10 Amazing Space-Save Møbler Designs Perfekt til små hjem

Det er ikke let at komme med det perfekte interiørdesign, når der er et lille rum at arbejde med i første omgang. Men det er muligt at have alt hvad du behøver uden at gøre kompromiser og uden at gøre dit hjem til et lagerplads. Der er masser af store pladsbesparende møbeldesigner at vælge imellem, og de kan nemt løse problemet.

Se for eksempel på denne tabel. Det er perfekt til en lille spisestue eller endnu bedre for et ekstra hjørne i køkkenet. Når den ikke bruges, bliver bordet lille, og det kan det næsten overalt. Den kan forlænges, og den har to matchende afføring. Tilgængelig for $ 128.

Vinholdere er ikke så populære, og en af ​​grundene er, fordi de optager værdifuldt plads. Men det behøver ikke at være sådan. Dette sæt vinholdere giver dig mulighed for at gemme i alt 24 vinflasker, og det kan nemt passe på enhver væg. Tilgængelig for $ 150.

Ikke alle har plads til et hjemmekontor, så vi improviserer. Dette drop-leaf semi-cirkulære bord gør tingene meget let. Det bliver et godt skrivebord på bare et sekund, og du kan også bruge det som et natbord. Tilgængelig for $ 49.

Dette er et andet vidunderligt møbel. Det er en osmannisk som to indvendige opbevaringsrum og flip-over låg, der dobbelt som servering bakker. Med et stykke som dette, har du ikke brug for et sofabord. Tilgængelig for $ 120.

MoreINSPIRATION
  • Space Save Drop Leaf Table Designs Vores hjem drømmer om
  • Sparer plads uden kompromis gennem modulære møbler
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger

Foldestole er altid praktiske, men vil du heller ikke have et foldebord, som du kun kan tage ud og bruge kun, når du har brug for det? Hvad med denne? Det er simpelt, stilfuldt og meget praktisk. Det har et moderne design med nogle vintage charme. Tilgængelig for $ 150.

Hjørnerne på et værelse er normalt områder, der forbliver tomme, og det er ikke særlig praktisk. For at udnytte disse rum kan du bruge hjørneopbevaring. Dette er et moderne design, enkel og fed, for ikke at nævne meget funktionel. Tilgængelig for $ 25.

I køkkenet er der normalt aldrig nok plads. Så vær klog og vælg ting som denne pladsbesparende skærebræt. Den kan monteres på ethvert hjørne af en standard køkkenbord, den låses på plads, og den har også et smukt design. Tilgængelig for $ 99.

Hvis du ikke har plads nok til et hjemmekontor eller til en arbejdsstation, er der altid mulighed for at have en fold-down desk som denne. Når det ikke er nødvendigt, ligner det et lille vægmonteret skab. Det udfolder og afslører et skrivebord og endda masser af storage.Available for $ 199.

Taler om pladsbesparende skriveborde, her er et andet smart design. Det er dybest set et sæt af to uafhængige skriveborde, der passer ind i den anden ligesom to høsteborde. Det har et moderne design og det er meget praktisk. Tilgængelig på $ 749.

Hvorfor har bare et sidebord, når du kan have tre uden at have ekstra plads? Dette er et sæt af 3 nesteborde med et klart, gennemsigtigt design og som giver rummet et edb og moderne look. Brug dem særskilt, spred dem over værelset og gem dem sammen, når du er færdig. Tilgængelig for $ 199.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar