11 stoleomslag, der kan transformere dit spisestue

Når det kommer til at dekorere, er det sidste, de fleste mennesker tænker på, at bruge indretning til deres stole. Og tro det eller ej, det er ret nemt at slå en kedelig spisestue stol ind i noget ekstra specielt. Hvordan gør du det du spørger? Det hedder a stol dækning mennesker. Lær om dem, find dem, køb dem og brug dem. Det er helt værd at pengene, især da du kan finde dem til en god pris.

Ved hjælp af stolen dækker let slår ud bekostning af shelling ud mulige tusindvis af dollars for et helt nyt spisestue sæt. I stedet for at købe online og i butikker med påtrængende salgsfolk, skal du købe nogle slipcovers og omgående forvandle og opdatere dit værelse. Vi har afrundet nogle meget stilfulde stoldæksler, der kan omdanne spisestuer og forhåbentlig inspirere dig til at gøre det samme!

Uanset om du har stole, der er slået op og slidt eller du har besluttet at skifte tingene lidt op, og de passer ikke længere til dine vægers farver, skal du først købe stolebetræk (før du kigger på overdrevne spisesæt) for at hjælpe med din spisestueopdatering . Den bedste del om stoldæksler er, at du kan købe dem til enhver sæson. Det er ligegyldigt, om det er vinter, forår sommer eller efterår. Det er ligegyldigt, om du vil have fløjl, bomuld eller noget rent.

MoreINSPIRATION
  • Valg af dæksler til beskyttelse og dekoration af dine spisestole
  • Buet polstret spisestue
  • Cantono spisestue

Der er uendelige muligheder. Og ligeglad med størrelsen. Hvor der er vilje, er der vej. Stolebetræk kommer i alle former og størrelser, og hvis du gerne vil, kan du endda få dem til at passe til. Og bekymre dig heller ikke om længden. Ligesom de kan komme i stort set ethvert mønster, farve, print eller stof, er der også lange og korte dæk på markedet.

Husk bare, når du vælger dine nye (og fabelagtige) stolebetræk, at der ikke er nogen regler, du skal følge. Jeg er en stor tro på at tænke udenfor boksen og bruge din egen kreative evne til at komme op med det, du kan lide. Så hvis du vil købe to forskellige sæt stoleafdækninger og bruge dem begge på samme type på forskellige stole ... så gør det!

Har de to hovedstole i forskellige omslag som resten af ​​banden eller ikke dække dem overhovedet! Det er okay at være lidt quirky, især når det kommer til at dekorere dit eget hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar