10 Smukke Kids Rooms Ideer

Børn holder sig normalt ikke i deres værelse eller bruger for meget tid uden deres mor eller far, så hvis du vil have dem til at få deres værelse og bruge det, før de bliver til teenagere, så skal du forsøge at gøre børneværelset som tiltalende som muligt. Det betyder at du skal designe børneværelset for at få dem til at elske det og føle sig godt tilpas i det.

Brug masser af farver og legetøj, ting, som de kan lide som deres yndlingslegetøj eller wallpapers eller plakater med deres yndlings tegneseriefigurer osv. Her er 10 smukke kids room-ideer, du kan beundre og få inspiration fra.

MoreINSPIRATION
  • Køjesenge til fire - Vidunderlige pladsbesparende tilsætninger til børnenes værelser
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideer
  • 15 soveværelser indretningsdesign ideer til to-børn

Først og fremmest bør du gøre det muligt for børnene der bor der for nemt at nå deres legetøj, men samtidig har de mulighed for nemt at opbevare dem i nogle beholdere, der er lette at åbne og temmelig praktisk. Jeg foreslår store legetøjshylder, store rottendåser eller store gennemsigtige krukker. Så skal du opdage din kids passion og forsøge at dekorere deres værelse i det pågældende tema. For eksempel hvis dit barn elsker fly, skal du prøve at købe en flymodel og hænge den fra loftet, eller hvis din datter er meget lidenskabelig om farven lilla, så prøv at glæde hende og dekorere et lilla værelse specielt til hende. Hvis du leder efter Nye børns senge ser ikke længere ud end Dreams.co.uk, drømme har et stort udvalg af alle typer seng, herunder barnesenge, køjesenge og kingsize.

Køjesenge er en meget god ide, hvis du kun har et værelse til to børn. Og en tyk tæppe med pink stjerner på den er den perfekte dekoration til pigernes værelse. Prøv at tilføje lidt farve til rummet ved at hænge tråde med farverige flag eller bruge stole i forskellige farver. Medbring et usædvanligt og uventet element i rummet som en overdimensioneret hængelampe eller måske en blød blå lænestol, en hængende kugle som en stol og en mur farvet i striber med forskellige nuancer. Gør børneværelset noget specielt ved at bruge din fantasi og også nogle kloge ideer fra specialisterne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar