10 Bewitching Hobbit Houses Seemengly inspireret af Tolkiens Fantasy Novels

Med så mange af jer forelsket i The Hobbit Movie og med tegnene afbildet af J.R.R. Tolkien, vi besluttede at sammensætte en særlig post. Og fordi design og arkitektur er vores ting, lavede vi en liste med nogle af de mest slående arkitekturprojekter, der ligner eller er afledt af de berømte fantasy romaner. God fornøjelse!

# 1.Sustainable Woodland Home i Vest Wales

Simon Dale of Wales forestillede sig et bæredygtigt skovhus i en bakke på landet, som kan betragtes som "cartoony" nok til at matche de små hobbit hjem fra Ringenes Herre. Projektet er dristigt, meget praktisk og det koster kun sin ejer £ 3.000 at bygge. En god måde at undslippe besværet med månedlige energiregninger, ville du ikke være enig?

# 2. Ringenes herres residens i Barbados

Hvis det ikke ville være blevet bygget i 1975 (langt før selve filmen), ville nogle sandsynligvis hævde, at denne 3500 kvadratmeter multilevel hjemme ved Ian Morrison oven på en bakke i Barbados, er helt sikkert inspireret af Lord of the Ringe film. Bygget i en fantastisk indstilling med beroligende interiører, der synes at være fyldt med grønt liv, bringer huset en afslappende stemning, som du næsten kan føle.

# 3. Søde Ringenes Herre Hobbit Huse i New Zealand

Hobbit scener fra Ringenes Herre Filmtrilogi blev filmet på en bjergskråning i Matamata, New Zealand. Nu er de små Hobbit Homes blevet en turistattraktion, men også blev de hjem for nogle af fårene fra en nærliggende gård. Interiøret af disse hvide strukturer blev aldrig færdig, fordi scenerne skudt indvendigt faktisk blev filmet på et studiosæt. Selv om det sted, hvor disse Hobbit-huse hviler under solen, ikke er en skræmmende sjov Disneyland-lignende forlystelsespark, kan man besøge landet og få en chance for at lære mere om fårene der er oprejst her og endda kæledyr lammene.

# 4. The Dune House

Selv om arkitekten William Morgan ikke havde til hensigt at Dune House i Atlantic Beach, USA for at ligne nogen fantasy bolig, kan projektet ramme nogle interessante sammenhænge med Tolkien-læsere. Oprindeligt bygget i 1975 består denne oprindelige udseende af to næsten identiske 750-kvadratmeter, der hver har et soveværelse og et badeværelse.

 

# 8. Hobbit House i Montana, USA

Hobbit Villageis er et rigtigt "Shire" -inspireret sted dedikeret til Tolkien-tegn. I løbet af forårs- og sommermånederne kan man besøge hobbitentusiasterne i landsbyen til priser, der begynder ved $ 195 pr. Nat. Det er her, vi stødte på dette charmerende hobbithus med et interiør, der ikke mangler komforten i det moderne liv.

# 9. Standard Abode i Hobbit Village

Runde vinduer og hoveddør, jordvægge og græsdækning - nu er det sådan, hvordan et rigtigt hobbithjem skal se ud! Indrøm det - du ville elske at bo i et lille hjem som dette, selvom det kræver lidt offer. I det mindste for en lille stund.

# 10. Bilbo Baggins House

Sidst, men ikke mindst, tjek Bilbo Baggins House på Hobbit Village i Montana, USA. Særligt indbydende vil dette billede perfekte bolig sandsynligvis ikke være så tiltrækkende for voksne, da de kun kan kigge ind og ikke rent faktisk ... leve inde i den. Find det så smukt som den "ægte fantasi" version?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar