10 Awesome Halloween Lantern Designs du kan lave dig selv

Halloween lanterner er et must have. Halloween er bare ikke komplet uden dem. Selvfølgelig, når du siger lanterne tænker du straks på græskar, men det er ikke de eneste designs, du kan bruge. Der er tonsvis af andre ideer og mange fantastiske lanterne, du kan lave dig selv ved hjælp af andre materialer.

For eksempel kan du lave tin kan lanterner. Fyld dåsen med vand, læg den i fryseren og bore huller i den i det ønskede mønster. Smelt isen og male dåsen. {Fundet på jollymom}.

For at lave disse smukke armaturer har du brug for glasburer og trykte billeder. Du skar i det væsentlige billederne, så de passer til krukkerne, lim dem på, og du sætter små teestærker indvendigt. {Fundet på ikke-justeret dekoration}.

Disse spooky stearinlysholdere er også lavet ved hjælp af glasburer. Du kan dekorere dem, men du vil. Disse har skelethoved på dem, og de er dekoreret med sorte fjer. {Found on ohmy}.

Dette er et decoupage projekt. Du har brug for sort cardstock, en lysestage eller en vase, decoupage lim og en håndværk kniv. Du dekorerer i grunden lysestagen med cardstock efter at du har bestemt dig for et mønster. {Fundet på thelongthread}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween Jack-O-Lantern og Cauldron Candle Holders
  • DIY armaturer og lygter perfekt til Halloween
  • Ingenious Mason Jar Halloween Decoration Ideas

Disse lanterne er sjove og søde. Du kan lave lignende fra mason krukker. Du har også brug for papir, lim og en permanent markør. Du lægger lim på krukken, så du holder vævspapiret ovenpå. Når det er tørt, tegner du ansigterne. {Fundet på isavea2z}.

Ved kun at bruge en markør kan du også gøre en mælkekande til en vidunderlig halloween lanterne. Alt du behøver er talent.

Papir lanterne kan også være sjovt at lave. Brug dobbeltsidet tape til at lime papirstykkerne sammen og garn til håndtaget. {Fundet på webstedet}.

Ved hjælp af en glasvase, noget lim, hvidt tissuepapir og trykte billeder kan du lave en rigtig cool Halloween armatur. {Fundet på webstedet}.

Disse ligner ligesom græskar lanterne. Nå, det er de ikke. De er lavet af appelsiner og de er dejlige dekorationer til bordet eller til mantlen. {Fundet på rebeccasdiy}.

Husk de dejlige krukke lanterne? Nå, det er meget ens. Du laver dem ved brug af tissuepapir, glasburer, lim og markører. {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar