10 smukke soveværelser til at inspirere dig

Det er et nyt nytår, og for nogle af os er det også tid til at renovere. I dag skal vi fokusere på soveværelset, et af de vigtigste rum i huset, den ene hvor dagen slutter og hvor en ny dag begynder. Der er mange måder at dekorere et soveværelse på, men vi vil kun præsentere 10 af dem.

Der er ikke en standardklassifikation at bruge, så vi skal bare starte med et romantisk soveværelse. For at skabe en sådan indretning behøver du ikke nogen specielle ting. Du skal bare være forsigtig, når du vælger farver og materialer. Et sådant soveværelse kunne bruge en fancy seng, måske en med bløde gardiner. Du kan også bruge blomster til at dekorere det og måske endda blomstrende mønstre til strøelse. Prøv ikke at bruge for meget farve.

Hvis du vil have noget frisk, er grøn den vej at gå. Denne farve er altid vellykket, når det drejer sig om at skabe en frisk interiørindretning. For soveværelset vil du måske bruge lyse toner og pasteller. Du kan også tilføje naturlige planter og blomster. Brug naturlige farver i hele og natur-inspirerede mønstre til dekorationerne.

Hvid er også en fin farve til soveværelset. Det er så rent og fredeligt. Det hjælper også med at skabe indtryk af et større rum, så det er nyttigt for små værelser. Imidlertid kan for meget hvidt gøre soveværelset til et hospitalrum, så prøv at undgå det. Du kan nemt gøre det ved at tilføje noget tekstur til væggene og ved at tilføje nogle hints af farve her og der. Du kan også bruge et farverigt tæppe for eksempel. De vigtigste er at holde det enkelt.

Hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære, kan du prøve en rustik indretning. Det er lettere at gøre det, når du har loft, fordi du bare kan male balancerne på loftet igen, og du kan bruge de naturlige farver til din fordel. For det skal du bruge masser af træstykker og også stole på naturlige materialer.

MoreINSPIRATION
  • 10 soveværelser til at inspirere dig til at gå lavendel
  • Smukke soveværelser Design af Fimar
  • 31 Smukke og moderne soveværelser Design ideer

Romantiske værelser er også meget inspirerende. Du kan nemt skabe et romantisk tilbagetog for dig og din partner ved blot at vælge de rigtige farver og kombinationer. Fokus på kurvede linjer, måske antikke finish og læg meget opmærksomhed på detaljer.

Hvis du vil have noget andet og enestående, kan du bruge dette soveværelse som inspiration. Det er et lyst soveværelse og det virker meget indbydende og sjovt. Det lystformede strøelse er den vigtigste ingrediens her. Prøv ikke at overdekorere, så du kan blande det med rene hvide og naturlige trætoner til møblerne.

Selvom temaet soveværelse er interessant og sjovt, er det undertiden behageligt at bare vedtage en klassisk indretning. Vælg en neutral farvepalet med toner af beige, hvid og måske nogle hints af grønt og tilføj enkle og elegante møbler.

I dag er grå en meget stærk farve, så du kan også bruge det som udgangspunkt for dit soveværelse. Du kan oprette dit eget sorte og grå paradis. Du kan male væggene grå og tilføje en grå tæppe eller tæppe. For at undgå en kedelig indretning kan du vælge noget med legende mønstre. Strøelse kan være hvidt for noget frisk kontrast.

Vi ved, at mange mennesker kan lide pink. Dette er dog ikke en grund til at overdrive, når du bruger denne farve. Du kan med succes indarbejde lyserød i dit soveværelse indretning ved at vælge iøjnefaldende lyserøde dekorationer som lamperne eller vedhænget, og du kan også vælge sengetøj, der bruger pink. Men du skal også holde alt andet simpelt og neutralt, så du måske vil vælge sort-hvide møbler eller til andre neutrale toner.

Indtil nu har vi kun talt om voksne soveværelser, og vi glemte, at babyer også har brug for et soveværelse. Så det sidste soveværelse, som vi kommer til at præsentere her i faktisk en børnehave. Det er et meget stilfuldt værelse med dejlige kirsebærblomster, der er malet på væggen, en farverig tæppe med et blomstermønster på gulvet og enkle og elegante møbler hele vejen igennem.

{pic kilde:Donna Griffith,Virginia Macdonald,Stacey Van Berkel-Haines,Eric Piasecki,Donna Griffith,Sue Stubbs,Michael Graydon,Janis Nicola}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar