10 fantastiske moderne køkkenskab stilarter

Moderne køkkener har rene linjer og opfindsomme mellemrum som disse geometriske øvre frysere. Billedkilde: Decoration0

Køkkenet er virkelig hjerte af hjemmet - vi ved, det er et kliché, men kun fordi det er sandt.

Tænk på den sidste store fest du kastede - du havde hele hjemmet uplettede; du arrangerede comfy siddepladser i hver krog af stuen; du havde bord til buffet og hor d'oeuvres - men hvor sluttede alle sammen med at samle? Køkkenet, selvfølgelig!

Uanset om det er vært for førsteklasses gæster eller gør lektier, ser det ud til, at køkkenet altid ender med at fungere som hjemmestationen. Da vi bruger så meget tid i dette rum, lad os gøre det så moderne, glamourøst og indbydende som muligt.

Her er 10 fantastiske moderne køkkenskab ideer, der vil gnist dit eget køkken dekorere:

Et mørkt sort minimalistisk køkken med stålrør er meget moderne. Billedkilde: Ida Architects

1) finer træ kabinet kan være en varm køkken tilføjelse

Brugen af ​​fliser, træfiner skabsdøre er en trend (for flere trends check ud - 13 Friske køkkentendenser i 2014 Du skal se ), der tilføjer varme og dybde til et moderne køkken. Ifølge Taylor Craft Cabinet Door Company, har fladdyner døre været populære i Europa i årtier og er nu endelig stigende i popularitet i USA.

Der er helt sikkert mange grunde til denne voksende popularitet. Man kan mistanke om, at dette drives af den voksende tendens til naturlige produkter og bringe naturen tilbage i hjemmet. Fineerplader udstiller trækorn på en storslået måde; kornmønstrene ser ud til at fortælle en fortælling fra det oprindelige træ, så naturligvis elskede naturligvis dette æstetiske.

Købere skal passe på de varierende kvaliteter af skivefinérskabe. Det er bedst at finde en højtuddannet, velrenommeret forhandler. Ikke alle faner er skabt lige, og hvis det gøres dårligt, vil den kant eller banding, der holder finer på plads, skrælle og / eller laminatet kan begynde at skrælle eller chipe. Hvis du gør det rigtigt, kan du nyde årtiers varme fra disse moderne kabinetmesterværker.

Fineerpladetræsdøre kan give en moderne køkkendybde og varme. Billedkilde: Risher Martin

2) Tilsæt den slanke stil af rustfrit stål til dit køkken

Intet siger slank og moderne mere end rustfrit stål. De fleste boligejere vælger rustfrit stål apparater, selv i deres landlige køkkener. For at gøre denne trend helt moderne, prøv at tilføje stål køkkenskabe.

Dit køkken vil være et stilfuldt moderne mekka, når det er udstyret med rustfrit stål skabsdøre. Bortset fra high-end look, kommer rustfrit stålskab med nogle op og ned. Neddelen er indlysende, fingeraftryk og potentiale for ridser. Men der er nogle rustfrit stål fabrikationer, der hævder at være meget modstandsdygtige over for disse irritationer.

Opadrettelsen til disse steely kabinetter er stor. Nogle af de vigtigste frynsegoder er: Miljø (brug af stål over træ), nem at rengøre, ekstremt hygiejnisk (derfor begyndte de i kommercielle køkkener) og holdbar (bortset fra mulige ridser). Hvis faste rustfrit stålskabe er uden for dit prisklasse, er der muligheder for MDF kabinetter, der er lagdelt med stål over toppen. Uanset hvad, rustfrit stål kan være en fantastisk tilføjelse til dit moderne køkken.

Rustfrit stålskabe er holdbare, men pas på irriterende fingeraftryk! Billedkilde: 38 Rumlig

3) Lakerede køkkenskabe Tilføj et frodigt moderne look

Lakerede køkkenskabe er som en nymalet bil parkeret i dit køkken - lyse, skinnende og rige farve. Lakeskabe er fremstillet ved en proces med at påføre talrige lak, efterfulgt af polering og voksning.

Hvis det gøres ordentligt, kan lakens overflader være slidstærk og ridsefast. Men de fleste ville sige, at denne type finish ikke er det perfekte valg for travle familier med børn, fordi lak har været kendt for at chip.

Hvis du er villig til at risikere dette, kan højglansskinnet af lakeskabe være valget til dit moderne køkkenskab, da dets slanke æstetik er uovertruffen. Du kan få lakeskabe i stort set enhver farve efter eget valg, men vær opmærksom på at for at opretholde den glatte glans skal du rengøre dem ordentligt.

Der er mange produkter derude, der hævder at rengøre lak, men bare sørg for at bruge den rigtige ting, da nogle kemikalier faktisk kan spise væk ved finishen.

Hvis dette er dit kabinet valg, er det nok bedst at spørge fabrikanten for rengøringsinstruktioner.

Hvidlakke køkkenskabe tilbyder et rent og skinnende udseende til dit moderne køkken. Billedkilde: Blenture

4) Flydende hylden kan erstatte køkkenskabe

Indbegrebet af moderne design er rene linjer. Hvilken bedre måde at opnå en ren, åben grundplan end ved at afskaffe køkkenskabe og installere flydende hylder i stedet?

Flydende hylder tilføjer lige linjer, der passer godt sammen med en moderne eller moderne indretning. De fleste boligejere vælger denne stil til de øvre frysere og har derefter lukkede kabinetdøre til bunden af ​​deres køkken. Dette giver mulighed for opbevaring af alle de dårlige apparater og redskaber.

Et par træ flydende hylder i kombination med en glas backsplash eller skinnende subway flise backsplash vil tage dit køkken fra bla til betagende! Den eneste ulempe ved flydende hylder er manglen på skjult opbevaring. Det kræver en meget organiseret person at holde disse åbne enheder fra at blive rodet og grimme.

Hvis du er ren og organiseret end dette kan være udkig efter dit køkken + hvis du har brug for nogle ideer, bør du tjekke dette indlæg:30 skandinaviske køkken ideer, der vil gøre spisning en glæde

Et køkken med flydende hylder er meget luftigt og åbent, men bare sørg for at du har nok plads. Billedkilde: Schwartz Architecture

5) Moderne køkkenskabe kan stadig have farve

Når de fleste tænker på et moderne køkken, forestiller deres sind straks et slankt hvidt eller sort køkken uden lyse farver, men farve kan også være moderne.

Hvorfor ikke have kirsebærrød lak eller laminatskab? Eller lyse koboltblå? Eller endda prøve teal på for størrelse? Alle disse farver kan bruges sammen med moderne indretning. Især når det kommer til moderne indretning i midten af ​​århundredet - velplaceret farve og mønster er konge for denne episke æra af stil.

Hvis du vil tilføje et blomst af farve til dit køkken, så overvej farvede frysere. Du kan vælge at bruge bare et strejf af farve via en eller to øverste kabinetter, eller gå til et big bang med et helt fedtet rødt køkken - på den ene side vil det gøre en kæmpestor udsagn.

Bare vær sikker på at elske farven, inden du forpligter. Du vil se det hver dag (før du har kaffe om morgenen), så det skal være en farve du kan leve med.

Farvede køkkenskabe kan også være moderne. Billedkilde: At gøre noget

6) Moderne Hvide Køkkenskabe

Måske sender tanken om farvestrålende skabe skræmmende kulderystelser op i ryggen, i så fald kan et simpelt hvidt køkken være det bedste valg for dig.

Hvad kunne være bedre end glittrende hvide skabe, der afspejler solskinnet i dit hjem? Hvide køkkener er populære af en meget god grund, uanset stilen i hjemmet - de holder køkkenet rent rent (selv når de beskidte retter er stablet himmelhøje).

Dette udseende kan opnås via mange finish som maling, blank lak, melamin eller finer. Uanset hvad dit budget, et rent, moderne hvidt køkken kan være dit. Hvide køkkenskabe parrer også meget godt med mange stilarter skuffeskuffer.

Hvis denne rene, enkle løsning lyder tiltalende, så er måske et hvidt køkken i din fremtid. Bare hold en rengøringslak på hånden for at tørre alle de snavsede fingeraftryk væk.

Et moderne hvidt køkken vises altid rent. Billedkilde: Zero Energy

7) Stained Wood Køkkenskab stilarter kan være moderne

Syltede hvide frysere er ikke lige så raseri lige nu, men du kan stadig plette træskabe med en farvet farve for at opnå et unikt, moderne design.

Kig på disse grønne tintfarvede frysere i billedet nedenfor. De er slanke, rene og unikke. Med bare et strejf af farve synes det historiske korn af træet at blive ført i forgrunden, så kabinets tekstur kan tage et centralt skridt.

Denne farvede stil synes næsten at være en blanding af back-to-nature kombineret med ekstrem modernisme. Massivt træplade døre kan tones til at matche ethvert farveskema efter eget valg - bare pas på at diskutere din stil med kabinetmageren.

Nogle trækorn kan være knudrede, og hvis træknobene er ubehagelige for dig, skal du diskutere dette på forhånd. Stain vil kun gøre disse knuder skille sig ud mere.

Overvej farvning træ kabinettet for at tilføje nogle farve til dit køkken. Billedkilde: Jetton Construction

8) Tag de øverste køkkenskabe ud for et moderne rum

At hoppe over de øverste køkkenskabe helt kan virke lidt risikabelt for nogle, men ved at gøre det kan du virkelig nå det åbne, moderne rum.

Tag et kig på køkkenet i billedet nedenfor - den slanke sort / hvide styling, sans overkabinetter, er meget tiltalende. I stedet for det øverste kabinet kan du tilføje et fantastisk tilbage stænk, der rejser op til loftet, eller du har plads til en ultramoderne rustfri stålplade over ovnen.

Selvfølgelig kan denne stil ikke være rigtig for dem, der har brug for en masse køkkenopbevaring. Som du kan forestille dig, uden opbevaring, halveres dit lagerplads.

Hvis opbevaring ikke er et problem for dig, så kan dette åbne, rene æstetik være det bedste valg til dit moderne køkken.

Et køkken uden øvre frysere er åben og luftig. Billedkilde: Design af hvilke spørgsmål

9) Distressed Gun Metal Steel Køkkenskabe

Her er et kig, dine naboer ikke vil have (men de vil sikkert misundes, når de ser det).

I nedenstående billede er køkkenskaberne galvaniseret, varmtvalset stål med klar overfladebehandling - stålet er lagdelt over en MDF-base. Det færdige udseende er intet mindre end spektakulært!

Denne rene, minimalistiske stil giver illusionen om, at dette ikke engang er et køkken - skabene bliver et stykke stilfuldt møbler eller kunst i stedet.

Hvis et skjult køkken appellerer til dig, så kan dette unikke look være dit. Du skal konsultere en metalfabrikant og skabsdørfabrikant for at få disse specialskabe lavet til dine specifikationer. Én ting at huske: Varmtvalset galvaniseret stål vil resultere i et andet udseende hver gang - ingen to bliver nogensinde det samme.

Gun metal stålskabe gør næsten dette køkken forsvinder! Billedkilde: Hufft

10) Bland dine køkkenskabsstil ved at kombinere træ, lak og maling

Efter at have beundret alle disse unikke kabinestilarter har du sikkert problemer med at bestemme, hvad der appellerer dig mest.

Hvorfor ikke prøve en blanding af dem alle? Selv i et minimalistisk interiør kan du blande paletten lidt op. Hvorfor ikke prøve nedre træskabe i kombination med øvre hvide lakkerede? Eller sidepaneler af fineret kabinetter med skinnende lakeret ansigter? Eller rustfrit stål flydende øvre hylder med malede nederste træskabe.

Kombinationerne er uendelige, og du er sikker på at opnå en stil, der er unik dig.Hvis du blander det op, er noget, du er interesseret i at prøve, så er det bedst at konsultere en indretningsarkitekt og en professionel kabinetmager. Der er bare for mange kombinationer at vælge imellem, og du vil sørge for, at du stadig ender med et minimalistisk køkken, ikke en rodet blanding. Også for at være sikker på at du ikke gør for mange fejl, bør du tjekke: 10 Designfejl, du ikke vil lave i dit køkken

Blanding af træ med lakskab kan opnå og unikke moderne æstetik. Billedkilde: Dagens køkkener

Der er så mange muligheder og muligheder for dit moderne køkken. Denne artikel berørte ikke engang kabinettræk (det kunne være en anden historie til sig selv). At vælge kabinet til stil et køkken rum, der er unik din kan være overvældende.

Det er bedst at tage din tid og overveje alle valgmulighederne. Leje en indretningsekspert, der kan hjælpe dig med at afveje alle mulighederne, og mest af alt skal du sørge for at vælge en kabinestil, der passer til din livsstil. Hvis du har børn med klæbende fingre, så kan rustfrit stål køre dig skør. Kan du tænke på andre moderne stilarter, der ikke er nævnt her?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar