10 Bedste gratis online virtuelle rum programmer og værktøjer

Se vores opdaterede anmeldelse på et fantastisk værelse design software Selskab her. Dette firma designer ikke bare dit rum, men giver dig mulighed for at købe møbler og indretning fra dig.

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Ville det ikke være godt, hvis du kunne se, hvad dine designideer faktisk ser ud, før du implementerer dem? Du kan - gratis! Der er ikke behov for at købe computerprogrammer, bøger eller vejledninger; Læs simpelthen denne liste over de bedste gratis online virtuelle programmer til planlægning og design af dit hjem.

Vi fandt nedenstående programmer for at være nemme at bruge uden forudgående kendskab til at bruge rumplanlægning software. De giver dig også mulighed for at udføre mere end én opgave, f.eks. At vælge fra et galleri af indretning og finish og lægge værelser og rum. Vigtigst er de alle gratis.

Prøv maling farve og flytte vægge, alt uden at købe en ting! Men først skal du læse 10 Floor Plan fejl og hvordan man undgår dem i dit hjem.

1. Planlægger 5D

Planner 5D er det mest omfattende gratis værelse design værktøj på markedet. Det er nemt at designe værelser ned til de mindste arkitektoniske detaljer, herunder vinduer, trapper og skillevægge. Stop ikke ved interiører; det lader dig også gøre landskabspleje og pools, alle med fantastisk 3D grafik.

2. Roomstyler 3D Home Planner

Hvis du ønsker at uploade din egen grundplan eller lege med forudbelagte planer, er dette program til dig. Roomstyler 3D Home Planner (tidligere My Deco 3D Planner) giver dig mulighed for at indsætte vægge, døre og vinduer og vælge fra et galleri af indvendige finish.

Interfacet er relativt enkelt at bruge, og giver dig mulighed for at se din plan og 3D-billede på samme tid. Du kan flytte kameraet rundt om planen for at se forskellige synspunkter og endda male mure og lofter fra et omfattende farvevalg.

Reelle produkter bruges til at indsætte i din model. Du kan vælge mellem små køkkenmaskiner til haveværktøjer i din garage. Hvis du elsker indretningen du sætter ind i din gengivne model, klik på knappen "Tilgængelig for køb", og du kan finde ud af prisen, og hvor du kan købe de rigtige genstande til dit eget hjem.

Du kan bruge softwaren uden at deltage, eller deltage og uploade din model til din Facebook-væg for dine venner at se. En gratis app er også tilgængelig.

3. Ikea Home Planner Tools

Når du videresender Ikea-kataloget, ønsker du nogensinde, at du kunne se, hvordan man siger, at en bestemt bogreol og et skrivebord ville se ud i dit rum? Du kan! Dens gratis, brugervenlige hjemmeplanlægningsværktøjer giver dig mulighed for at konfigurere din grundplan, vælge fra butikens galleri af møbler og indretning, beregne omkostningerne, og udskrive derefter og tage listen til din lokale Ikea-butik.

4. Ikea Køkken Planner

Ikea har også designet et planlægningsværktøj specielt til dit køkken; det giver dig mulighed for at forhåndsvise apparater, kabinet og andre Ikea køkkenkomponenter alt på din computer. Dette program lader dig også angive en indkøbsliste over Ikea-komponenterne, så du kan se, hvor meget dit nye køkken vil koste.

Ved at indtaste dine nuværende dimensioner og åbninger (døre og vinduer) kan du planlægge, hvordan rummet fungerer, og se, hvilken af ​​butikens kabinetter, apparater og organisationsprodukter der passer til dine behov.

5. Design et værelse

Har du hader at tage hjem snesevis af materiale prøver i flere butikker for at afprøve alle kombinationerne i dit rum? Problem løst. Armstrong har et flot 3D virtuelt program, der giver dig mulighed for at se forskellige farvekombinationer af gulv, kabinet, lofter, vægge og lige bordplader fra dit hjem.

Design et værelse giver dig mulighed for at vælge et værelse i dit hjem, vælge en stil (moderne, traditionel, global fusion) og lege med farver, teksturer og finish. At vælge finish i et rum kan være en skræmmende opgave, men dette program giver dig mulighed for at vælge fra Armstrongs hele fortegnelse over finish. Du kan endda koordinere Sherwin Williams, PPG og Benjamin Moore maling farver til at gå med din kirsebær hårdttræ eller onyx keramiske fliser gulv.

Dette designværktøj er til dem, der ønsker at se resultatet, inden du omdanner et værelse (og før du betaler et dime). Det bedste ved dette gratis værktøj er evnen til at lære om produkterne, før du køber dem. For eksempel, når du designer et badeværelse, kan du måske se en bemærkning at sige trægulve anbefales ikke. Dette sikrer, at dit værelse ikke kun vil se cool ud, men også være funktionelt.

6. Autodesk Homestyler

Autodesk, skaberen af ​​AutoCAD, REVIT og 3ds Studio Max, er kendt for sine professionelle designprogrammer til design af bygninger, 3D-byggemodellering og 3D-renderingskapacitet. Det har også et godt program til planlægning af hjem / kontor / lejlighed rum kaldet Homestyler.

Dette brugervenlige program kræver ikke formel uddannelse som de andre professionelle programmer, virksomheden tilbyder. For at lave etageplaner giver simple træk-og-slip-funktioner dig mulighed for at skabe dimension og endda lave vinklede vægge i dit design.

Døre og vinduer kommer i mange forskellige valg og kræver ingen forudgående kendskab til typer, clearinger mv. Homestyler's 3D-gulvplaner og 3D-rumdesignværktøjer kan bruges af en første timer; Professionelle kan købe Homestyler PRO-versionen.

Indretnings- og udsmykningsværktøjet giver dig mulighed for at vælge kabinet, apparater, møbler og næsten alle indretningsprodukter, du kan tænke på.Personer derefter dit rum med områdemåtter og færdiggør varer fra flere producenter. Når dit design er færdigt, kan du udskrive det.

7. Home Renovator

For dem, der ønsker at gøre det selv, er de næste par programmer til dig. Når du har planlagt, hvordan mellemrummet ser ud, er du klar til at begynde at købe materialer og komme i gang, ikke? Home Renovator giver dig mulighed for at vælge mellem isolering, gipsvæg, maling, keramiske fliser, loftfliser og dæk (design / build) projekter.

Du kan bruge webstedets gratis regneark til at måle dit rum, indtaste dine målinger og gennemgå dine værktøjskrav. Derefter får du en rapport, der fortæller dig, hvor meget materiale der kræves til dit projekt; en budgetpris, der kan bruges til at forhandle med lokale forhandlere og illustrerede instruktioner, der viser udskæring og placering af materialer.

8. Sweet Home 3D

Denne 3D-software er ideel til dem, der ønsker flere tilpasningsmuligheder til det gennemsnitlige værelse- og indretningsplanlægningsprogram. Online software er gratis (login og nogle oplysninger er påkrævet). En mere avanceret version af Sweet Home 3D kan også downloades til at gemme, eksportere og manipulere dine hjemmeplaner.

Interfacet har fire sektioner. Møbelkataloget giver dig mulighed for at vælge komponenter ved navn, og træk og slip komponenter direkte i gulvplanen. Hjemmemøblisten viser dimensionerne for hvert stykke efter navn og størrelse.

Hjemmeplanen viser dig i et 2D-format, hvor vægge, vinduer, døre og møbler er placeret (set ovenfra). Hjemmet 3D-visning viser din plan i tre dimensioner, så du kan visualisere planen, som du designer.

For at bringe din grundplan ind, skal du importere den til Sweet Home 3D, skalere den og spore over din plan, så du ikke har nogen gætning. Dette program kan være enkelt, men det har avancerede funktioner til dem, der ønsker mere fra deres 3D-virtuelle planlægningsoplevelse.

9. SmartDraw

Smartdraw er en serie af programmer til visuel grafik og præsentationer, herunder projektdiagrammer, tidslinjer, marketingdiagrammer og flowdiagrammer. Under flow-diagrammet er der gulvplaner og individuelle rumplaner.

Dette program giver dig mulighed for at designe, tilpasse og præsentere tegninger på nybegynder og professionelt niveau. Brug det til at planlægge kontorlokaler, lejligheder, enkeltværelser og endda bygningshøjder. SmartDraw er ideel til enkeltpersoner eller en virksomhed, der ikke vil bruge meget til design software. Det har en gratis prøveperiode, og hvis du er tilfreds, kan du købe det fulde program.

Med et næsten uendeligt udvalg af møbler, biler, byggematerialer og forudbelagte planer, tilbyder SmartDraw en masse bang for pengene. Hvis du er computerkundig og nyder at tilføje et væld af indhold og specifikationer til dit design, er dette program ideelt for dig.

10. HomeByMe

HomeByMe er et downloadbart gratis rumplanlægningsværktøj. Start i 2D og bygg dit værelse fra bunden, efterbehandling med møbler og tilbehør. Når du er klar, konverter den til 3D, hvor væggene falder væk, og du kan se inde i den indretningsplan, du lavede.

Der er masser af gratis online 3D virtuelle programmer, der giver dig mulighed for at planlægge, designe, tegne og se dit rum. Afhængigt af dit færdighedsniveau, mål og hvordan du vil præsentere dine endelige tegninger, er der et program, der er perfekt til dig.

Uanset om du vil spille rundt eller begynde at opbygge et hjem til dine personlige specifikationer, vil denne liste over top 10 bedste gratis online virtuelle programmer og værktøjer hjælpe dig med at komme i gang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar