10 Budget-Friendly Entryway Makeovers For A Great First Impression

Den første ting enhver gæst, der kommer til dit hjem ser, er indgangen. Det er det område, der giver denne person et første indtryk af dit hjem, så det er vigtigt at få det til at se indbydende og smukt ud. Små ting som en sød dørmåtte eller et maleri på væggen kan gøre hele forskellen. Så pas på detaljer, men vigtigst, tænk på dette: Hvis du var gæst i dit hus, vil du gerne have det, du ser?

Dørmåtte makeover.

Et meget simpelt projekt, der kan gøre din entryway mere indbydende, giver din dørmag en makeover. Du tager bare en gammel dørmåtte, nogle spray maling i to kontrasterende farver og tyndt maskeringsbånd. Bestem hvad du vil skrive på måtten.

Det kan være noget simpelt som "velkommen" eller noget mere eksotisk eller personlig. Spray maling midten af ​​måtten og derefter anvende bogstaverne med maskeringstape. Sprøjt derefter resten af ​​dørmaden en anden farve. {Fundet på rejersaladcircus}.

Læderbælte spejlramme.

Et spejl er meget nyttigt på gangen eller ved indgangen. Det er et funktionelt stykke, men det kan også være en dekorativ detaljer. Sådan kan du tilpasse et enkelt spejl. Du har brug for et runde spejl og en broderi hoop i samme størrelse eller 1 "større plus et læderrem. Sæt den ydre bøjle og pakk den rundt i spejlet. Fjern bæltets hardware og lim båndet til siderne af rammen, så du kan hænge den. {Fundet på webstedet}.

Stativbeklædning.

En frakkehænger er et must-have i ethvert hjem og enhver indkørsel, så benyt lejligheden til at gøre din specielle. For eksempel, prøv at lave hængeren selv. Et simpelt projekt er denne stativhængestrengshanger, som du kan lave ved hjælp af 3 træpulver, 10 skruer, lædertråd og et par kroge. Skær polens ender i vinkler og skru dem derefter sammen. Vind lædertråden over skruen mærker for at dække dem. Skru i krogen efter ønske. {Fundet på emmas}.

En væghænger.

MoreINSPIRATION
  • Makeovers der bringer ud det bedste i indrejseområder
  • Praktiske og pladsbesparende entryway hanger design ideer
  • Sådan dekorerer du en indrejse for store første indtryk

Hvis du hellere vil spare gulvplads til noget andet, kan du vælge en væghænger. Du kan lave en skræddersyet rustfrit berøringsbrænde eller et stykke genvundet træ, kroge, spray maling, tape og skruer. Tape af en del af drivved og spray maling den del, du vil have farvet. Skru derefter ind kroge og monter bøjlen på væggen. {Fundet på theeffortlesschic}.

Rørskoopbevaring.

Enhver entryway har brug for en skoholder eller en slags opbevaring til dine sko og dine gæster. En interessant ide kan være at lave en skoholder fra rør. Dybest set vil alle runde rør eller rør arbejde. Hvis de har de ønskede mål, er resten let. Arranger dem i et mønster og form, du kan lide og binde dem sammen med reb eller tape. {Found on aptt}.

En opstartbakke.

Hvis du bor i et regnigt område, eller hvis du har en have og ofte skal have støvler, så har du sandsynligvis brug for en opstartbakke. Det er et meget nyttigt tilbehør til at have, og det er også nemt at lave. Alt du behøver i grunden er en bakke og nogle småsten eller flodsten. Fyld bakken med stenene og læg den tæt på indgangsdøren. {Fundet på stedet}.

En paraplyholder

Lad ikke din paraply tilfældigt komme rundt i huset, når du kan gemme den nær indgangen, hvor det er let at gribe, når det er nødvendigt. Men for det ville du have brug for en paraplyholder, og vi har lige det rigtige design til dig. Gør en ved hjælp af et robust træværk, trådnet, finér, wire og træstrimler. {Fundet på homeon129acres}.

Tavle arrangør og nøgleholder.

Ofte er der ting, du skal huske at gøre, inden du forlader huset og ting, som du normalt glemmer at tage med dig, for at sikre, at det ikke sker så ofte som det gør nu, måske skal du have en arrangør i din indrejse. Tag et bord og påfør to lag tavle maling. Indram det og hæng det på væggen. Du kan også tilføje et par kroge nederst for tasterne. {Fundet på etsy}.

En behagelig bænk.

Det er nyttigt at have en bænk i indgangen. Du kan sætte dig ned, mens du sætter dine sko på eller hvile, mens du tager dem af. Du kan lave en bænk ved hjælp af tømmer og metalrør. Rørene er til benene, så alt hvad du skal gøre er at kombinere på en sådan måde, at du får den ønskede højde til bænken. Skær derefter træet i størrelse for at gøre sædet. Stil det, fastgør benene og filtene for at beskytte dine gulve. {Fundet på instrukser}.

Et malet tæppe.

Selv om det er mere praktisk at have fliser i indgangen, kan et tæppe virkelig ændre stemningen og få denne plads til at føle sig mere indbydende. Det er svært at finde et tæppe med de præcise dimensioner, du har brug for, og med et design, du kan lide, så ville det være enklere at bare fokusere på dimensionerne og derefter tilpasse tæppet til din smag.

For eksempel kan du have et stribet tæppe. Brug tape til at skabe et mønster og så simpelthen male tæppet, en anden interessant ide er at vælge et sjovt mønster som hopscotch og lade dine gæster have det sjovt med det. {Fundet på creaturecomfortsblog og sunshineontheinside}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar