10 Fed men beroligende turkis soveværelse interiør design ideer

Som alle ved, ser nogle farver ud, er nogle værelser end i andre. For soveværelset foretrækkes pasteller normalt. De er beroligende og afslappende, og de skaber en god atmosfære. Men der er også andre mere levende skygge, der ville se godt ud i dette rum. I dag fokuserer vi udelukkende på turkis.

Turkis er en farve, der bedst kan defineres som en kombination af blå og grøn. Det har faktisk farven på perlen, der har samme navn. Perlen er et uigennemsigtigt blå-til-grønt mineral, det er sjældent og er blevet brugt som en dekorativ sten i tusindvis af år. Turkis som farvenavn er begyndt at blive brugt på engelsk i 1573. Navnet kommer fra fransk, hvor det betyder "tyrkisk", grunden til at være oprindeligt importeret fra Tyrkiet.

MoreINSPIRATION
  • Lav en beroligende atmosfære med en turkis soveværelseindretning
  • Besat med turkis - eksotiske og forfriskende endnu beroligende og fredfyldte
  • Frisk og afslappende grønt soveværelse design og ideer

Hvad gør denne farve så interessant er, at. Selv om det kan være modigt og stærkt, er det også beroligende og afslappende. Det faktum, at det er en kombination af blåt og grønt, gør det muligt at have en stærk forbindelse med billederne af vand og natur / vegetation, som begge er afslappende billeder. Det er derfor turkis er en farve, der ser smuk ud i soveværelset såvel som i ethvert andet rum. Du kan kombinere forskellige turkisfarver, og du kan også kombinere denne farve med andre toner.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar