10 fedte og inspirerende frontdøre

Har du nogensinde ønsket at kunne lede nogen til dit hus ved at sige noget som om, "Vores er den med den rosa dør"? Dette kan bare være dit år! Nu, mere end nogensinde før, bruges udsagnsfarve-frontdøre til at tilføje stil og personlighed til et hjems facade. Her er ti der kan få dig til at tænke på en enkel og sjov måde at opdatere dit eget rum på:

Hej solskin! Fed gul gul dør på et hvidt hus gør en stor moderne erklæring. Jeg kan godt lide, hvordan den gule dørs lodrette linjer står i kontrast til de vandrette linjer i trin og sidespor. Begge aspekter understreger hinanden.

Friskér hele facaden foran med grøn! Og hvis den grønne er tæt på årets farve (smaragd), så godt, desto bedre. Skarpe, lyse og natur-inspirerede, jeg tror virkelig ikke, du kunne gå galt med grøn overalt på dit hjem ... hoveddør inkluderet.

Lilla er en majestætisk, kraftfuld farve, og denne plumfarvede hoveddør følger med på dragt. Det er en dyb, sofistikeret nuance, og parret med den lysegrå yderside af huset er en dejlig tilføjelse, der samtidig begrunder huset og opvarmer udsigten. Smuk.

Orange og kul er en blændende moderne farvepalet. Denne hoveddør er en perfekt måde at forstærke energiniveauet på dette kølige ydre.

MoreINSPIRATION
  • Grønne frontdøre Showcasing miljøet ..!
  • Hvordan moderne frontdøre kan afsløre karakteren af ​​dit hjem
  • 7 hurtige ideer til at lave din frontdør pop

Ahh, blå. Smukke indigoey cobalty blues som denne gør mig til at føle sig varm inde. Malede denne farve, døren gør hjemmet selv føle sig betydeligt, historisk og personligt. Dette er et særligt godt udseende med naturlige elementer (for eksempel klatring vinstokke, sten osv.) Omgiver selve døren.

Bare fordi forsiden af ​​huset er ultra-traditionelt betyder det ikke, at dørfargen skal være forudsigelig! Denne smukke, rige juvelton er et sofistikeret og uventet valg til denne dør ... og det taler volumener om den stil man måtte forvente at finde indenfor.

Det er blevet sagt at farven på din hoveddør kunne hjælpe med at sælge dit hjem. Denne aqua dør giver helt sikkert et venligt og energisk første indtryk til besøgende og potentielle homebuyers ens. Udseendet er rent og friskt, og tåler dristighedens rækkevidde uden at være for skarpt. Et godt klassisk udseende.

Moderne chartreuse dør på et traditionelt rød mursten hjem? Kombinationen kunne ikke være mere behagelig. Døren lever op i den mørke mursten og holder tingene fra at blive forældede og godt som alle andres murstenhjem. Jeg elsker det her.

For en subtil, iøjnefaldende hoveddør skal du overveje at bruge en farve, der er mere på pastelsiden af ​​spektret. Denne mint-farvede dør er perfektion med det blegne, smørrige gule hus. Det ser stilfuldt vintage frisk ud, hvis det er en ting. {Billede fra prettyhandygirl}.

Okay, så måske er superklare farver ikke ligefrem dine ting. Sort kan også lave en fed påstand, især på hoveddøren. Denne indgang er klassisk og ren og perfekt indbydende til både beboere og besøgende.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar