10 fantastiske badefliser

Det handler om inspiration i dag folkens! Og du er i for en godbid, fordi vi har kombineret en fantastisk liste over smukke badeværelsesfliser, der vil få din kæbe dråbe og dit sind indser alle mulighederne for dit eget badeværelse redesign. Husk dog, det er virkelig vigtigt, når du beslutter dig for dine fliser til dit badeværelse. Du vil have noget, du elsker, men det vil gå med pladsens størrelse og form. Men det betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt! Tag et kig på alle disse vidunderlige kreationer og få kreative i dit eget hjem!

1. En magisk glasflise badeværelse.

Det bliver ikke mere smukt end dette. Denne ombre stil fliser gør man føler at de svømmer i havet i badetid ... enten det ... eller fast i et smukt kunstværk.

2. En badeværelse væg, der er grøn med misundelse.

Denne rige, grønne glasflise er perfekt til at lave en erklæring. Det skaber et smukt fokuspunkt og tænder rummet.

3. Et eklektisk mix-matchet badeværelse.

Få super funky og brug forskellige fliser med forskellige designs og teksturer for at skabe noget eklektisk på væggene. Collage dem til noget helt andet end almindelige og enkle hvide fliser.

4. Et smukt skulpteret badeværelse.

Brug håndglaserede keramiske fliser til at skabe et scalloped look med en smule pop. Brug enhver farve, du vil have og virkelig brug din fantasi.

5. et bobler badeværelse

MoreINSPIRATION
  • Amazing Mosaic Badeværelse Fliser af Glassdecor
  • Trykte glasfliser og trykte brusedøre efter
  • Farvede og klare glasfliser af Vetrocolor

En favorit af mig, dette bobler-stil badeværelse er helt lunefuldt. Det er legende og giver rummet lidt tekstur og dimension.

6. A, Ever-Changing Badeværelse.

Find de rigtige glasfliser, og du er med til et show. Disse fliser ændrer farve, når de udsættes for varme!

7. En turkis Mosaic badeværelse.

Dette badeværelse ser utroligt frisk, rengøres og slapper af. Hvem vil ikke bade derinde? Og denne stil er let tilgængelig for de fleste.

8. et øje popping badeværelse

Dette design er mere end funky, det spiller med dine øjne! Det er stilfuldt, design-værdigt og nok af en overraskelse til at glæde enhver gæst.

9. et fairy tale badeværelse

Hvis du er heldig nok til at kunne gøre dette selv, eller hvis nogen har skabt dette til dig ... får du en WOW. Det er et smukt kunstværk og perfekt til et barns fantasi. Det ser ud til, at det tilhører et slot, ikke?

10. Badeværelset, der foregår for evigt.

Dette smarte, smukke badeværelse brugte neutrale store fliser til at skabe et rum, der ligner det kunne fortsætte for evigt. Det åbnede rummet og holdt det naturlige lys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar