10 Apps til hjælp til dine boligindretningsprojekter

Teknologi er en vidunderlig ting. Der er så mange forskellige apps og online værktøjer til rådighed for at hjælpe folk med en række forskellige projekter. Og hjemme design er ikke anderledes. Her er 10 apps til at hjælpe med forskellige aspekter af boligdesign og renoveringsprojekter.

Dream Home.

Start din hjemme dekoration app eventyr med en vis inspiration. Dream Home indeholder en række konstant opdaterede hjemmedesigner, der giver dig ideer og holder dig konstant inspireret. Få adgang til iTunes og Android.

Houzz Interior Design Ideas.

Denne app indeholder også en række hjemindretningsbilleder til inspiration, men det giver dig også mulighed for at gemme dine favoritter i gallerier, så du kan henvise til dem senere. Få adgang til iTunes og Android.

Handy Man DIY.

Hvis du tager en DIY tilgang til at dekorere dit hjem, kan du få brug for hjælp eller vejledning. Handy Man DIY tilbyder instruktioner og videoer til alt fra installation af gulv til kompilering af materialelister. Tilgængelig på iTunes.

SketchBook Pro.

Denne digitale skitsebog giver dig mulighed for at tegne alle dine egne ideer, så du nemt kan se, hvordan dit værelse kan se ud og derefter vise det til andre. Få adgang til iTunes og Android.

Stof U.

MoreINSPIRATION
  • De bedste indretningsapplikationer, du kan finde på butikker lige nu
  • 7 tablet apps til indretningsarkitekten i dig
  • 10 iPhone apps til arkitekten i dig

Hvis du arbejder på nogen polstring eller sysprojekter, er dette en god app til begyndere. Det giver links til videoer og vejledninger samt information om forskellige slags stoffer. Kan fås på iTunes og Android.

Sherwin-Williams ColorSnap.

Denne app giver dig mulighed for at tage et billede af dit værelse og se, hvordan det kan se ud med forskellige malingfarver, så du sikkert kan vide, hvad du vil, inden du foretager køb. Leveres på iTunes og Android.

Paletter.

Ikke sikker på, hvilke farver du vil medtage i dit værelse? Paletten-appen giver dig mulighed for at tage et billede af alt, der inspirerer dig - blomster, tøj, andre værelser - og det vil gøre billedet til et farveskema, som du kan bruge i dine designvalg. Få adgang til iTunes.

SnapShop Showroom.

Denne app giver dig mulighed for at uploade et billede af dit værelse og derefter gennemse onlinebutikker fra populære forhandlere og se, hvordan møblerne passer ind i dit rum. Få adgang til iTunes.

iHandy Level.

Allerede en af ​​de mest populære i App Store, gør iHandy Level din smartphone dybest set til et niveau, der hjælper med at hænge kunst og andre hjemdesignprojekter. Få adgang til iTunes og Android.

Foto Foranstaltninger Lite.

Denne app giver dig mulighed for at tage et billede af dit værelse og nemt måle forskellige dele af dit værelse og gemme målene direkte på din telefon. Få adgang til iTunes og Android.

Disse apps er bare toppen af ​​isbjerget - der er så mange flere at vælge imellem afhængigt af dit projekt og din personlige smag. Har du andre foretrukne hjemmeindretningsprogrammer?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar