10 Juldekorationer til din veranda

Jul er altid en magisk tid med uovertruffen glæde og frenziness, især når det kommer til at dekorere vores hjem. Hvert år år forsøger vi at overdrive os selv med at udsmykke træer, vinduer, hjem og værfter, der straks ville bringe åh og ah fra vores gæster. Fordi front porches byder gæsterne velkommen og kan være det første indtryk, som besøgende har af dit hjem, fejre sæsonen med et stænk af juleindretning på din veranda for at glæde sanserne og sprede ferie jubel.

1. Blink, blink lidt ... lys

Intet siger vinterferie som lyse lys og ingen dekoration er komplet med dem. De laver nej. 1 valg i julepynt, uanset om du kun vælger at skitsere de forreste vender vinduer, for at indhente porchposter eller dække hele verandaen med lys.

2. Bliv grøn med evergreens

Kranser symboliserer sædvanligvis styrke, som evergreens sidste gang i løbet af de hårdeste vintre. Så hvilken bedre måde at byde dine gæster på, end nogle dejlige julkroner hang på din veranda dør?

3. Den dumme poinsettia hænger sin blomst ...

Poinsettia planter er smukke og i rigelig forsyning i juletiden, hvad enten det er ægte eller faux. Naturlig julestjerner vil ikke overleve en kold vinter på en veranda, men du kan vælge at vise dem på de forreste vinduer. Kunstige blomster vil dog give det samme udseende med evnen til at modstå forkølelsen, så vælg kunstige juletræer til at tilføje til dekorative blomsterpotter og lav et blomsterarrangement, der vil se godt ud på din veranda.

4. Indbydende dørmåtter

En dørmåtte kan ses som en ubetydelig detalje i den samlede juleindretning, men en velkomstmåtte på din veranda tjener tre formål: Besøgende kan tørre deres fødder og holde dem rene, før de kommer ind i dit hjem; en julemåtte giver et strejf af farve; og bevarer konsistensen af ​​hele udsmykningen. Vælg en matte, der er robust til at stå op for trafik, men er attraktiv og egnet til udseende.

5. Lad julens krans være eviggrøn

Sæt pine krans omkring søjler, stolper og gelændere. De har den fordel at se meget godt ud med en række andre dekorationer. Du kan pakke dem sammen med lys eller slå dem af med festlige røde buer. Du kan også drape krans på rækværk og fra under veranda loftet til et klassisk udseende.

6. god jul alle sammen

Hvis du har en sving eller en slags sæde på din veranda, skal du kigge efter en "veranda sitter." En fyldt rensdyr, julemanden, snemand eller en anden form for veranda sitter kan føje en smule whimsy til din veranda indretning. Du kan altid tilføje et personligt præg ved at inkludere en skriftlig velkomstmeddelelse, det være sig på en tavleoverflade eller sådanne færdige ornamenter.

7. Lad sneen falde

Tilføj falsk sne, snefnug eller en fyldt snemand til din veranda for et strejf af whimsy. En sneskovl placeret på verandaen tilføjer en smule sjov og praktisk. Gå et skridt videre ved at tilføre sprøjt sne til vinduerne. Snefnug er altid smukke og kan komme i forskellige former og lige farver. De kan blive hængt eller tapet til døren eller vinduerne.

8. Julemanden kommer til byen ...

Julemanden, hans rensdyr, Frosty the Snowman, Grinch og mange andre sådanne begreber gør et godt tema-baseret veranda design. Placér et par forskellige tredimensionale figurer strategisk på verandaen for at byde gæster velkommen og afslutte udseendet med farvede lys eller specielle accenter, der passer til dit valgte tema.

9. Lys julestearinlys

Stearinlys er et juleemblem og er overalt i løbet af denne sæson, så hvorfor ikke have dem på din veranda? Selv om der er nogle ulemper ved at bruge dem udenfor (de har brug for at beskytte mod vinden, da de let kan blæses ud og også kræver omhyggelig placering uden for rækkevidde af børn og kæledyr), har ægte lys en dejlig autentisk følelse, som næppe kan være erstattet af elektriske julestearinlys.

10. Åh juletræ!

Vi bør bestemt ikke afvise juletræer til stuen. Et stærkt oplyst udendørs træ, det være sig et skåret træ, der passer under din veranda loftet, eller et levende træ i en gryde kan invitere øget interesse for en dekorativ verandaen display. Dekorer træet med udendørs lys og ornamenter og tilføj indpakket faux gaver under træet til en komplet displaypakke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar