10 Smukke træhætter til en varm og indbydende soveværelseindretning

For et stykke tid siden præsenterede vi dig et stort udvalg af DIY hovedgavler (se "34 DIY headboard ideer"). Det omfattede masser af designs og ideer. Blandt dem var der nogle meget smukke og interessante træborde og de så særligt tiltalende. Så fra det tidspunkt besluttede vi os nu kun at fokusere på træborde og vi har forberedt dig på et udvalg af smukke og elegante designs at kigge på.

Dette er et blødt moderne soveværelseindretning, der stadig indeholder de sædvanlige geometriske former forbundet med moderne design, men denne gang kombineret med organiske former og simple teksturer. Trætavleet er meget enkelt og føjer varme til indretningen, samtidig med at der opretholdes et luftigt og minimalistisk udseende. Hylderne udskifter natbordene og frigør gulvplads

Her har vi et traditionelt soveværelse interiør med en industriel touch. Det har massive møbler og et par vintage detaljer. De industrielle hængende vedhængslys er enkle og funktionelle, og hovedgavlen skaber et mere rustikt og hyggeligt udseende. Det er en smuk drengs værelse med en maskulin indretning men stadig indbydende.

Hvis du foretrækker noget lidt mere eksotisk, kan dette soveværelse give dig nogle ideer. Det er et simpelt soveværelse, men har nogle få kraftige accentelementer. For eksempel gør den udsmykkede trærumsskærm et meget interessant og originalt hovedgærde. Det matcher noget med strøelse og følger med de lyse gule vægge en varm farvepalet. Det er en krydret soveværelse indretning, men det er også simpelt nok til at være afslappende.

Hvis du virkelig vil omdanne soveværelset til et afslappende fristed, kan du tage en vis inspiration fra denne. Det har træpanelvægge og et træloft, elementer, som øjeblikkeligt får rummet til at føle sig meget hyggeligt og varmt. For at opretholde billedet er hovedgavlen også lavet af træ, men har en mørkere finish, bare for at skille sig ud. Den har en organisk form med bløde kurver og matcher natbordet.

Selv om træ er et materiale, der normalt er forbundet med rustikke, vintage og traditionelle dekorationer, kan den også bruges til at skabe et moderne eller moderne udseende. For eksempel kan du vælge et meget stilfuldt og enkelt træ hovedgærde lavet af firkantede paneler. Vælg sort til en stærk kontrast mod de hvide vægge og til en matchende seng.

MoreINSPIRATION
  • Unikt soveværelse hovedgavl
  • 10 lange hovedgavl til en unik og dramatisk soveværelseindretning
  • Soveværelse pejse - en måde at gøre dette værelse endnu mere varmt, hyggeligt og indbydende

Du kan også have et rustikke hovedgavl, og i dette tilfælde kan du selv lave det selv. Brug genvundet staldtræ til det. Forbind brikkerne i forskellige højder for et unikt design og et legende udseende. Du kan også bruge forskellige typer træ, forskellige farver og finish, hvis du foretrækker noget lidt mere iøjnefaldende.

Her er et andet eksempel på et hovedgavel lavet af repurposed boards. Denne har et enklere og mere traditionelt design. Det genvundne træ, der bruges til hovedgavl, tilføjer et vintageindtryk til indretningen og bringer også lidt varme ind i rummet. Det er simpelt, men det er bare hvad et soveværelse har brug for for at kunne føle sig hyggeligt og indbydende.

Dette er et andet meget smukt træ hovedgærde. Bemærk at det er lavet af et enkelt træ og at det har en organisk form. Selv om det er meget simpelt, er resten af ​​soveværelset indretning endnu enklere, og det gør det muligt for hovedgavlen at være stjernen og at skille sig ud. Det er et naturligt elegant brændpunkt.

Normalt vedligeholder træborde materialets naturlige farve. Men hvis du ikke vil have hovedgavlen til at skille sig ud, og du blot vil have det til at være en del af indretningen uden at være et fokuspunkt, kan du male det i en neutral farve som hvid og blande den ind. Teksturen skal være nok til at gøre det specielt.

Og selvfølgelig ville det være umuligt at tale om træborde uden at nævne paller. Dette er et hovedgærde lavet af to træpaller sat side ved side. De har lidt forskellige farver og teksturer, men på den måde virker de mere naturlige. De integrerer pænt i dette eklektiske soveværelse, og dekorationerne accentuerer de enkelhed.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar