10 Store løsninger til små rum

Små boligområder er en af ​​de største problemer, som folk lever, især i nogle af verdens øverste byer. De finder det meget vanskeligt at renovere deres hjem med det begrænsede ledige plads. I sådanne tilfælde er der mange interiørdesign alternativer til rådighed, som kan implementeres for at gøre hjemmet varmere og større. At finde de rigtige ideer, der passer til hjemmet, er det afgørende skridt. At vælge den rigtige type møbler til hjemmet er meget vigtigt. Hvis størrelsen af ​​soveværelset er meget lille, prøv at bruge en fuld størrelse seng snarere end en dronning størrelse en. I stedet for at placere det tæt på væggen placeres det i midten.

Ved brug af møbler til salen købes møbler, der er lette i vægt og stole, der er uden nakkestøtter, hvilket gør det nemt at få adgang til stolen.

En anden ting der skal bemærkes er, at møblerne, der anvendes i boliger med begrænset plads, skal være af buede sider, hvilket vil medvirke til at flytte rundt i hjemmet lettere og mindre farligt, hvis der er boliger med små børn. I små mellemrum er det meget foretrukket at bruge fed farvning under omsmøring. På denne måde kan de bruge en række lyse og modige farver og få rummet til at virke livligere og større.

MoreINSPIRATION
  • 5 klare opbevaringsløsninger til små rum
  • Sneaky Storage Solutions til små rum
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger

Hvis gulvene er lavet af beton, så prøv at erstatte dem med gulvbrædder med lange lodrette strimler. Sådanne designs vil give værelserne et større udseende.

Prøv at bruge glasdøre til garderobeskabe, hvilket vil gøre rummet mere lyst og give et glimt til rummet. I tilfælde af hængende gardiner forsøger at hænge dem fra lofterne snarere end fra toppen af ​​windows dette vil gøre rummet vises højere.

Prøv at skille det ledige rum inde i hjemmet i sektioner baseret på deres funktioner som spisestue, kontorområde osv. Dette kan hjælpe med at give rummet et større udseende.

I køkkenet, mens du installerer hylder, skal du prøve at installere åbne hylder. Disse hylder behøver ikke at blive brugt til udelukkende at placere tallerkener, malerier, blomster og små figurer. Kameraet skal også placeres for at gøre køkkenet mere hyggeligt. {1 og 2 og sidste billedkilde}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar