10 bedste lejlighed sofaer og små sektioner til hyggeligt op på

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Hvis lounging er en yndet fortidstid, behøver din lille stue ikke at kramme din stil. Vi har 10 af de bedste lejlighedssofaer og små sektioner, der er stilfulde, kompakte og komfortable nok til hyggeligt op.

1. One Night Stand Sleeper Sofa af Bludot på All Modern

Denne moderne sovende kommer i få farver og konverterer nemt til en queen size madras til gæster - eller film søndag.

80 "B x 32" D x 30 "H, $ 1600 og op på All Modern

2. Bryce Lounge Sectional Set på PB Teen

Denne vellavede, tredelt sektionssæt består af et hjørne stykke, osmannisk og armløs stol, der kan konfigureres som du vil. Skummet med høj densitet er langvarig og behagelig.

Som vist, 66 "x 64" W og 29 "H, $ 1.147 på Pottery Barn Teen

3. SÖDERHAMN Sofa i Ikea

Små, stilfuld og overkommelig, den SÖDERHAMN armløse sofa kommer i fire farver og andre størrelser og stilarter. Placer en koordinerende osmannisk mod sofaen for at oprette en lille lounge spot eller brug den osmanniske som et provisorisk sofabord. Vil du have arme til at hvile dit hoved? Ikea har også en version som den tilgængelige.

73 "B x 39" D x 33 "H, $ 499 ved Ikea

4. Rue II Lejlighed Sofa af CB2

Rue II kommer ind på kun 66 tommer bred til arbejde i de mindste af stuer. De tynde arme skaber mere plads på pladsen, mens den ophøjede midten af ​​århundredets moderne stil gjorde benene til en illusion, at denne lille sovesofa flyder. Den stramme stil (ingen rygpuder) er funktionel til rum, hvor en dybere sofa ikke passer.

66 "B ​​x 32" D x 29 "H, $ 899 ved CB2

5. Morpheus Reversible Sectional ved Mercury Row på Wayfair

Den klassiske, undervurderede styling af Morpheus lille sektion fungerer i en traditionel lille stue eller et moderne lille lejlighedskompleks. Den 59-tommer lange kaj er det perfekte sted at sparke dine fødder for at slappe af eller tage en lur.

82 "B x 59" D x 36 "H, $ 540 og op, på Wayfair

6. Petrie Small Apartment Sofa af Crate and Barrel

Denne moderne sofa fra midten af ​​århundredet er ikonisk og bliver omdrejningspunktet for en lille stue. Det er bygget til at vare, lavet i USA og kommer i forskellige størrelser og stoffer.

76 "B x 36" D x 32 "H, $ 1.800 ved Crate and Barrel

7. Walton Build Your Own Sectional på West Elm

West Elm tilbyder seks modulære stykker, der kan skabe en sofa eller sektion i enhver størrelse og stil, du vil have. To armløse stykker på hver side af et hjørnestykke skaber en lille, men hyggelig 72-tommer med 72-tommers snit.

Størrelserne varierer fra $ 449 til $ 1.299 ved West Elm

8. Deco Cabriolet Sleeper af værelse og bord

En slank, moderne og armløs sofa, der er en hybrid mellem en futon og en sofa, konverterer Deco hurtigt til en dronning sovende. Der er en opbevaring slynge under sædet, der kan holde lagner, puder og andet strøelse.

79 "B x 38" D x 25 "H, $ 999 på værelse og bord

9. Nolee Folding Sovesofa på Cost Plus World Market

Denne diskrée moderne sovesofa har en foldet flad ryg, der omdanner den lille lejlighedssofa til en queen size seng.

81 "B x 37" D x 34 "H, 750 $ på Cost Plus World Market

10. Maxwell Sofa ved Restoration Hardware

Sidst men ikke mindst er det mest luksuriøse af alle små lejligheds sofaer. Restoration Hardware fremstiller denne håndlavede sofa, der har en massiv træramme. Der er også mulighed for at tilføje luksuriøse fjederindsatser i sæder og ryg, samt flere læder og high-end stof. Den bedste del af Maxwell er dens størrelse muligheder: tre dybder (fra petite til dyb) og størrelser fra 5 fod op til 10 fod.

60 "B x 37" D x 30 "eller 34" H i det viste læder, $ 2.180 og op på Restoration Hardware

Troede du nogensinde, at det var muligt at få en lille sektion i din lille stue plads? Hvad er din favorit af disse små lejligheds sofaer og små sektioner?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar