10 Smukke Rustfrit Stål Køkken Island Designs

Rustfrit stålarmaturer og tilbehør er meget almindelige og meget værdsat i køkkenet. Dette materiale præsenterer en række egenskaber, der er meget vanskelige at reproducere og sammensætte gennem andre metoder. Et meget almindeligt element i de fleste moderne og moderne køkkener er køkkenøen i rustfrit stål. Det er funktionelt, holdbart, let at vedligeholde, og det har også den enkelhed, der gør den så speciel.

Denne type køkkenøer kan også indeholde andre materialer som f.eks. Træ. I dette moderne køkken kan vi se en meget enkel og praktisk ø lavet af en kombination af rustfrit og træ og med et design der passer til resten af ​​indretningen og apparaterne.

Hvis du tænker på hvilken farve du skal bruge, når du har en køkkenø i rustfrit stål og lignende apparater, er der mange muligheder. For eksempel ville hvid være et godt valg, der ville give dit køkken et moderne udseende med nogle industrielle påvirkninger.

Hvis du vælger en rustfrit stålø til dit køkken, så kan du også have barstolerne lavet af samme materiale. Det ville være en detalje, der ville skabe en sammenhængende indretning. Det ville være angivet at også omfatte et par kontrastfunktioner som trægulve til en afbalanceret indretning.

Som vi allerede har nævnt, ser køkkenøerne i rustfrit stål smukke ud i kombination med træmøbler. Du kan vælge træskabe eller en træbase til øen i kombination med en rustfrit stålplade, og du kan også vælge en industristandard vedhængslampe til et sammenhængende udseende.

MoreINSPIRATION
  • Rustfrit stål køkkenhætte design og ideer
  • Rustfrit stål møbler og tilbehør til køkkenet
  • Øget køkkenfunktionalitet: Arbejdstabeller i rustfrit stål

Det er rigtigt, at køkkenøer i rustfrit stål normalt har et koldt industrielt udseende, men det kan ændres, hvis du vælger en ø med buede kanter eller med et afrundet design. De magre, delikate linjer gør det til at virke mindre upersonlig og mere charmerende. Brug lignende detaljer i køkkenet eller prøv at kombinere dem med kontrastfunktioner.

Når du har et moderne, minimalistisk køkken med en rustfrit stål, apparater fremstillet af samme materiale og en overordnet neutral indretning, er det klogt at indføre et strejf af farve i form af barstoler, vedhængslamper eller enhver anden form for tilbehør eller dekoration .

Selv om det er mest populært i moderne og moderne køkkener, kan køkkenøer i rustfrit stål også introduceres i traditionel indretning. I dette tilfælde kan det være en ø med en træbase og en rustfrit stålplade, måske med en vintage eller rustik design.

Bordplader af rustfrit stål får en unik gnist, hvis den rigtige type lys berører overfladen. For eksempel ligner spotlightsne i dette moderne åbne køkken, de små stjerner, og de reflekterer smukt på gulvet såvel som på køkkenøen.

Da det er indlysende, at køkkenøer i rustfrit stål har tendens til at have et industrielt udseende, kan det være en simpel måde at lade dem integrere ind i dit køkken indretning være at vælge denne stil til hele værelset. Du kunne have nogle metalstole, måske nogle udsatte rør i loftet, og du kunne vælge grove finish hele vejen igennem.

Alt hvad vi har nævnt indtil videre om rustfrit køkkenø og alle ideer relateret til stilarter, decors og materialer, der fungerer godt med dem, er kun forslag. Der er virkelig ingen regel, der kan fortælle dig, hvad du kan og hvad du ikke kan bruge i kombination med en køkkenø i rustfrit stål. Dette køkken er for eksempel en blanding af forskellige påvirkninger og stilarter, og det ser stadig meget smukt og spændende ud.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar