Sommerhus i Californien blander med det levende landskab

En ferie-inspirerende eng beriget af kæmpe egetræer var det perfekte sted for denne sommer villa i Californien designet af Turnbull Griffin Haesloop. Denne bolig i Sonoma kombinerer det levende landskab med den perfekte balance mellem indendørs og udendørs. Et udendørs område med swimmingpool og en naturlig dam tilføjer billedet af en unik sommerferie.

"Soveværelserne, køkken- og støtterummet er anbragt under et levende tag, som visuelt forbinder huset med det omgivende miljø," sagde arkitekterne. "Et tyndt flydende tag når over det primære udendørs beboelsesrum for at ramme indgangen og skabe en dramatisk tærskel fra biltunen til dammen ud over."

Mangfoldigheden af ​​materialer og teksturer giver en imponerende overordnet dynamik. Takket være en overflod af træ og originalt udsmykning er åbent planløsning og køkkenområde så indbydende som det bliver.

Bæredygtighed og energieffektivitet var kernen i projektet. Passiv køling strategier, herunder et køligt tag, levende tag, tung isolering, betjeningsvinduer og store overhæng, gør det muligt for huset at forblive komfortabelt uden brug af aircondition, "forklarede arkitekterne. "Photovoltaic powered elektriske varmepumper leverer varmt vand til varmestrålevarme og solvarmeanlæg til varmt vand til poolen." [Oplysninger leveret af Turnbull Griffin Haesloop Architects; fotografering af Matthew Millman]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar