10 Awesome Beach-Themed Projekter til en ferie-lignende følelse

Den fornemmelse du får, når du er langt væk hjemmefra i en smuk udvej på simpelthen på stranden er vidunderligt. Det er derfor, vi ønsker at genskabe den følelse i vores hjem. Det er faktisk ret nemt at give et værelse en ferielignende fornemmelse. Du skal bare vælge nogle strand-tema projekter, der passer til din smag og at komme på arbejde. Brug de skaller du har taget med dig fra din ferie eller noget andet tilbehør og sæt dem godt til brug. Her er nogle gode projekter at vælge imellem.

Spejle.

Du kan helt omdanne et almindeligt og simpelt spejl til noget vidunderligt ved hjælp af ingenting, men nogle skaller i forskellige former og størrelser, et spejl, aviser og lim. Tape spejlet med aviser for at beskytte det og lim skallerne på rammen.

Sådan gør du et rundt shell spejl. Du har brug for en træcirkel og et rundt spejl. Hold spejlet til træet med lim og dekorér det derefter med store skaller. Dæk hele rammen eller dække kanterne med sand for at give den en god baggrund og tekstur. {Fundet på kystnære}.

Til et spejl, der ligner dette, har du brug for snoet sisal reb, en varm limpistol, søstjerner, mod podge og dekorative fyldstof. Limkabel til rammen i cirkler og hold den tæt og jævn. Sæt derefter søstjernet med varm lim. Til hylderne skal du først påføre en pude mod podge og derefter et lag med havskalfyldstof. {Fundet på atthepicketfence}.

Lamper.

Giv din sengelampe et mere naturligt udseende i et par enkle trin. Start med en standard træ lampe base. Sand det ned og brug derefter varm lim til at fastgøre drivved på bunden. Brug forskellige stykker med forskellige former og længder og lav et rart udseende til dette tilbehør. {Fundet på timneve}.

Her er et andet dejligt projekt. Du skal finde en krukke svarende til denne og derefter finde en simpel lysstik med en forlængerledning. Bore nitterne ud og fjern håndtaget, hvis der er en. Derefter bor et hul i den ene ende af lysstikket og skru det op. Bor et andet hul i låget og lås det på låget. Fyld krukken med sand og andre dekorationer. {Fundet på beautifulnest}.

Dette projekt er ens, men denne gang bruger du en glasvas til basen. Du skal også bruge en lampeskærm, hardware, pap og dekorationer til at sætte i vasen. Bor et hul i bunden af ​​vasen til ledningen. Derefter ydes støtte til lampeskærmen ud af pap. Indsæt hardware og fyld vasen med sand og skaller. {Found on starsandsunshine}.

Stearinlys.

Lys er meget romantiske, og de kan laves ud af alle mulige ting. Til disse har du brug for søjlelys, garn, limpistol og sølvfad. Sæt garnet rundt om stearinlysene og lim enden ned. Lim en havskal over og læg dem på sølvbakken. {Fundet på momitforward}.

Hvis du har nogle store havskaller, ville det være en god ide at gøre dem til lysstik eller dekorationer. Du skal blot fylde dem med voks og lade dem tørre. Placer dem på kappen, på bordet eller andre steder og brug dem som centerpieces eller simple dekorationer. {Found on tamedraven}.

Til dette sjove projekt skal du have haveskaller, glasburer, seaglass og stearinlys. Tag glasburerne og fyld dem med de små skatte, du har samlet. Du kan også bruge sand eller noget andet, du tror, ​​kan se godt ud. Sæt derefter et te lys i midten, og projektet er færdigt. {Fundet på psheart}.

Vægkunst.

At lave skal kunst kan være meget sjovt. Til denne version har du brug for rammer, måtter, skaller, karton, tape og varm lim. Spray maling rammen, hvis du vil. Derefter tape et stykke karton til bagsiden af ​​måtten, flip det tilbage og arrangér skallerne på kortbeholdningen. Når du er tilfreds med designet, lim skallerne en efter en og sæt dem sammen igen. {Found on sandandsisal}.

MoreINSPIRATION
  • 10 Beach-inspirerede Crafts Du kan gøre med Skalleskærme
  • Seashell Crafts, der bringer stranden ind i dit hjem
  • 10 måder at tilføje kystskønhed til dit hjem gennem DIY-projekter

Havglas er smukt og der er ikke meget du kan gøre med det. Så hvad med et sjovt DIY projekt? Skær nogle tråd og pakk den omkring et stykke havglas. Så til det samme for resten og stykkerne vil blive forbundet. Derefter fastgør ledningerne til en pind og hæng dekorationen på en væg. {Fundet på synlig måde}.

Lav en god dekoration, der minder dig om din dejlige ferie. Tag nogle håndværkstænger, smør dem og lim dem alle sammen. Brug håndværkslim til at skrive ordet "strand" og tryk derefter på småsten i limen. Derefter lim nogle sand, søstjerner og skaller til bunden af ​​stykket og lad det tørre. {Fundet på craftsbyamanda}.

Hvis du vil, kan du prøve noget endnu enklere. En akvarel lærred kan være en vidunderlig udsmykning til dit hjem. Så tag dine akvareller, nogle vinyl klæbemidler og komme på arbejde. Brug et anker som stencil eller frihånd noget. Det er meget enkelt, og det kan også være meget sjovt at lave. {Fundet på craftyscrappyhappy}.

Her er en anden sjov idé: find nogle billeder af havets liv og rediger dem som du vil. Spil med farver og nuancer, indtil du er tilfreds med den måde, de ser ud på. Udskriv dem og lim dem på et lærred. Det er meget nemt, og det er også et projekt, der tager lidt tid, medmindre du er ubeslutsom, når du redigerer billederne. {Fundet på nestofposies}.

Kranse.

Kranse er altid smukke, uanset årstiden. For at lave denne model skal du bruge garn, Styrofoam form, en varm limpistol, satinbånd og søstjerner. Sæt garnet rundt om kransformen, indtil det hele er dækket op. Lim sjøstjernen på og binde båndet i en bue. {Fundet på håndværk).

På en krans kan du bruge de minder, du tog med hjem fra dig selv, lige fra sten. Wrap twine omkring kransen og derefter arrangere klipperne og glasset som du vil. Lim dem derefter på kransen en efter en. Hæng din dekoration på en væg eller på døren. {Fundet på sillypearl}.

At lave denne særlige krans er meget let. Start med en skumring og et par reb. Sæt rebet rundt om skumringen og sørg for, at det forbliver lige i stedet for skråt. Tag derefter nogle strimler af hvidt stof, pakk dem rundt om kransen og pin. Det er meget enkelt og tager lidt tid. {Fundet på webstedet}.

Dette er en søstjerner krans, en anden meget flot udsmykning. For at gøre det behøver du kun søstjerner, jutetråd og varmt lim. Wrap garn omkring hver søstjerner i et kryds kryds mønster og derefter løkke det 3 gange omkring toppen. Fastgør garnet med varm lim. Du kan også bruge skaller til denne type projekt. {Fundet på alittleclaireification}.

Tabel centerpieces.

At lave et centerpiece som denne er ret nemt. Tag en glasskål, noget sand og en lille lille skat du bragte tilbage med dig fra din ferie. Find også et stort lys. Sæt dem alle i skålen og brug sandet for at give dem stabilitet. Du kan bruge skaller, søstjerner, klipper og alt andet du vil have. {Fundet på charmbraceletdiva}.

En anden interessant ide ville være at lave nogle nautiske temaservietter til bordet. Det er faktisk meget simpelt. Find stof med et stripet hvidt og blåt mønster, skær det i størrelse og smæk derefter et cirkulært hul i et hjørne. Indsæt nogle hvide nautiske reb og binde det i en smuk knude.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar