10 fantastiske DIY organisationssystemer

At have dit hus er altid rent og organiseret føles godt. Det er dejligt at se, hvordan alt er på plads og hvordan alt er pænt og smukt. Men for det skal du være lidt kreativ og komme op med personlige systemer og ideer. Her er et par vidunderlige og meget inspirerende eksempler.

Smartphoneholder.

Lad os starte med noget simpelt: en holder til din mobiltelefon. Så farvel at lade telefoner sidde på gulvet eller på borde og hilse på denne fantastiske løsning til problemet. For at lave en lignende holder skal du først kigge rundt i huset. Find en plastic lotion / shampoo flaske eller noget lignende, tøm det og ryd det. Mål mobiltelefonen imod det og bestem dimensionerne. Spor en linje og skær derefter med saks. Glat kanterne ud med sandpapir. Derefter kan du enten male munden eller limte stoffet på dets yderside. {Fundet på makeit}.

Organér ledninger med toiletpapirør.

Alle har kabler, der sidder rundt i huset og gør det ser rodet ud. Så hvad med at du kommer op med et smart opbevaringssystem for dem? Du kan bruge toiletpapirruller. Dekorer dem med washi tape for at gøre dem mere attraktive. Træk kablerne op og læg dem i rullen. Du kan også sætte etiketter for at vide, hvad ledningen bruges til. {Fundet på vorestriftyideas}.

Magnetisk rack.

Jeg ved ikke om dig, men jeg har altid problemer med at finde mine pincetter og andre små ting. Forlad dem ikke over hele huset. Det ville være meget mere nyttigt at få et sted, hvor du nemt kan gemme dem, hvis du nogensinde har brug for at finde dem. En god ide ville være at have en magnetisk støtte. Et knivstativ ville være perfekt. Du kan installere det i badeværelset, og du kan sætte det i god brug. {Fundet på darkroomanddearly}.

Klip kabelfanger.

Her er en anden enkel og smart idé: Lad ikke opladere eller USB-kabler ligge på gulvet for at se rodet ud. Hold dem i nærheden og tæt ved hånden, hvis du har brug for dem. Du kan nemt gøre det med bindemiddelklip. Klem et bindemiddelklip til kanten af ​​dit skrivebord, og dit problem er løst. Det er godt, hvordan sådanne grundlæggende elementer kan forenkle dit liv. {Fundet på familiehandler}.

Pensel arrangør.

MoreINSPIRATION
  • De mest populære Garage Organization Systems og hvordan man bygger dem
  • DIY Desk Organisation - enkle tips til at holde dit hjem arbejdsområde organiseret
  • 65 Ingenious Kitchen Organisation Tips og Opbevaring Ideer

Har du svært ved at gemme dine makeup børster på ét sted? Hvad med en børsteholder? Du kan gøre en ved hjælp af andet end en sushi matta og en elastik. Først pakk elastikken omkring de første par stokke og fastgør den med nogle sting. Så begynde at væve elastikken omkring stængerne, der gør holdere af forskellige dimensioner for børsterne. I slutningen laver nogle sømme for at sikre det, og du er færdig. Slip det med et bånd for at få det til at se godt ud og nyd at være organiseret. {Fundet på webstedet}.

Båndkurvlagring.

Hvis du er den type, der elsker DIY projekter, har du sandsynligvis bånd og andre lignende ting overalt. Sæt dem alle i en kasse. Her er hvad du har brug for: en plastbeholder med holed, en sav og en stang. Mål stangen og skær den i størrelse og gør det samme for den anden, hvis du har den. Stik stangen gennem et hul og træk båndene på. Stik stangen gennem den anden ende og træk båndene gennem hullerne. {Found on minimozblog}.

Pencils..storage.

Det er vigtigt at have et organiseret arbejdsområde, men du bør også personliggøre det. For eksempel kan du lave opbevaringsbeholdere til dine blyanter, bånd osv. Du skal bruge en lille keramik- eller metalbakke, drikkeglas, scrapbogpapir, skrotbånd, modpodge, pensel, limpind, saks og linjal. Skær først et stykke scrapbogpapir til bunden af ​​bakken. Udskrive ord, der skal bruges som etiketter, lim dem til scrapbogpapir og derefter skære dem ud. Lim båndet på plads og lim derefter etiketterne på. {Found on myblessedlife}.

Etiket.

En meget organiseret person vil have, at badeværelset skal være upåklageligt og have etiketter til alt. Du kunne løse problemet med nogle simple opbevaringsbeholdere, og du kan dekorere og mærke dem med filt ord, der kan limes på. Det er meget kreativt. {Found on kristenmcashan}.

Fra parabol til ...

Masser af ting kan blive repurposed, hvis du er kreativ. F.eks. Blev denne skål blevet en skibsstation. Det er meget funktionelt og projektet var yderst simpelt. Faktisk behøver du ikke ændre noget. Placer bare opvasken på det ønskede sted og udfyld det med dine egne ting, du planlægger at bruge. {Found on livelaughrowe}.

Hængende arrangør.

Det er svært ikke at forlade sminke, smykker og tilbehør overalt, når du ikke har et ordentligt opbevaringssystem til dem. Her er en løsning: Lav en arrangør. Her kan du gøre: Brug en træhænger og to vævede kurve for at gøre arrangøren. Mal hængeren og kasser og pudse kasser med filt til en blød base. Hæng kasserne på hængeren, og du er stort set færdig. {Fundet på craftionary}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar