10 overkommelige måder at få dit hjem til at ligne et luksushotel

At skabe en luksushotelstil i dit hjem skaber den ultimative opholdskat. Billedkilde: Michael Abrams

Efter en lang dag med at spille turister, mødes din krop af de overdådige egyptiske bomuldslagner og fluffy puder, der efterlader dig at spekulere på, om hotellets personale ville bemærke, hvis du smuttede en i din bagage. Om morgenen vågner du fra en dekadent søvn og putter dine fødder langs det frodige, tykke bunke tæppe i spa-badeværelset. Oh! De fulde kropstråler i glasbruset vækker dine sanser, og den håndmalet lavendel såpe fra Frankrig lugter helt sikkert lækkert!

Dette er bare en smag af, hvordan det er at bo på et luksushotel, og de fleste af os er villige til at synke vores hårdt tjente dollars til en sådan udsøgt oplevelse - du er jo jo på ferie, og du fortjener det!

Så hvorfor er det, at når turen er overstået, og du kommer ind i virkeligheden i dit eget hjem, bliver du mødt af en ubedret seng, en rodret stue og et snavset badeværelse? Der er bestemt ingen dekadent bit chokolade, der venter på dig på puden.

Er det ikke værd at opleve en lille version af denne luksus i vores daglige eksistens? Ligegyldigt budgettet, en overdådig livsstil kan opnås derhjemme - det tager bare et par små skridt. For det første skal vi huske, at højklasse hoteller ikke kommer billig. Et team af erfarne designere er som regel ansat til at dække haller af dyre hoteller, med det i tankerne, lad os se, hvad vi kan opnå alene.

Her er 10 måder at tilføje en lille smule fem-stjernet luksus til dit hverdagsliv + du vil måske også læse - 10 må-have genstande, som luksushjem købere ønsker mest :

Soveværelset og badeværelset kan ikke ignoreres, hvis du ønsker en luksushotelstil. Billede Kilde: Design Opdagelser

1) Et overdådigt soveværelse er et hotel skal have

Sengen skal tage centrum, når du skal til en luksuriøs hotel stil. Tænk på alle de hoteller, du har besøgt - soveværelset er altid godt designet med matchende sengetøj, puder og gardiner.

Start med en støttende madras og lag den derefter i luksusen af ​​klumpede ned puder, sengetøj i egyptisk bomuld (køb det højeste trådantal, du har råd til) og en dundyn.

Sengen skal være egnet til en konge / dronning og udstyret med et overdådigt hovedgærde, som du kan lægge hovedet imod. Alt på et hotel er omhyggeligt planlagt og designet er omhyggeligt. Soveværelset har altid to sideborde og sidelamper, et skrivebord, et par hyggelige stole med hyggelige sideborde, en smuk armoire til tøj og normalt et tv, der er godt skjult inde i en smuk armoire eller et skab.

I det væsentlige er soveværelset det ene rum, som du ikke bør snyde på. Desværre er det det rum, som de fleste boligejere ignorerer, da gæsterne ikke ser det. Giv dig selv en gave med luksus med et soveværelse, som du fortjener at vågne op hver morgen, og glem ikke den lille chokolade på puden.

Soveværelset tager centret i en luksushotel suite. Billedkilde: Trilogi Konstruktion

2) Replicere et spa badeværelse i dit hjem

Flytter fra soveværelset til badeværelset, bør du indtaste en lige så rolig og pæn indretning. Tænk på det bedste hotel, du nogensinde har boet - hvilke faciliteter har badeværelset?

Du har sandsynligvis fundet et glas lukket brusebad med fuldstråler og et lige så stort bruserhoved. Der var selvfølgelig et boblebad og et dobbelt sæt dybe håndvaske med store spejle, der var tændt med glitrende vægsconces, og der var et overdådigt tilbud om sæber og dufte i vid udstrækning. Lad os ikke glemme håndklæderne, der var overdådige som bløde skyer, og badekåben lavet af højkvalitets bomuld.

De bedste hoteller vil også have opvarmet håndklædeholdere og opvarmet marmor eller fliseregulve. Nogle af disse ting kan være over dit prispunkt, men at opnå et overdådigt hotellignende badeværelse kan være lige så simpelt som et smukt brusebadgardin, et par overdådige håndklæder og nogle duftende stearinlys.

Dim lysene, kør et bad fyldt med bobler og lade som om du er i paradis. Glem ikke at hænge "Ikke forstyrr" tegn på døren.

Prøv at efterligne et spa på dit badeværelse. Billedkilde: DKor Interiors

3) Engangsvej for et hotel er altid Luxe

Tænk på det sidste hotel, du gik ind i. Hvad så du først? Selvfølgelig var du omgivet af en fantastisk lobby, der var fyldt med orkideer (eller noget andet eksotisk blomsterarrangement), glitrende spejle, velindrettede siddepladser, svag belysning og fabelagtige kunstværker.

Hvordan kan du oprette alt dette i det lille hjem i dit eget hjem? Det er faktisk ret simpelt. Du skal blot lede dine besøgendes øjne til en bestemt niche eller centerpiece, der vil byde dem velkommen til dit hjem og tale med resten af ​​hjemmet stil.

Det er bedst at starte med en lille indgangstabel. Uanset om det er marmor, træ eller skinnende lak, kan indgangstabellen være dit udgangspunkt. Hvis du har plads, gør et stort rundt bord en dramatisk erklæring, når du flyder midt i en post.

Tilføj derefter til denne tabel: en smuk lampe, en skål, der indeholder nogle få indsamlede knick knacks, nogle bøger eller andre ting, der appellerer til din smag, og selvfølgelig en smuk blomsterarrangement (ingen falske blomster højt). Hvis bordet står imod væggen, anbring et spejl eller kunstværk over bordet (et starburst spejl fungerer godt her). Du er næsten færdig! Nu, hvis der er plads, tilføj en blød stol, som gæsterne kan sidde i, når de tager på og af deres sko.

Indgangen er den første og sidste ting, som gæsterne ser.Gør det en, der efterlader en overdådig effekt. Arkitektoniske elementer kan føje til den luksuriøse faktor i dit hjem - se 10 Hotteste Arkitektur Trends for 2014 her.

Opret en entryway, der byder gæsterne velkommen, ligesom et godt hotel gør. Billedkilde: Archer Buchanan

4) Gardiner er altid veldesignede i et luksushotel

Gardiner, gardiner og persienner er noget, mange af os boligejere overser. Vi slår på nogle træblinds for privatlivets fred og tørrer vores hænder af det ubehagelige arbejde med vinduesbeklædning (eller vi tillader os at købe nogle billige præfabrikat gardiner i en lokal butik).

Der er en god grund til denne trend-brugerdefinerede gardiner er dyre og svære at finde. Medmindre du er en sømstress, så er det ikke nemt at lave smukke klip-pletterede gardiner. Sammen med soveværelset er vinduesbeklædning et andet sted, hvor du skal lægge dine penge, hvor din mund er. Det er indlysende, når draperier er lavet på et budget, og det kan ødelægge udseendet af dit luksuriøse hjem.

Hvis du ikke ved, hvordan man syr, så overvej at ansætte nogen, der er villig til at arbejde inden for dit budget. Det er altid bedst at købe stoffet alene og derefter have en sømstress arbejde med det, da de har tendens til at oplade en overhead på deres stoffer.

Vælg stoffer, der passer til din smag og resten af ​​din indretning. For at opretholde det luksuriøse udseende, tænk silke, damasks og linned til dine stofvalg. Glem ikke at tilføje mørklægningsgardiner i alle værelser, da hvert hotel tilbyder dem.

Nyd dine luxe gardiner, de åbner vinduet til hjemmet for dine drømme.

Brugerdefinerede gardiner i dette værelse gør en stor stil erklæring. Billedkilde: Erika Bonnell

5) Klimakontrol er afgørende i dit Hotel-Style Home

Et hotel er aldrig for varmt eller for koldt, temmelig, temperaturen er altid lige højre. Klimaanlæg er et must-have til komfort i dit hjem.

At opnå denne tilstand af perfekt temperatur kan være lige så simpelt som at installere en programmerbar termostat i dit hjem. Der er termostater, som kan læse dine temperaturvaner og automatisk efterligne dem og derved give dig et hjem, der altid er ved den optimale temperatur, der passer til din smag.

Der er også mange trådløse klimaanlægssystemer, der justeres fra hvor som helst med et enkelt tryk på en knap på din telefon. Hvis budgettet er et problem, så overvej at tilføje et loft fan til soveværelse-i hvert fald vil du få en køligere, mere behagelig søvn.

Hvis budgettet ikke er et problem, så overvej at installere motoriserede fjernbetjening persienner eller nuancer til de mest solrige vinduer. Alt i alt, uanset budget, er et klimastyret værelse nøglen til at opnå et hotelstilstand i dit hjem.

Denne stue har high-end nuancer, der blokerer for hårde UV-lys og gardinpaneler til stil og funktionalitet. Billedkilde: Jamesthomas, LLC

6) Overdådigt lys tilføjer et hotel udseende

Et hotel er aldrig mørkt eller kedeligt. Det er derimod altid godt oplyst med lysekroner, sidelamper, vægsconces, kunstlys og humørbelysning i hver krog.

Begynd med de store overliggende lys i dit hjem. Elsker du dem? Er de moderne? Er lyset for hårdt? Overvej at ændre udadvendte overlys med moderne skulpturelle lysarmaturer, der taler til din indretning. Det er også bedst at have en lysdæmper installeret på disse ovenlys. Dimmere er nøglen til humørbelysning.

Tilføj derefter lamper til dine sideborde. Husk, at et samlet-over-tid-look aldrig er "matchende-matchende", men hoteller har normalt en del fremhævning af matchende sidelamper på hver side af en sofa eller seng. Du kan også bruge lampeskærme foret i guld-de tilføjer et godt træk af glamour.

Hvis budgettet tillader det, skal du ansætte en elektriker for at tilføje vægsconces og lys over dit kunstværk. Disse to fixture-stilarter tilføjer det endelige luksuriøse udseende, som hvert 5-stjernet hotel tilbyder. For at tilføje endnu mere belysningskontrol i dit hjem betragter gulv til loft vinduer. Tjek disse 30 gulv til loftsvinduer, der laver naturligt lys.

Denne spisestue lysarmatur har en slank hotel stil føler. Billedkilde: Gabriele Pizzale

7) Rummet er altid velorganiseret i hoteller

Områder - uanset hvor store eller små - er altid velorganiserede på et hotel. Der er bogsække, borde og hylder, der ser ud som om en indretningsarkitekt udrustede dem med de perfekte knick knacks, og det er fordi der var en designer der organiserede dem.

Du må ikke have en designer til at arrangere rummet i dit hjem, men du kan helt sikkert tage et signal fra dem. Skim gennem design magasiner og se på alle de vidunderlige kroge og krøller, de forestiller. Du vil bemærke, at når et værelse er veludformet, har alt et hjem og et formål. Der er ingen rod i et hotel eller velorganiseret værelse.

Brug kurve og dekorative skåle til at skjule roten. Hylder bruges som metoder til at vise samlinger. Sideborde holder smukke vaser og lamper. Stole opstilles i grupperinger for at give mulighed for samtale. Prøv at tilføje nogle af disse 15 Fresh Furniture Trends til dit værelse for ekstra luksus!

Samlet set er hvert værelse organiseret i områder med formål og brug. Der er spilborde til kort, og hyggelige stole sætter sig ved siden af ​​hinanden til private tete-a-tete s. Hvis du har brug for hjælp til at organisere dit rum, så prøv en af ​​de mange 3D-planlægningsapplikationer eller websteder - de vil hjælpe dig med at visualisere det færdige rum, før du flytter et enkelt møbel.

Et velorganiseret rum er nøglen til hotelstilsucces. Billedkilde: Rene Dekker

8) Tilføj blomster og grønt i hvert værelse i dit hjem

Som beskrevet ovenfor er blomster og grønt et nøgleelement til at føje til alle dine hotel-lignende værelser. Elegante, aromatiske arrangementer findes i alle værelser i et high-end hotel.

Duft er en af ​​vores mest kraftfulde sanser, så vi lugter de frodige blomster, når vi kommer ind i en hotellobby, før vi selv ser dem. Det kan dog være skræmmende og dyrt at forsøge og altid opretholde et hjem fuld af friske klip blomsterbuketter.

På et budget kan du stadig nemt nå denne grønne æstetik ved blot at tilføje nogle husplanter. Orkidéer er elegante, smukke og de fortsætter med at blomstre i cyklusser. En stor palmeplante kan gøre en stor indflydelse, når den placeres i en indre vej inde i en chinoiserie-sylvurnet.

Hvis din tommelfinger er langt fra grønt og tanken om husplanter sender dig i gang, så overvej at tilføje andre naturlige elementer til dit hjem. En vase fyldt med spindelagtige kviste eller en skål fyldt med ekkerner, flodsten eller glas, er alle vidunderlige måder at få et strejf af liv til dit hjem.

Tilføjelse af naturelementer i hvert værelse i dit hjem er en sikker brand måde at luksus op din livsstil.

Organiser blomster arrangementer eller vise kviste i høje urner til et hotel-inspireret hjem. Billedkilde: Grøn Sofa

9) Lav et lagdelt look med gulv, trimmer og puder

Luksus hoteller er altid rene. Marmorgulvene skinner, træet er poleret og ikke en fleck findes på området tæpper og tæpper.

Bortset fra dets uberørte udseende er rummet normalt udformet på en lagdelt måde. Hovedgulv er normalt en, der er hård, elastisk og overdådig som marmor, travertin eller hårdttræ. Derefter lagkes der på overdådige område tæpper, der er placeret midt i stadion og indgangssteder.

Du vil også bemærke, at dekorative puder og trimmer er placeret fagligt inden for rummet. Posh puder med elegante trimmer accent sofaer og stole. Gardiner vil blive kantet i trim, og klubstole vil blive kantet med messing sømhovedgrænser.

Disse er alle nemme og billige måder at lag luksus på i din indretning. Du kan endda tage en eksisterende stol og trimme den med neglehoveder, der kan købes i de fleste stofbutikker, eller tilføje trim til puder og gardiner, som du allerede ejer.

Dette lagdelt look skaber et rum, der giver en følelse af komfort og luksus - især når de højeste materialer anvendes.

Dette værelse har et perfekt lagdelt look, der er luksuriøst og komfortabelt alt sammen på samme tid. Billedkilde: Muse Interiors

10) Fritid er nøglen til et luksushotel

Det kan ikke være overkommeligt at tilføje en luksus indendørs swimmingpool og sauna værelse, men vi kan stadig forsøge at efterligne rekreative stil på et luksushotel.

Alle hoteller har naturligvis en pool, sauna, spillehal og motionsrum. Hvis budgettet ikke er et problem, så overvej at tilføje en sauna i hjemmet, spillehal eller lap pool. Dette ville være den ultimative måde at slappe af i slutningen af ​​en hård dag!

Hvis dette ikke er muligt, så overvej at simpelthen oprette et hjemmeværelse gym. Det kan være så enkelt som en tredemølle, der er godt placeret foran et tv. Tilsæt en lille bar køleskab med vand og et stativ til håndklæder - voila, du har din egen hotel stil arbejde rum.

Du kan også oprette et spa-rum, hvor du kan slappe af eller gøre yoga-strækninger. Vælg et mørkt hjørne af dit hjem, hvor det er stille. Tilsæt stearinlys, en hyggelig gulvpude og en blød måtte eller tæppe til strækning eller meditering.

Spil nogle zen musik og undslippe livets hektiske tempo - du vil helt sikkert føle at du er flygtet til et spa hotel.

Dette spilrum og hjemmebiograf ville være en fantastisk måde at skabe ferie uden at forlade hjemmet. Billedkilde: Axiom Luxury

Efterligning af et luksushotel inde i dine egne fire vægge kan gøres. Uanset om budgettet er et problem eller ej, er det værd at den lille udgift tilføjer et blik af glamour til dit hjem - især soveværelset og badeværelset.

Et godt hotel virker som et afslappende tilbagetog, som du har brugt dine hårdt tjente penge på. Hvorfor ikke bruge dine penge til at skabe en flugt i dit eget hjem, en flugt, som du kan bruge hver dag - ikke bare en uge ud af året. Det handler ikke om, hvor mange penge du bruger, men hvordan du trækker alle dine værelser sammen.

Hvad gør du for at tilføje en lille luksushotelstil til dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar