10 Budgetvenlige tricks Indretningsdesignere bruger til at skabe luksuriøse udseende

Stiplede i hele USA er mesterplanlagte samfund bestående af boliger, der er identiske med hinanden. Da hvert hjem ligner den næste ved siden af ​​det, bliver det mere ønskeligt at have et indvendigt, unikt og giver en opfattelse af velstand. Vi ønsker alle, at vores hjem ser ud som i high end professionelt indrettede palæer, men mangler ofte midlerne til at nå det. At bo i et rum, der ser dyrt ud og er let på budgettet, behøver ikke at være uden for rækkevidde. Enhver kan have dapper boliger med nogle forsigtige overvejelser.

1. Crown Molding

Et rum, der mangler kronformning, har tendens til at se gennemsnittet. Manglen på detaljer at binde vægge og loft sammen giver et rum et ufærdigt billigt udseende. Til meget små penge giver kronformning på væggene rigdom til rummet. Når du vælger molding, vælges en bred trim for mere indvirkning. Faktisk jo bredere trimmer jo dyrere rummet kan se ud.

2. Maling

Den hårdeste beslutning, når du dekorere, kan være hvilken farve der skal males et rum. Hvis du vælger enten en skarp hvid eller høj pigmentmaling i en neutral nuance, vil du give en luft af raffinement og velstand til værelset. Neutrale vægge giver mulighed for rotation af accentfarver sæsonbestemt, hvis det ønskes. Et andet let trick, der virkelig tilføjer, at lux finish til et hjem er at male indvendige døre sort. Det vil straks give rummet en dyr stemning; bare sørg for at binde dørene til resten af ​​indretningen med andre anvendelser af sorte tilbehør.

3. puder

Kastepuder er altid et fantastisk tilbehør til din sofa, loveseat eller overdimensioneret stol. En samling af småbutik købte puder ser ud til at forsøge for hårdt og råber uoriginal og billig. For det første er de ikke helt store nok til at være effektive og er for små til at være nogen reel fordel. For det andet, hvis målet er at se luksuriøst, puder at ethvert hjem kan have besejret den ide. Så ignorere de 12-18 tommer puder, som du kan hente på den lokale hjemme butik. Vælg i stedet for de større 22-tommers pudebetræk og fyld dem med 24-tommers indsatser. De overfyldte puder tilbyder det luksuriøse, du ønsker.

4. Vindue Behandlinger

Indstillingerne for vinduesbehandlinger er uendelige og krydser mange prispoint. Det er bedst at bruge moderat på den bedste kvalitet, du har råd til. Undgå flimsy gardiner og dem, der er uklart, det er to telltale tegn på dårlig kvalitet. Sikker på, prisen kan være rart, men du vil have dit værelse til at se elegant ud og dyre, ikke? I stedet for at købe dem lige ud af stativet i den lokale hjemmebutik, skal du finde et udvalg på en specialbutikbutik. Deres eksperter kan hjælpe dig med at oprette vinduesbehandlinger med i dit budget, som vil se ud som om du brugte meget mere for dem. Når du har plukket dine gardiner, skal du hænge dem så tæt på loftet som muligt for at trække dit øje op og projicere illusionen om fylde. Gardiner hængt lige over vinduet har tendens til at se sparsomme ud.

5. Hardware Finishes

De fleste traktorer er bygget med meget standard hardware finish. De er generelt billige, både i omkostninger og udseende. Bygherrer bruger disse bulkartikler, da de er mere omkostningseffektive at bruge, men ikke altid det bedste for et boligejer, der ønsker et mere brugerdefineret udseende. Mærkeligt nok er hardware heller ikke så dyrt at erstatte med mere personlige muligheder. Skifte skuffen trækker i køkkenet og udskift dem med mere unikke stykker. Du kan finde dem hos enhver hardware butik, specialbutik eller endda på et loppemarked. Målet er at finde de, du elsker, og ikke spejle dine nabo naboer. Du kan ændre udbyggerens grundlæggende vandhane til noget mere interessant også. Enhver god VVS-butik kan arbejde med i dit budget også.

6. Belysning

Ligesom med hardware er belysning en anden af ​​bygherrenes standard tilbehør, der mangler personlighed, karakter og stil. Toss out ikke-beskrivende lysekroner og loft fans; erstatte dem med et unikt designer look. Der er ingen grund til at shoppe high-end belysning butikker, prøv at skure et loppemarked eller brugte håndlag for et budget venligt stykke. Et fynd fundet på en lysekrone går langt i retning af at skabe det dyre designer inspirerede look. Den rigtige kan endda få dine venner til at tale. Tilføj også bordlamper og gulvlamper i hvert værelse. Belysning af enhver art vil også skabe et dyrt udseende.

7. Løvtræ

Mens væg-til-væg tæppe er blød og varm under fod, er den ikke egnet til et overdådigt udseende. Løvtræ på den anden side giver den klassiske visuelle appel. Det ser ud som en budgetbuster, men det vil vare i årevis, der gør investeringen værd, især hvis du sammenligner det med at erstatte tæpper hvert par år. Hårdt træ kommer i mange typer træ og nogle er mere luksuriøse end andre er. Opt for et mørkt træ, der vil tilføre rigdom til rummet, ligner ideen om at male dine indvendige døre sort. Du kan lag et smukt område tæppe oven på trægulve for at forankre rummet og binde designelementerne sammen.

8. Tilbehør

Guld, der ofte betragtes som synonymt med rigdom, kan faktisk virke temmelig tåget. Guldrammer, guldkugler og messingbelysning kan være klæbrige, når alle bruges sammen. Farven kan være hårdt på øjnene, mens du prøver for svært at give et luksuriøst udseende. Sølv, krom og børstet nikkel er nemmere på øjnene og giver et ægte poleret look. Uddel de gamle guldrammer til nogle nye sølv; Udskift den messingbordslampe med en børstet nikkellampe og sælg guldet på dit næste værftssalg. Sølv vil også bidrage til at reflektere lyset bedre end guld vilje og tilføje til det udseende, du vil opnå.

9. Møbler

Møbler er som regel den største investering i et rum, men ikke altid et område, som man kan investere i stærkt. Men udgifterne til billige dårlige møbler vil koste mere i sidste ende. I stedet skal du prøve at købe brugte butikker, forsendelsesbutikker og ejendomssalg for velkonstruerede stykker, der skal genbøjes. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit udseende efter en brøkdel af, hvad et high-end designer-stykke vil køre dig uden at ofre enhver ønsket kvalitet.

10. Rengøring

Som Albert Hadley engang sagde: "Der er ingen mening om at skabe noget smukt for nogen, der er en slob ...." Han har ret. Den nemmeste og billigste vej til at gøre et hjem ser godt ud er at holde det rent. Støv og vakuum hver uge, undgå rod og dit hjem vil skinne. Alle de andre rører vil skille sig ud og være mærkbare. Er det ikke så meget som en designer som hjemme?

Så du kan se det tager ikke meget for at opnå et dyrt udseende. Bare følg disse tips og tricks, og du kan også se et godt hjem på et rimeligt budget. Hvordan giver du dit hjem et designer look på et dime butik budget?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar