10 lyst farvede møbelstykker

En pop farve her eller der gør aldrig noget, men en stor farvefarve kan forvandle et værelse. Få kreativ med din dekoration og gå til noget stort og fed. Når det er tid til en møbelhøft eller et tomt rum fortjener noget anderledes, så prøv at tilføje et farverigt stykke til ethvert rum i huset. Tjek nogle af disse ideer for at samle inspiration, før du går ud på jagten.

1.Turquoise nat står.

I et soveværelse fyldt med neutrale eller dybere nuancer kan du prøve en turkis natstand til at føje en overraskelse. Selvom dit personlige rum skal være et afslappet tilflugtssted, kan bare en smule af denne smukke farve genoplive rummet og tilføje endnu mere stil.

2. Lilla sofaer.

Velkommen din gæst med en kongelig stue, trods alt er lilla farve af royalty. En dybere skygge vil stadig være trøstende nok til at holde hyggeligt, men den overraskende nuance vil også tilføre raffinement og charme.

3. Grøn gæste stole.

Nyt hjørnerne, foyer eller studere med en flot, lille grøn stol. Grøn går med så mange andre farver, som afhængigt af skyggen kan komplimentere noget af dit hjems nuancer.

4. Rød loveseat.

Hvilken bedre farve at klæde sig til en kærester end med rødt? I et rum fyldt med cremer eller endda nogle mørke grays, vil dette røde stykke helt sikkert springe ud og fungere som omdrejningspunktet til hele rummet.

5. Gule køkkenstole.

MoreINSPIRATION
  • Dekorerer et Tranebærfarvet Dagligstue: Idéer og Inspiration
  • Sådan blandes og matches møbelstykker
  • Hot nuancer til efteråret 2012

For et lyst og solrigt sted skal du placere nogle gule køkkenstole ved morgenbordet. I nærheden af ​​karet vinduet som du serverer nogle franske toast, vil disse cuties bringe smil selv tidligt før skolen.

6. Hot pink amoire.

Enhver pige ville elske at have dette møde i hendes soveværelse. I et skarpt hvidt soveværelse eller endda noget mere dæmpet, kan en smuk, hot pink armoire være funktionel og fashionabel.

7. Orange skribentens skrivebord.

Tilføj nogle sass til din arbejdsplads med et farvestrålende orange skrivebord. Tilføj udskrifter eller neutrale, så det skiller sig ud i undersøgelsen.

8. Lyseblå senge.

Blå i soveværelset er det perfekte valg for dem der har brug for et afslappende, behageligt sted at komme hjem til om natten. Brug mørkere eller lettere nuancer til at pryder rummet, men med en lyseblå seng har du det perfekte sted til naptime.

9. Blush hutch.

For en smilende berøring til køkkenet eller spisestuen, hvorfor ikke bruge en blush hutch til at holde alt i Kina? Det er et smukt stykke for, hvad der skal være den smukkeste del af hjemmet!

10. Chartreuse ottoman.

En farve, der ikke let matches eller ses som ofte: chartreuse. Test farvandet med denne usædvanlige farve og prøv en chartreuse osmannisk i stuen. Skyd dine fødder op og tilføj lidt farve til din stue.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar