10 Apps, der hjælper dig med at organisere i Smartphone Age

At holde organiseret kræver hårdt arbejde, men heldigvis har teknologien bragt forbedringer på dette kapitel også. I dag har vi stort set en app til næsten alt. Hvis du tjekker livsstilskategorien, finder du flere gode apps, der ikke kun giver dig mulighed for at blive organiseret, men det vil også lade dig have det sjovt.

Vi skulle.

WeShould er en ny app, der netop blev udgivet i sommer. Det er en personlig planlægger og assistent, som du kan downloade på din iPhone, iPad og iPod. Det giver dig mulighed for at forbinde med fjerne venner, sende dem beskeder og endda købe ting. App'en tilbyder mange andre nyttige features.Found på app store.

Asana.

Dette er en app, der lader dig oprette opgaver, så det giver dig mulighed for at tildele dem, følge op på fremskridt og kommentere. Det er en fantastisk måde at altid kende status på en opgave og vide, hvem der er ansvarlig for det. Meddelelserne gør det meget lettere. App'en er kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad.

Postkasse.

Navngivet simpelthen Mailbox, appen er i øjeblikket kun til Gmail, men andre platforme vil snart være tilgængelige. Det lader dig vedhæfte filer fra Dropbox til en e-mail, og det er også en sjov app, som du kan kontrollere dine mails. App'en kræver IOS 6.0 eller nyere, og den er også optimeret til iPhone 5.

Thinglist.

Thinglist er en app, der erstatter den traditionelle opgaveliste. Det lader dig lave noter af de ting, du vil gøre, så du kan huske dem. Selvfølgelig har du nu ingen undskyldning for at sige, at du har glemt noget. App'en fungerer på iPhone, iPad og iPod touch, og den kræver IOS 6.1 eller nyere. Du kan finde på AppStore på $ 1,99.

Evernote.

MoreINSPIRATION
  • 10 iPhone apps til arkitekten i dig
  • Top Bedste 11 Gadgets til Home styret af Smartphone
  • 7 tablet apps til indretningsarkitekten i dig

Evernote er en meget nyttig app, der lader dig synkronisere alle dine noter på tværs af computere og de andre enheder, du bruger. På den måde har du altid dem alle på ét sted. Du kan oprette og redigere noter og lister, optage lyd- og lydnotater, organisere dem, maile dem og dele dem med dine venner. App'en er gratis og den blev designet til både iPhone og iPad.

Husk mælken.

Denne app er dybest set en meget kompleks to-do-liste, som du kan tage med dig, uanset hvor du går. Det giver dig mulighed for at tilføje og udføre opgaver, synkronisere med onlinetjenesten, der har samme navn, organisere opgaverne, søge efter dem, planlægge den bedste måde at få dem til at få, få påmindelser og meget mere. Appen er tilgængelig på både iPhone og iPad.

HomeRoutines.

HomeRoutines er en app designet til at hjælpe dig med at planlægge en rengøringsplan, som du kan følge på en ugentlig basis. På denne måde vil du være mere organiseret og ting vil blive gjort hurtigere. Det giver dig mulighed for at gøre det ved at give separate steder til dine opgaver. På denne måde kan du organisere dine opgaver efter tidspunktet på dagen, efter zone og ugedag. En færdig opgave vil dukke op i dine præstationer. Tilgængelig for 4,99 $.

BillTracker.

Det kan være svært at altid holde øje med, hvilke regninger der skal betales, så en app som denne kan være meget nyttig. Det lader dig spore information om hver regning inklusive forfaldsdato, beløb forfalden og bekræftelsesnumre. Det samler alle regninger i en liste, så du kan se, hvilken regning der skal betales næste. Du får påmindelser, og du får en komplet historie for hver konto. Få appen på din iPhone, iPod touch eller iPad til $ 1,99.

Købmand Gadget.

Dette er en app, der gør shopping sjovt og nemt. Det giver dig mulighed for at genbruge dine køblister i stedet for at lave en ny hver gang. Du kan arrangere produkterne som du ønsker, scanne stregkoder, synkronisere listen med din ægtefælle eller ven, gem billeder og meget mere. Det giver dig mulighed for at spare tid og det er nemt at bruge. Hent det gratis på din iPhone eller iPad.

Flipboard.

Fås gratis på Appstore, denne app lader dig indhente nyhederne og lære nye ting fra hele verden. Vælg bare et emne, og derfra er det nemt. Du kan også følge Homedit. Appen lader dig også bruge dine foretrukne sociale netværk og se opdateringer. Du kan efterlade kommentarer og interagere med dine venner, og det er nu nemmere end nogensinde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar