10 fantastiske kontorer design rundt om i verden

Kontorer generelt er ikke ligefrem det mest behagelige miljø, du gerne vil være i. Gennem årene er der skabt et mønster til kontorer og arbejdsområder generelt, og dette mønster viser dem som meget enkle rum uden meget farve og uden en indbydende atmosfære . Alligevel forsøger nogle virksomheder og arkitekter at ændre det billede, så der oprettes fantastiske kontorer. Her er blot nogle få smukke eksempler.

White Mountain Office.

Vi skal starte med et kontor, der findes i Vita Berg Park i Stockholm, 30 meter under granitrockerne. Den blev tegnet af Albert France-Lanord Architects, og den blev afsluttet i 2008. Kontoret dækker et samlet byggeri på 1.200 kvadratmeter. Klienten, en internetudbyder, ønskede arkitekterne at tænke på klipperne og omgivelserne som en levende organisme, hvor mennesker er gæster, der bringer deres bedste gaver: lys, planter, vand og selvfølgelig teknologi.

Ideen er interessant og skaber en meget flot historie, der forklarer hvorfor indretningen er så fuld af kontraster. Det er forfriskende at se natur og teknologi sammensat på en så harmonisk måde. Selv om de er to meget forskellige ting, ser de ud som om de har venner siden begyndelsen af ​​tiden. Dette kontor er absolut enestående og et godt eksempel på innovativt design.

Hayden Place.

Det nest imponerende kontor, vi skal kigge på, ligger i Culver City, Californien, USA. Det var et projekt udviklet af Cuningham Group, og det blev lige afsluttet i år. Med et areal på 8500 kvadratmeter er kontoret imponerende, men ikke kun på det niveau. Det valgte design var at understrege interessen for bæredygtighed, at klienten har prioriteret projektet.

Dette kontor var tænkt som et rum, hvor samarbejde og kreativitet kan udvikle sig, og hvor både natur og mennesker har noget at vinde. Kontoret er målrettet mod LEED Gold certificering, og det er en bæredygtig struktur. Oprindeligt var det et lager. Efter at den blev omdannet og omdesignet, blev det en plads fuld af lys og frisk luft. Kontoret har endda en indendørs have samt en grøntsagshave, som findes i den såkaldte baggård.

Kontor drivhus.

Da vi bare diskuterede bæredygtige designs, er der et andet kontor, der har et meget forfriskende udseende. Det er et kontor, der blev oprettet i 2012 for et firma fra Riga, Letland. Det var et projekt af OpenAD og har et meget simpelt og frisk design. Kontoret har stort set en stor åben plan med en minimalistisk og hvid indretning. Men hvidheden suppleres af alle de smukke træer spredt i rummet.

Til dette projekt havde klienten kun én anmodning: masser af planter og vegetation. For at gøre rummet føler sig indbydende og funktionelt, kom arkitekterne op med et simpelt og smart design. De skabte et åbent rum kontor med multifunktionelle møbler, et opholdsområde, et spiseplads og masser af store træer. Kontoret har også et køkken, også dekoreret med masser af planter. Trægulve skaber en meget fin kontrast og bringer varme ind på kontoret.

Skovkontor.

Ved design af et kontor skaber sandsynligvis den sværeste del den forbindelse med naturen, der bringer balance ind i indretningen. Det er svært at integrere naturen i et kontor, når der er så mange andre bekymringer, hvoraf de fleste har at gøre med produktivitet, komfort og effektivitet. Men vi fandt et kontor, hvor denne forbindelse absolut ikke mangler.

Dette kontor var et projekt af spansk praksis Selgas Cano, der designede deres eget arkitektur kontor. Placeringen i dette tilfælde er afgørende. Beliggende midt i naturen er kontoret omgivet af vegetation, træer og skønhed. For at understrege denne forbindelse og skønheden i landskabet blev kontoret designet med en stor glasmur, der byder på panoramaudsigt og giver masser af naturligt lys. Det skal være meget forfriskende og rart at skulle udforske skoven, når du går på arbejde. Denne måde rutine bliver eventyr.

Lego PMD.

Næste på vores liste er dette interessante kontor. Beliggende i Billund, Danmark, var kontoret et projekt af Rosan Bosch & Rune Fjord arkitekter. Det blev afsluttet i 2000 og har et samlet areal på 2000 kvadratmeter. Hvis du ikke gætte endnu, er dette et LEGO-kontor. Hvad der er godt med dette rum er, at funktionaliteten møder sjov. Det forekommer naturligt, at et LEGO-kontor har et legende design.

MoreINSPIRATION
  • The Awesome E-Bay Kontorer Indretningsdesign
  • 80 kvadratmeter Elorrin Kontorer Indretningsdesign
  • AOL Kontorer Indretningsbilleder

LEGO PMD's innovative design fokuserer på sjov, innovation og kreativitet. Her kan vi finde et arbejdsmiljø, hvor teamarbejde og interaktion opmuntres, hvor der er en meget god balance mellem effektivitet og rekreation. Kontoret er indrettet med stor græsvæg grafik, en kæmpe LEGO mand, borde med bonsai haver og en kæmpe dias. På første sal er der tre mødelokaler, hver med deres egen farve. Hvem ville ikke arbejde der?

Google Tel Aviv Office.

Det næste kontor, vi skal analysere, er faktisk en af ​​Googles kontorer, som som du ved er altid imponerende. Dette er Google Tel Aviv. Det blev åbnet i december 2012, og det kan findes i Israel. Med en samlet overflade på 8.000 kvadratmeter er dette kontor helt imponerende.Projektet blev udviklet af det schweiziske designteam Camenzind Evolution i samarbejde med israelske designgrupper Setter Architects og Studio Yaron Tal.

Designet er iøjnefaldende og farverigt. Derudover er udsigten til havet og byen storslået. Omkring 50% af det samlede rum er dedikeret til kommunikation og interaktion. Her kan du finde både private skriveborde og fælles arbejdsstationer, hvor hold arbejder sammen og interagerer. Dette kontor og ethvert andet Google-kontor viser generelt, at det er meget vigtigt at have et varieret miljø, hvor medarbejderne kan koncentrere sig, slappe af og have det sjovt. Dette øger deres effektivitet og giver dem mulighed for at nyde et meget behageligt arbejdsmiljø. {Images by Itay Sikolski}

Long Barn Studio.

Fra Israel går vi til bjergene i Bedfordshire, hvor vi finder Long Barn Studio. Det var designet af Nicolas Tye Architects, og årsagen til, at det har dette navn er, fordi det oprindeligt var en laden. Det blev omdannet til et kontor, og omdannelsen blev gennemført om 10 måneder. Nu har 2 200 kvadratfod låven et elegant og smukt design. Det har også et stærkt moderne udseende, og det integrerer smukt ind i omgivelserne.

Kontoret har et meget simpelt design. Det ligner en rektangulær æske og har fuld højde lerklædning på begge sider samt 3,2 meter høje glasplader. Inde er den blevet opdelt i mødelokaler, et bibliotek, et trykkeri og en arbejdsområde. Kontoret har også et bæredygtigt design. Det har et regnvandsopsamlingssystem, sin egen vindmølle og en luft hører genopretningssystemet.

Pallet Kontor.

Nogle kontorer imponerer med deres bæredygtige designs, andre med deres farverige interiører og andre med deres geniale indretninger. I tilfælde af dette kontor, siger at interiøret er interessant ville ikke være nok. Dette er et kontor designet af MOST Architecture. Det blev oprettet til et reklamebureau, og det kan findes i Amsterdam.

Som du kan se, er indretningen af ​​kontoret næsten udelukkende fremstillet af fragtpaller. Pallerne er blevet brugt til næsten alt fra trapper til møbler. Resultatet var et unikt indretning med genbrugsmaterialer og et meget kreativt udseende. Det er blot et andet eksempel, der viser os, hvordan alsidige og hvordan funktionelle træpaller faktisk kan være. Brug af dem til at skabe et unikt kontorinteriør var en rigtig god ide, og resultatet var dette et-of-a-kind og geniale projekt. Dette er faktisk et kontor med karakter.

Media Turgul.

Det næste projekt, vi er med her, tager os til Istanbul, Tyrkiet. Her kan vi finde et meget interessant kontor, der var et projekt fra Tyrkiet baseret på Erginoglu & Calislar Architects. Kontoret blev designet til reklamebureauet Medina Turgul DDB. Den interessante del er, at kontoret ikke blev bygget fra bunden. Det var faktisk et konverteringsprojekt.

Dette plejede at være en historisk stenmuret saltlære. Det er blevet restaureret og omdannet til det, der nu er et smukt kontorlokal. Som du kan se, er de fleste af de oprindelige elementer bevaret. Stenmurene er vidunderlige, og de buede døre og indgange giver karakter til dette rum. Restaureringen har til formål at bevare bygningens charme og karakter samtidig med at den giver et andet formål. Kontoret har et åbent design med højt til loftet, synlige bjælker og stenvægge, og det overordnede design er et sted mellem historisk og moderne.

Red Bull Office.

Sidst på vores liste er Red Bull Office og det nye Amsterdam hovedkvarter. Det blev designet af Sid Lee Architecture, som blev udvalgt over to andre firmaer. Arkitekterne blev udfordret til at komme med et design, der ville fange den sande ånd af mærket, og det ville på en eller anden måde kombinere almindelige elementer til en ekstraordinær indretning.

Kontoret var oprindeligt et skibsværft, og den omdannelse, den gik igennem, er spektakulær. Hovedtemaet bag dette projekt var dualitet. Arkitekterne forsøgte at fange den kontinuerlige balance og danse mellem kontraster som ark vs lys, årsag vs intuition. Denne dualitet kan ses i alle detaljer. Her møder kunst industrien, og de to arbejder sammen for at danne et harmonisk miljø. Det er bare den type design, du ville forvente at se på et Red Bull-kontor. Det er moderne og det er slående på flere niveauer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar