10 tilbehør til at gøre din vinter varmere

Leder du efter en weekend gave til at give dig selv denne vinter? Hvad med noget at varme op på dit hjem? Fra vævede kast til stål teakettle, her er 10 tilbehør til at holde dig igennem de kolde måneder fremover.

Woven Throw - $ 46.99.

Tilgængelig i flere farver, vil dette element hjælpe med at bringe nogle jubel ind i dit værelse, samtidig med at du holder dig varm om vinteren. Det har et simpelt design og er lavet af 90% akryl og 10% polyester. Det måler 45''x 70 '', det er let og blødt. Det er en del af Manchester Throw Collection.

2. DeLongi 1500W Oliefyldte Radiator - 66.09.

Et tæppe kan hjælpe for øjeblikket, men hvis du virkelig ønsker at blive varm, skal du få en radiator. Dette er en bærbar radiator, der bruger økonomisk ComforTemp teknologi til at spare energi og penge ved automatisk at opretholde den optimale temperatur i rummet. Det er også meget nemt at bruge. Den har en justerbar termostat.

3. Zigzag Rug- EUR39.55 - EUR564.18.

Det er så rart at være varm og hyggelig, mens du opholder dig i sengen. Men hvad med når du skal komme ud? Det er, når tæpper kommer til nytte. Få dig en af ​​disse smarte, traditionelle tæpper med zig-zag-tryk. Tæppet er håndvævet i en glat flad væve og er lavet af 80% uld og 20% ​​bomuld. Den er også reversibel til længere slid. Det grafiske design gør det perfekt til både moderne og traditionelle hjem.

4. Grand Candle Collection - EUR23,41 - EUR31,48.

Stearinlys holder dig ikke varmt, især om vinteren. Men de hjælper med at skabe en varm og hyggelig atmosfære, så de har alle grunde til at være på denne liste. Denne dejlige samling omfatter stearinlys hældt af usoleret paraffin for klart og smukt lys. Den 100% bomuldswick holder sig oprejst og tunnelbrænder lige ned. Lyset går ud af sig selv, når det når bunden.

5. Indendørs eller udendørs vægmonteret gel pejs - $ 169.99.

MoreINSPIRATION
  • Smukke dynebetræk til en varm vinter
  • Giv dit hjem en hyggelig, kabin følelse denne vinter
  • Sådan opvarmer du dit kolde soveværelse denne vinter

En pejs er altid noget at være stolt af. Selv om dette ikke er en traditionel pejs, kan det stadig hjælpe med at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Passet til både indendørs og udendørs brug, denne vægmonterede pejs løber af gelbrændstof og kan bruge tre beholdere på én gang. Det har poleret metalramme og birkedetaljer. Pejsens dimensioner er 24,0 "H x 27,0" B x 6,0 "D. Brændstoffet er ikke inkluderet.

6. Denzili håndklæder til 40 $.

Badeværelset fortjener at se hyggeligt ud, så det ville være en god ide at vælge noget hyggeligt og også smukt som disse håndklæder. Lav dit badeværelse luksuriøst med disse dristige farver og har-bundet detaljer. Håndklæderne er fluffy og hyggelige og de vil forblive sådan over tid. De er også meget absorberende og meget bløde til huden. De er lavet af 100% naturlig ubehandlet tyrkisk bomuld, garnfarvet. Dimensionerne er 36 '' x 59 '' for badearket, 20 '' x 34 '' for håndklædet og 22 '' x 36 '' til bademåtte.

7. Tufted Cotton Blanket - Pris på forespørgsel.

Tæpper er også gode til vinteren. Du kan bare pakke dig i et hyggeligt tæppe og sidde ved pejsen eller se sneen falde gennem vinduet. Disse dejlige tæpper er håndvævede af 100% bomuld. De måler 71 '' x 102 '' og de kommer i flere forskellige farver. De har et simpelt design, og de kan matches med næsten alt.

8. Octo fåreskind tæppe- $ 674.00.

Octo sheepskin tæppet er det perfekte tilbehør til et luksuriøst hjem. Det er tykt, blødt og meget luksuriøst. Det giver også rigelig dækning, så det er ikke kun for udseendet. Den er lavet af Merinould, der er blevet behandlet kemisk fri. Du kan bruge tæppet i stuen, i nærheden af ​​vinduet, nær pejsen eller endda i soveværelset.

9. Hello Kitty Toaster - $ 19.99.

Og her er også noget for de små. Det er en Hello Kitty brødrister med et design så sødt, at du bare vil spise den op. Nu har du chancen. Brødristeren vil gengive Kitty's ansigt på hvert stykke brød. Det har et munter design og det er også nemt at rengøre. Brødristeren måler 8Hx7Wx11-1 / 2L "og den er lavet af plast og metal.

10. Paula Deen 2 Qt. Steel Teakettle - $ 39.99.

Forudsat dit hjem er allerede hyggeligt nu, vi selvom vi også vil præsentere dig for denne dejlige teakettle. Det er noget, der holder dig varm om vinteren. Nu kan du slappe af, nyde tid med venner og værne om hvert øjeblik med en god kop te. Artiklen er lavet af rustfrit stål og silikone og det måler H x 12,0 "B x 12,0" D. Flere farver er tilgængelige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar