10 fantastiske udsigt over Los Angeles

Los Angeles er en meget forskelligartet by med mange interessante seværdigheder og attraktioner. De er spredt over hele byen, så det bliver ganske nemt at finde spektakulære udsigter. Byen er opdelt i mere end 80 distrikter og kvarterer samt talrige lokalsamfund. De har hver især vartegn som Griffith Observatory, Walt Disney Concert Hall, Watts Towers og mange flere.

Men i de fleste tilfælde er spektakulær udsigt ikke fokuseret på en bestemt bygning på landemærke, men på det synlige landskab og bybilledet som helhed. I dette tilfælde er udsigten fantastisk, da Los Angeles er en dynamisk by, der brister med lys. Synspunkterne er endnu mere spektakulære om natten. Sådan en smuk by fortjener at blive beundret.

MoreINSPIRATION
  • 15 Moderne tagterrasse design med betagende udsigt
  • Moderne Hus i Los Angeles med Storslået Havudsigt
  • 21 fantastiske soveværelser synspunkter, der vil rock dine morgener

Det er derfor, de eksempler, vi har valgt, repræsenterer private boliger eller resorts, alle med store vinduer eller glasvægge med til at fange skønheden i udsigten og medtage dem i det indvendige indretning selv. Ingen to visninger er de samme. De er alle unikke og de er alle spektakulære.

Billedkilder: 1 & 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar