10 Chic DIY Burlap Projekter

Du kan lave mange ting med burlap. Det kan ikke være et fancy materiale at arbejde med, men det har en særlig charme. Det kan give dit hjem en meget elegant vintage touch, og det kan gøres nemt og uden stor indsats. Alt du skal gøre er at kigge på nogle af disse DIY projekter og måske finder du noget, du kan lide.

Spisebord.

Du kan nemt lave japanske placemats. Disse er 14 "x 20", og hvis du ønsker at lave lignende, skal du bruge 2 meter af burlap stof. Det skal let smelte, så du kan få frynsen som vist på billederne. Hvis farven ikke er præcis, hvad du havde i tankerne, så kan du plette det. Påfør en lille klar stoflim på undersiden af ​​placematsne, hvis du ikke vil have dem til overkant. {Fundet på finalebordet}.

Tabelnumre.

Du kan også lave hoppetabellenummer. Du skal bruge genbrugspap, kartonpapir, burlap, maling, pensel og lim. Skær materialerne i størrelse, og træk eller stencil tallene let på burlap stykket. Påfør almindelig lim på bagsiden af ​​burlap og centrer den på kartonpapiret. Tryk på, indtil den forbliver på plads. Brug derefter karton til at lave en stående trekant og lim karton og burlap stykke til en af ​​siderne. {Fundet på weddingwindow}.

Vægkunst.

En anden god ide ville være at lave monogramed kunstværk til dit hjem. Du skal bruge et hvidt skumkernestyrke, en limpind, en exacto kniv, malerkuglepenne, en linjal, et sprøjteklæbemiddel, en hæftepistol eller en varm limpistol, et gårdhul, dekorativt bånd, plysstifter og en stencil. Skær skumpladen halvt og lim dem sammen. Skær burlap i halvdelen. Derefter foldes den i halvdelen og klæber den på bordet. Skær en stencil til monogrammerne og spor brevene på burlap. Tilføj bue og du er færdig. {Fundet på monicawantsit}.

Gardiner.

For køkkenet kunne du lave smarte burlap gardiner. Du skal bruge to værfter af burlap. Skær stykket på halv lange måder, stryg det og sy en lige udseende øverst for gardinstangen. Derefter binde det med bånd og beundre din skabelse. Det er meget simpelt og ser meget elegant ud. {Fundet på spenafamily}.

Bordløber.

MoreINSPIRATION
  • 6 Burlap Crafts For Et Charmerende og Chic Home
  • Sådan laver du en burlap ottoman cover
  • 10 Sød og nem at lave bunkeposer til enhver lejlighed

Sådan gør du en bordrunner. Du skal bruge jute garden webbing, en varm lim pistol eller stof håndværk lim, en symaskine, rød bomuld tråd og saks. Først skal du klippe 6 længder eller jute bånd af samme størrelse. Arranger de lange strimler side om side og væv derefter en kortere strimmel på tværs af den ene ende. Fastgør hver strimmel med lim. Fortsæt vævning af de kortere strimler og fastgør den anden ende med lim. Trim kanterne og sy en krog helt rundt. {Found on taradennis}.

Køkkenredskaber.

Hvis du planlægger at imponere dine gæster, når de kommer over til middag, er det en god måde at gøre det på. Du kunne lave disse redskaber. Du skal have burlap, maling og en stencil børste, garn eller bånd og et mærke. Skær et stykke burlap og læg stencilen omkring 4 "fra bunden af ​​stoffet. Tape ned kanterne og male ind mellem linjerne. Så fold i bundkanten og lim siderne sammen. Lim et stykke garn eller bånd til bagsiden og binde det rundt om forsiden. Tilføj tagget, og du er færdig. {Fundet på webstedet}.

Elsker.

Hvis du planlægger en romantisk men stadig afslappet middag, så kan du lave en speciel udsmykning til denne begivenhed. Den store nyhed er, at det er et simpelt projekt med enkle materialer. Tag noget burlap stof og skåret 4 rektangulære stykker. Tag derefter garn og læg det i lystrummet. stencil bogstaverne på hvert stykke burlap og brug derefter tøjklemmer til at fastgøre dem på garnet. {billede herfra}.

Blyantholder.

Ingen kan lide at se overalt til en pen eller blyant, når de har brug for det. Så hvorfor ikke lave en dejlig blyant for at løse problemet. Vi har det perfekte design til dig. Du skal bruge burlap, bånd og nogle pins. Det vigtigste element, du vil bruge, er en suppe. Dæk dåsen med burlap med lim og tilføj derefter båndet og andre dekorationer, du vil have. {Fundet på webstedet}.

Burlap board.

Et andet simpelt projekt ville være et burlap message board. Du behøver bare et stykke burlap og en ramme. Du kan lime burlap til rammen, eller du kan bruge negle eller hæfteklammer. Rammen kan f.eks. Komme fra et gammelt spejl. Så monter bordet på væggen og nyd. {Fundet på ourbluefrontdoor}.

Kurv.

En burlap kurv ville også være dejlig, og det ville også være fantastisk til opbevaring. For at gøre det skal du bruge 1 3/8 m. af burlap, 1 3/8 m. stiv interfacing og jute eller reb. Klip en strimmel stof, en cirkel og fire rektangulære stykker. Skær også en strimmel af grænseflade. Lav grænsefladen på burlap. Derefter sys enderne af din strimler sammen med en søm. Tilføj bæltsløjferne og drej hver af de korte kanter under og sy dem. Placer de resterende to stykker mellem de to løkker. Tilføj garnet og du er færdig. {Fundet på cheapchichome}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar