10 alternativer til det rene hvide loft

Almindeligt hvide lofter er et hæfteklammer i de fleste værelser. Men det er ikke den eneste mulighed. Hvis du kan lide at indsprøjte farve, mønster eller interesse i dit hjem design på ukonventionelle måder, er loftet en fantastisk måde at gøre det på. Her er et par loft alternativer til at overveje.

Bright Paint.

Hvis du ikke vil have dine vægge helt lyse, men gerne vil medtage en uventet farvefarve, er loftet et perfekt sted. Hold resten af ​​væggene en ret neutral skygge, og vælg en farve, der supplerer dem, mens du lyser op i rummet.

Loftspaneler.

Firkantede paneler er nok den mest populære mulighed for lofter bortset fra malet hvidt. Der er nogle rigtig interessante muligheder derude, men selv et ret almindeligt firkantet design kan tilføje en vis dimension til dit værelse.

Tapet.

Loftet er ikke et sted, du normalt ser tapet, men det kan anvendes der lige så nemt som muligt på dine vægge. Og hvis du er en fan af mønstre, kan det være en god måde at tilføje nogle til dit værelse uden at dække hver eneste væg.

Træplanker.

Hvis du er heldig nok til at have et loft med synlige bjælker eller andet træværk, så behøver du ikke tage skridt til at opveje dit loft. Men selvom disse ikke allerede er en del af dit hjem struktur, kan du stadig tilføje dem som et designelement.

Simple mønstre.

Kærlighed mønstre, men ikke virkelig en fan af tapet? Du kan simpelthen male enkle mønstre som striber eller andre geometriske elementer til dit loft ved hjælp af stencils eller malere tape. Farverne kan være så lyse eller subtile som du vil.

Subtil Farve.

MoreINSPIRATION
  • 20 Trendy Ceiling Design Ideas
  • Sådan dekorerer du et værelse i hvidt uden at det ser let ud
  • Et par måder at dreje et bakkeloft på i et smukt fokuspunkt

Hvis dit værelse har almindelige hvide vægge og et helt hvidt loft, synes det bare lidt for sterilt, men du ønsker ikke nødvendigvis et lyst stænk af farver, kan subtile farver også tilføje dimension og interesse.

Statement Tile.

På samme måde som simple firkantede paneler er der også masser af sætningsmuligheder til loftet. Du kan vælge mellem forskellige mønstre, farver og materialer baseret på resten af ​​dit værelse.

Yderligere belysning.

Belysning er afgørende i alle rum til praktiske formål, men det kan også fungere som en dekorativ accent til dit loft. Bortset fra selve armaturet, skal du overveje et panel eller en anden dekorativ accent direkte på loftet for virkelig at gøre belysningen skiller sig ud.

Støbning accenter.

Lofter, hvide eller på anden måde, kan gøres mere interessante med dekorative støbning. Støbningen kan gå enten rundt i hele rummet, omkring lysarmaturer eller omkring andre dekorative accenter.

Dekorative maling.

En anden mulighed for at fremhæve lysarmaturer eller blot at bringe et fokuspunkt på loftet er at male detaljerede accenter omkring disse områder. Dette kan kræve en professionel eller noget kunstnerisk talent, men det kan helt sikkert være det værd.

Almindeligt hvide lofter er stadig en klassisk mulighed. Men det er ikke den eneste vej at gå. Så skynd dig ikke ud for hvid maling, før du overvejer alle de andre gode valg derude.

Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar