10 alternativer til den traditionelle kaffebord

Sofabord er centrale stykker i stuer rundt om i verden. De giver dig et sted at sætte drikkevarer, bøger og andre ting, og de kan også være dekorative designelementer. Men traditionelle sofabord er ikke længere påkrævet. Der er mange andre muligheder til at dække både de praktiske og visuelle aspekter af sofabord.

Osmanniske.

Store ottomaner og fodskammere kan gøre meget for at tage plads til et traditionelt sofabord, og de kan endda tilføje lidt ekstra siddepladser til din stue. Tilføj blot en bakke eller to for at afbalancere drikkevarer eller andre varer.

Antik bagagerum.

Gamle trunker kan tilføje karakter til dit rum, samtidig med at du giver alle de praktiske elementer i et sofabord. Det kan endda give dig lidt ekstra opbevaringsplads indeni.

Kasser.

Gamle mælkekasser eller lignende genstande kan også bruges i stedet for et sofabord. Du kan enten bruge kun en stor kasse eller vedhæfte et par af dem sammen. Igen giver det dig et sted at sætte drikkevarer samt nogle ekstra lagerplads nedenunder.

Bøger og tabletop.

Mange husbutikker sælger enkle bordplader, der ikke indeholder ben. Hvis du henter en af ​​disse bordplader, kan du bruge stakke af bøger eller blade til støtte.

Kurv.

MoreINSPIRATION
  • Sofia sofabord
  • Det moderne, minimalistiske og elegante Beface sofabord
  • Det nostalgiske Turner Lift Top sofabord

En stor kurv med en flad top kan også tjene som et sofabord med indbygget opbevaringsplads nedenunder. Dette kan være en særlig god mulighed for værelser med et land eller en traditionel stil.

Bunched Borde.

Hvis du ikke ønsker at gå for langt væk fra et traditionelt sofabord, kan du bare have et par borde sammen, som et sæt der passer under hinanden, og det kan være en god og praktisk mulighed.

Bænk.

En lille og enkel bænk kan tjene som både et sted at sætte drikkevarer og ekstra plads i en knivspids.

Træstammer.

Sektioner af træstammer kan tilføje et naturligt kig på dit rum. Du kan enten kun bruge en stor kuffert på egen hånd eller et par mindre med en bordplade over dem.

Vintage kufferter.

Hvis du vil tilføje nogle vintage-charme til dit rum, skal du tage et par vintage kufferter med flade sider og stable dem for at lave et lille sidebord eller bruge et større bagage stykke eller to til et mere traditionelt sofabord.

Ikke noget.

Selvom der er så mange forskellige muligheder, er der ingen regel, der siger, at du skal medtage et sofabord overhovedet. Hvis du har en lille plads eller bare vil have mere åben følelse i dit værelse, føler du dig ikke forpligtet til at inkludere et sofabord eller et af alternativene.

Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar