10 faciliteter at kigge efter, når man køber et hjem

Nu, hvor foråret er her, er køb og salg af boliger et mål for mange af jer, der har ventet tålmodigt hele vinteren til at starte din hjemme søgning. Uanset om dette er dit første hjem eller du er en veteran, er der faciliteter, som du bør holde øje med, når du søger at købe et hjem. Mens mange mennesker kan skue og gøre et hus til at se godt ud, husk, når deres ejendele er taget med dem, vil huset forblive. Derfor skal du kigge på disse 10 faciliteter, når du overvejer at købe et hjem for at hjælpe dig med at få en værdifuld investering.

1. Kig på køkkenmaskinerne: En af de dyreste dele af boliger er apparaterne. Alderen, plejen og tilstanden i køkkenmaskinerne i hjemmet vil have en direkte indvirkning på, om du bliver nødt til at købe nye, eller hvis de bliver nødt til at blive serviceret når som helst. Gå videre ... Åbn køleskabet!

2. Afslutninger og materialer: Når du har kendskab til dit prisklasse, ved du hvad der forventes i dit prispunkt. Mindre dyre hjem vil bruge vinyl gulve, nedre ende tæppe og mulige plast laminat tællere i køkken og bad. Mens højere end boliger kan bruge mere robuste gulve som fliser og træ og massiv overfladebehandling i køkkener, såsom granit eller skifer. At vide, hvad der forventes i din priskategori, hjælper dig med at afgøre, om det hjem du kigger på er en aftale eller ej.

3. Vær opmærksom på loftet: Loftet er et telltale sted for vandpletter, der viser, at der kan forekomme lækager og revner fra strukturelle skader. Vær opmærksom på revner i gipsvæg, vægoverflader, og hvor loftet møder væggen til advarselsskilte.

4. Udendørs områder af hjemmet: Glem ikke at se på taget, tagrenderne, downspouts og inspicere boligens udendørs tilstand. Især ældre boliger, så prøv at finde ud af din ejendomsmægler eller den tidligere boligejer, når vedligeholdelse eller udskiftning tidligere er udført.

5. Kig på kvarteret: Ja, dit hus er vigtigt, men sikkerheden, placeringen og nærheden til flere faciliteter bør også overvejes. Forskning i nærheden af ​​skoler, hvis du har børn, samt rejsetid til arbejde, butikker og hvordan dit kvarter er lagt ud. Føl dig lige så komfortabel med dit kvarter som dit hus.

6. Opgraderinger i forhold til standard faciliteter: Hvis du køber et helt nyt hjem fra en bygherre, ved du hvad der er opgraderinger i forhold til standard bekvemmeligheder, når du kigger på boliger. De fleste modelhuse vil have en hel del opgraderinger for at vise boliger i deres "højeste kvalitet" tilstand. Mens opgraderinger ikke betyder, at hjemmet er bygget bedre eller værre end boliger med mindre opgraderinger. Endnu en gang vil disse oplysninger hjælpe dig med at være en informeret homebuyer. Lad ikke dig selv købe et dyrere hjem end du budgetterede på grund af opgraderinger. At kende dit prispunkt vil holde dig disciplineret.

7. Badeværelsesfaciliteter: På samme måde som køkkenet, se på badeværelsesanlæg, bad / badekar for at se, hvilken tilstand disse faciliteter er i. For ældre boliger, hvis du ved, skal du lave en renovering eller renovering i fremtiden, bør du være parat til at vide Denne virkelighed, når man ser på hjemmet, ikke efter at du er flyttet ind.

8. Større systemer: Tag et kig på varme- / klimaanlægget, varmtvandsbeholderen og andre større systemer i huset, når du kigger på boliger. Disse systemer kan være dyre, hvis de er forladt i forfald for længe. Mens du måske ikke behøver at kigge på disse, indtil du er ved at bosætte sig på et bestemt hus, er det godt at holde på din tjekliste.

9. Boligejer tilføjet faciliteter: For videresalgsboliger har mange boligejere allerede opgraderet hjemmet alene. Fra at tilføje en swimmingpool og dæk i baghaven til kroneformning og indbygget i skabe i stuen. De fleste boligejere vil oplyse, hvilke opgraderinger de har lagt i huset, og hvad de omtrentlige omkostninger det var at opgradere. Brug disse oplysninger, når du sammenligner lignende egenskaber i et lignende kvarter, by osv. ...

10. Kig efter et papirspor: Især når man køber et videresalgshjem, søger man et papirspor eller en liste over kvitteringer og / eller dokumenter af reparationer, opgraderinger og tjenester, der tilføjes til hjemmet gennem årene. På samme måde som at købe en brugt bil, jo mere informeret er du, jo mere ideelt at købe et hjem fra den enkelte vil føle. Faciliteter i et hjem kan være attraktive, men hvis boligejer ikke kan fortælle dig hvem der opgraderede det, og hvornår kan du gå videre til næste hus.

Leder du efter et nyt hjem kan være spændende, og til tider nervestativ! Selvom det kan være begge disse, er det vigtigt at investere i at kigge efter et hjem er en vigtig del af livet, og tro det eller ej. Bestem hvilke faciliteter du skal have, og hvilke du foretrækker, men behøver ikke at have. Brug denne 10 faciliteter liste til at hjælpe dig med at vide, hvad man skal kigge efter, når man leder efter det perfekte hjem.

Freshome læsere har du startet med at kigge efter dit næste hjem endnu? Hvilke faciliteter søger du først?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar