10 Smukke Interior Designs med Eames® Støbte Plast Sidestole

Designet af Charles & Ray Eames tilbage i 1948, er Eames® Støbt Plastic Side Chair en af ​​disse møbler stykker, der aldrig vil være ude af mode. Det er enkelt, elegant og funktionelt, og det gør det til et tidløst møbel. Denne klassiske stol er også meget alsidig og kan medtages er forskellige indretninger. Vi har valgt 10 eksempler til at demonstrere denne teori.

Den stilfulde Eames® sidestol er perfekt til spisestuer. Her har vi et meget lyst spiseplads dekoreret ved hjælp af en farvepalet, der drejer om nuancer af grå og hvid. Stolene er alle vist i hvid og matcher bordet. Det subtile tilbehør tilføjer et par farver, og dækningen fejler derfor ikke at være monotont.

Dette er en anden spisestue. Denne gang er indretningen eklektisk og mere farverig. De gule Eames stole er arrangeret omkring et hvidt rundt bord og de giver en god overgang mellem de neutrale og de dristige elementer. Selv om de er de eneste gule stykker i rummet, går de ikke sammen med de andre farverige stykker.

Eames sidestole har et design, der giver dem mulighed for at være både afslappet og elegant. Vi dækkede den første type indretning med de tidligere eksempler, så nu er det tid til at illustrere den anden dimension af stole. Her har vi en elegant spisestue, der kan placeres et sted mellem moderne og traditionelle med hensyn til indretning. Det robuste træbord står i kontrast til de slanke stole og den delikate vedhængslampe, og der skabes en meget smuk balance.

Dette er en moderne stue og den interessante ting om det er det faktum, at der grundlæggende er vinduer på tre vægge. Dette giver tonsvis af naturligt lys at komme ind og giver alle mulighed for at beundre den smukke udsigt. Indretningen af ​​værelset er enkel og moderne. Den eneste touch af farve er bragt af Eames stole, denne gang funktioner i rødt.

Nu har vi dækket et par forskellige farver, som disse stole kan have. Men denne spisestue er den første til at blande dem. I dette eksempel har vi en afslappet spisestueindretning med trægulve og masser af farver. Der er et lille rundt bord med fire Eames sidestole, hver i en anden farve.

MoreINSPIRATION
  • Et par måder at fremhæve den ikoniske Eames støbte plastrocker
  • 8 kontorsdesign med Herman Miller stole
  • Fem smukke åbne køkkenindretninger

Vi ændrer nu temaet, og vi analyserer et hjemmekontor. Som du kan se, er indretningen meget enkel, streng selv. Arbejdstabellen er lavet af træ med en naturlig finish, og den er omgivet af forskellige typer stole, blandt hvilke to hvide Eames sidestole. De ser forfriskende ud og de passer perfekt sammen.

Og vi er tilbage til spisestuer. Det er faktisk et boligareal med en åben grundplan. Spisesalen er ikke klart afgrænset. Den er placeret foran på vinduet for mere naturligt lys og består af et rundt spisebord og otte Eames sidestole, hvoraf to er grønne. Resten af ​​stole er hvide og matcher bordet.

Dette er en vintage spisestue indretning. Farvepaletten er meget smuk, og det er også den mangfoldighed af teksturer. Der er også en god balance mellem lys og mørke områder, og atmosfæren virker meget hyggeligt og indbydende. Indretningen har et klassisk rundbord med en hvid top og en metalbase, omgivet af Eames sidestole, denne type med træfødder.

Eames sidestole kan også med succes indgå i køkkenindretningsdesign. For eksempel har vi her et moderne køkken med et overvejende hvidt interiør, masser af vægopbevaringsenheder og hylder og en smuk køkkenø / bar i midten. I et hjørne er der også et lille, rundt, hvidt bord med to matchende Eames sidestole og en komfortabel indbygget bænk.

Og her er et andet køkken, denne gang med et eklektisk interiør. Det er opdelt i et arbejdsområde til at forberede måltiderne og et indbydende spiseplads. Dette område er organiseret nær en accentvæg og har et hvidt rundt bord og tre lys turkise Eames sidestole. På væggen er der også et maleri med lignende farvepalet.

Billedkilder: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 og 10}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar