10 Bizarre og moderne senge

Alle, der tænker på deres eget soveværelse, har i tankerne det centrale stykke rum, som er sengen. Normalt tænker de fleste mennesker på en stor, afslappende seng, men uanset hvilken type seng de vælger den grundlæggende idé, er komforten. Her er nogle bizarre typer senge, der kan sikre al den komfort, du har brug for.

1. Air Bed ved Daniele Lago

Det er et interessant og attraktivt møbel, der giver dig indtryk af, at du flyder i luften designet af Daniele Lago. Det er en praktisk, komfortabel seng, og det attraktive element er repræsenteret af de tyve figurer stenciled i platformen under madrassen , som viser stillinger fra Kama Sutra. Denne platforms seng er anbragt på fire plader af gennemsigtig krystal, og dens højde kan ændres ved at dreje glasstøtterne under den metalliske krop af sengen. {more info here}.

2. Mile High Bed af MotoArt

Det er en seng, der ligner en jet, designet af MotoArt. Det gør dig til at føle, at du er på et fly, der har brug for dig som pilot. High High Bed har en dynamisk form og er lavet af 2DC-9 (passagerstråle) bageste stabilisatorer og et C-1309militært lastfly) indvendig klap komplet med LED belysning stripe. {mere info her}.

3. Jigsaw-Puslespil af Karen Babel

Karen Babel foreslår dig et spil, der kan gøre din søvn lettere. Det er en puslespil-puslespil. Det er en seng, der kan blive en bogreol, når den ikke er i brug. Den har form af en madras, der står lige i fire stykker for at danne bogreoleren. Når du forbereder dig til at gå i seng, passer madrassen ind i den vægmonterede ramme, der indeholder fem hylder. Du kan få en enkeltseng eller en dobbeltseng.

4. Millennium Falcon Bed af Kayla Kromer

Kayla Kromer minder dig om Star Wars, en berømt film fuld af specielle effekter og mange SF elementer. Denne type seng har form af en Millennium Falcon fra Star Wars og ligner et rigtigt rumskib. Så nyd din rejse til andre mærkelige verdener mens du sover. {more infohere}.

5. Mercedes Bed

MoreINSPIRATION
  • Serta Senge fra Trump Hotel Collection
  • Oyster moderne senge fra Nest Italia
  • 10 Platform Beds - En moderne og fleksibel løsning i soveværelset

For dem der ikke kan holde sig væk fra deres yndlingsbil, er det her en interessant løsning - Mercedes Bed. Det er en flot seng lavet af Mercedes 8 Coupe (W115). Det ligner en rigtig bil og fordelen er, at du ikke gør det Har brug for kørekort. {more info here}.

6. Sandwich Bed

Her er det en sjov ide for gourmands. Normalt kan de ikke holde sig væk fra mad. De elsker alle slags mad; den væsentlige ting skal være den gode smag og giggen mængden. For disse madelskere er Sandwich Bed en god ide. Selv om de går i seng, vil de have den fornemmelse, at de er tættere på mad, selvom det ikke er et spiseligt element. {More info here}.

7. vand senge

Vand senge repræsenterer ikke en nyhed mere, men er stadig meget værdsat for deres komfort. De får dig til at forestille dig, at du flyder over havets bølger på en sommermiddag på havet. De er en af ​​de mest afslappende senge, der får os til at falde som i syvende himmel. {More info here}

8. Glass Bed ved Santambrogio Milano

Måske er et af de mærkeligste materialer valgt til en seng glas. Det er en type seng foreslået af Santambrogio Milano. Selv om den er lavet af et slidstærkt ultraklart diamantglas fremstillet af Saint Gobain, gør gennemsigtigheden dig til at tænke på en skrøbelig seng. {More info here}.

9. Magnetisk flydende seng af Janjaap Ruijssenaars

Designeren Janjaap Ruijssenaars foreslår dig den magnetiske flydende seng. Det gør dig i stand til at forestille dig at du er den berømte karakter Aladdin, fløjten på det flyvende tæppe. Den magnetiske flydende seng kan holde 900 kg flydende i luften. Det er en stærk seng, der kan få dig til at rejse til den vidunderlige verden af ​​drømme, der flyder i luften. {More info here}.

10. Float af Okooko, designet af David Trubridge

Det er en vidunderlig seng, der har form af en sejlbåd. Designeren forlod ideen om, at søvn repræsenterer en rejse mellem drømme.Så, denne seng skal se dynamisk ud, og vi bør være i stand til at bevæge sig overalt, hvor vi kan lide. {More info here}.

Uanset hvad deres form er, hvilken slags materialer anvendes, er sengene stadig de mest afslappende møbler. Deres komfort sikrer os en vidunderlig rejse til drømmelandet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar