10 fantastiske udkigstårne ​​ombygget til hjemmet

Hjem generelt er et emne, der har så mange variationer og undertyper, at det er næsten umuligt at spore dem alle. Alligevel er der nogle særlige typer af boliger, der skiller sig ud, og som har været genstand for vores opmærksomhed i lang tid nu. Tower homes er blot et eksempel. De er interessante på grund af deres struktur og af mange andre grunde, som vi vil udforske i denne artikel.

Ando 4 × 4 tårn.

Vi skal begynde med 4 × 4 huset. Det er faktisk et tårnhjem og det var i første omgang resultatet af en konkurrence arrangeret af et blad. Det var et projekt af arkitekt Tadao Ando. Det hus var faktisk den, der inspirerede til oprettelsen af ​​et andet lignende hus på det nærliggende sted. Med det andet projekt kunne arkitekten færdiggøre sin første vision på tårnet.

Designet af 4 × 4 huset er enkelt og moderne. Den har to hovedmængder, hvoraf den ene er en boksagtig struktur, der forstyrrer hovedvolumenet. De øverste niveauer af huset har gulv til loft vinduer, en detalje, der er beregnet til at give brugerne mulighed for at udnytte placeringen og alle de smukke udsigter over landskabet og det omkringliggende område. Interiøret er moderne, elegant og smagfuldt designet. Andre lignende projekter deler de samme egenskaber. {Fundet på arkitekter}.

Round Tower House af De Matos Ryan.

Moderne tårnhjem er smukke og interessante, men de kan ikke sammenlignes med de tårne, der ligner, at de skulle være en del af et stort slot. Dette er en af ​​dem. Tårnet er faktisk blevet omdannet til et familiehus. Det er nu kendt som Round Tower House. Transformationen var et projekt af De Matos Ryan.

Den gamle struktur begyndte et nyt kapitel i dets eksistens. Det er nu et moderne hjem, selvom det ydre er bevaret stort set intakt. Det er denne kontrast, der også imponerer. Døren er ved bunden af ​​tårnet og de levende områder, soveværelset og terrassen kan findes nedenfor. Indretningen er en blanding af klassiske og moderne elementer. Hvad er interessant er, at det faktiske tårn forblev et vartegn af fortiden, mens det faktiske hjem er under. Det er ikke det layout, du ville have forventet.

Antwerp Water Tower.

En af de bedste ting om tårnet hjem er, at de får at tilbyde fantastisk udsigt. Så det ville være temmelig ubrugeligt at have et tårnhjem, der har små vinduer. Det bedste valg ville være at have gulv til loft vinduer, så du kan nyde panoramaerne. Nå, i tilfælde af dette tårnhjem, er væggene rent faktisk gennemsigtige. Dette plejede at være et vandtårn, og det blev solgt til en arkitekt, der besluttede at gøre det til sit drømmehus.

Arkitekten kom op med et simpelt design. Han ønskede en 6-etagers lejlighed med en vinterhave under vandtårnet. Transformationen afslørede et 6 meter højt boareal og en 4-etagers tårnhytte med glaspaneler. Visningerne er fantastiske. Om natten lyser tårnet ind i mørket med den fluorescerende belysning, der er installeret. Glasvægge giver masser af naturligt lys om dagen og giver også tårnet et industrielt udseende.

Jaegersborg Vandtårn.

Denne unikke struktur plejede også at være et vandtårn. Det blev omdannet til et multifunktionsrum af Dorte Mandrup Arkitekter. Du kan finde tårnet i Gentofte, København, Danmark. Transformationen blev afsluttet i 2006. Nu er det 5.370 kvadratmeter stort set et helt andet udseende. Arkitekterne vandt en konkurrence i 2004 og blev valgt til at omdanne Jægersborg Vandetårn til en blandet brugsbygning.

I øverste etage udarbejdede de studerende boliger. De har hver en smuk udsigt og masser af naturligt lys. De har også balkoner, som giver tårnet et meget interessant og skulpturelt udseende. De lavere niveauer af tårnet er optaget af et ungdomscenter og de indeholder flere store multifunktionelle værelser. Vinduerne er høje og har farvede paneler. Stueetagen har store døre, der åbner det indendørs rum til udendørs og omdanner det til en legeplads.

Tyskland vandtårn.

Vi går nu til Tyskland, hvor vi også kan finde et vandtårn, denne gang omdannet til et familiehus. Tårnet ligger på en bakke, og det er omgivet af træer. Ejerne havde denne drøm om at skabe et boligareal i en ubrugt industribygning. Så da de fandt dette vandtårn vidste de, at de havde fundet det perfekte sted.

Tårnet var et historisk vartegn, så der var begrænsninger vedrørende hvad kunne og hvad der ikke kunne ændres. Den største udfordring ved projektet var at fjerne den store betonvandtank, der var inde i tårnet. Så blev der bygget et andet tårn i originalen for at holde den nye etage op. Der blev også bygget et andet tårn sammen med den oprindelige til at huse elevatoren. Renoveringen var udfordrende, men resultaterne er fantastiske. Tårnet er nu en seks niveau, 1.500 kvadratmeter lejlighed. {Fundet på nytimes}.

Skovtårnet.

MoreINSPIRATION
  • Kirke ombygget til et moderne hus
  • Gamle uretårn ombygget til et moderne penthouse
  • 10 spektakulære projekter med usædvanlige bygninger ombygget til private hjem

Så vi har set alle disse fantastiske vandtårnetransformationer, og de var alle interessante. Men lad os nu vende vores opmærksomhed på et brandtårn. Denne er beliggende i det vestlige Montana, og det er blevet omdannet til et familiehus.Udsigten fra tårnet er fantastisk, og de kan også nydes fra dækket.

Dækket blev faktisk dækket af 100-årigt genvundet staldtræ, som giver det et meget rustikt og charmerende udseende. De tømmer var farvet grå og fik et nyt nyt udseende. Udsigtstårnet ligger på et bjerg og tilbyder udsigt over en træbelagt dal. Det er et 35 m højt tårn med et enkeltværelse. Dens nuværende ejere blev charmeret af placeringen og historien af ​​tårnet og besluttede at gøre det til et hyggeligt og funktionelt rum, hvor de kunne bruge tid til at beundre landskabet. {Fundet på stedet}.

Watertower of Living.

Vi vender nu tilbage til vandtårnet, og vi vil nu præsentere dig endnu et meget interessant transformationsprojekt. Dette tårn er beliggende i Soest, Holland og blev omdannet til et hjem af Zecc Architecten tilbage i 2004. Vandtårnet dateres tilbage til 1931, så det har en lang historie bagved. Med denne konvertering lever det til at nyde endnu et kapitel i dets eksistens.

Tårnet blev omdannet til et tjueførste århundredes hjem. Det har i alt ni niveauer. I betragtning af at vandtårne ​​don; har mange vinduer og de der eksisterer er små, hvilket bringer mere lys inde i dette rum var absolut en udfordring. Problemet blev løst ved at installere en højramme med 3 niveauer, der ikke kun giver masser af naturligt lys, men skaber også en stærk forbindelse med gården. For at bevare tårnens industrielle charme brugte arkitekterne materialer som stål, beton og glas.

Chateau d'Auau.

Dette er Chateau d'Au, et unikt hjem, der plejede at være et vandtårn. Det kan findes i Steenokkerzeel, Belgien, og det blev omdannet til et boligareal af Bham Design Studio. Projektet blev udviklet mellem 2007 og 2008 og har et samlet areal på 450 kvadratmeter. Tårnet er 30 meter højt og blev bygget mellem 1938 og 1941.

Tårnet udvendigt blev fuldstændig renoveret og restaureret til sin oprindelige tilstand. Det har flere beskadigede søjler, der skulle repareres sammen med vinduerne, der skulle fjernes og forstørres. Mange af de oprindelige elementer blev bevaret, såsom de konkrete træk, de vigtigste vandføringer, lofterne og trappen. Dette bevarer bygningens identitet og charme. Tårnet indeholder nu en 2-bils garage, et teknisk rum og et opbevaringsrum og brugsrum, et værelse og kontor, et badeværelse, et soveværelse, et opholdsområde med køkken og spisestue og terrasse.

Skyer.

Dette var også et vandtårn. Det er nu et hyggeligt beboelsesrum, og det er kendt som "Huset i Skyer". Det er et 85 år gammelt tårn, der kan findes i Suffolk, England, og det tjener i øjeblikket som bed and breakfast. Da tårnet først blev bygget, var der bekymringer for at gøre det integrere i landskabet, og den løsning, der blev fundet, var at forkæle det som et sommerhus. Det er faktisk hvorfor det har et så usædvanligt design, der er bevaret.

Efter at tårnet er blevet forladt, blev det et vartegn og et vigtigt arkitektonisk element for området. Det blev derefter købt og omdannet til bed and breakfast, som det er i dag. Transformationen var stor. Tårnet fik nye vinduer, nye trapper og moderne bekvemmeligheder. Det har fem soveværelser, tre badeværelser og en vidunderlig udsigt. På grund af det oprindelige design ser det også ud til at være meget indbydende og venligt. {Fundet på webstedet}.

19th Century London Water Tower.

Det sidste projekt, vi har valgt at præsentere dig i dag, er også en struktur, der plejede at være et vandtårn. Denne kan findes i London og blev oprindeligt bygget i 1867. Det blev omdannet til bopæl af bygherre Leigh Osborne på mindre end et år. Tårnet har otte historier, og da det først blev bygget, var det det højeste vandtårn i London.

Transformationen var ikke en nem opgave. Masser af mursten skulle fjernes for at skabe plads til boligarealet. Tårnet har et moderne køkken, en stue og et hjem gym. Også en elevator blev tilsat. Trappen blev bevaret som en arkitektonisk funktion. Stuen har 360 graders udsigt over London og det er et stilfuldt og indbydende rum. Jeg tog holdet kun 8 måneder for at fuldføre denne spektakulære transformation, og resultaterne er vidunderlige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar