10 Smarte Interior Design Tricks til at transformere dit hjem

Uanset om du lige har flyttet eller er på udkig efter et hurtigt, lille hjem pick-me-up, eller måske noget mere betydningsfuldt, er der nogle kendte interiør design tricks at designere anvender, at du også nemt kan gøre med minimal indsats og omkostninger. Nogle gange har de mindste ting den største virkning. Det kunne være tilføjelsen af ​​et spejl, et maleri, en lampe eller endda en plante. Måske vil du blødgøre dine vægge, lyse et værelse eller føje lidt varme til dit boligareal. Tag et kig på disse kloge design tips og se hvordan de kan inspirere dig!

1. Maler mindre værelser i blødere, lettere farver for at gøre rummet føles større.

Opholdsstuen ovenfor er et godt eksempel på, hvordan man maksimerer et lille boligareal. Et rum af denne størrelse har tendens til at virke trangt, men de store vinduer, lyse vægge og rigelig brug af spejle afspejler ikke kun det naturlige lys, der hælder ind fra dørene og vinduerne, men brugen af ​​spejle giver også den optiske illusion af plads, hvilket gør værelset til at virke større end det rent faktisk er. Omvendt vil mørkere farver gøre et værelse mindre føles. Selv med overflod af naturligt lys og den strategiske placering af spejlet ville dette rum i en mørkere skygge have en mere indkapslet følelse af det.

2. Brug dekorative spejle for at tilføre øjeblikkeligt lys til dit boligareal.

Som det ses ovenfor, kan spejle også bruges til at gøre en lille plads føler større. For større rum eller ethvert værelse med en mere begrænset mængde naturligt lys, vil spejle placeret direkte overfor vinduerne tilføje øjeblikkeligt lys. Dekorative spejle kan også bruges i stedet for kunst til at fylde tomt vægrum. Store eller små spejle tilføjer lys og dimension til dit boligareal.

3. Bland det op. Bland op mønstre og teksturer. Bland gamle og nye, dyre og billige.

Der er ikke noget galt med at placere familien arvestykker sammen med din moderne sofa. Alle gode indretningsarkitekter vil fortælle dig, at det vigtigste aspekt ved at dekorere dit hjem er, at det afspejler, hvem du er, din personlighed og din stil. Det antikke Chippendale skrivebord, som var din bedstefar, fortæller en historie. Det fortæller historien om din fortid. Den moderne sofa du blev forelsket i og simpelthen måtte købe fortæller også en historie, din nuværende historie, og der er ingen grund til, at nutiden og fortiden ikke kan eksistere smukt sammen. Det samme kan siges for kunst. Nu ønsker du måske ikke at placere et maleri af Salvador Dali på samme væg ved siden af ​​en Monet, men der er ingen grund til, at de ikke kan være sammen i samme rum. Med stoffer, uanset om det er møbler, tæpper eller puder, kan varierede farver og mønstre bringe varme og tekstur ind i dit boligareal.

4. Slip ind i noget lidt mere behageligt!

Slip covers ofte får en dårlig rap, men de er virkelig vidunderlige ting. De kan tjene som et middel til at ændre dine møbler udseende for at reflektere årstiderne. Disse let fjernede belægninger giver dig mulighed for at få et sofistikeret udseende uden konstant at bekymre dig om folk, der snapper eller spilder på dine møbler. Slip covers er ideelle til værelser, der ofte bruges af børn. Over de hvide glidebelagte sofaer giver luften en afslappet, komfortabel, let, men sofistikeret elegance.

5. Kurvekurve

Kurvekurve er en økonomisk og elegant måde at tilføje opbevaring til ethvert rum. Kurve kan bruges til at gemme og vise bøger, arkitektoniske og indretningstidsskrifter, legetøj, håndklæder og tæpper for at nævne nogle få. Placer et par små kurvekurve på bordpladerne i dit køkken for at smukt vise og opbevare din frugt og grøntsager.

6. Brug hvad du allerede skal dekorere.

Vi har alle ting i vores besiddelse, sandsynligvis pakket op i kasser et eller andet sted og har ikke givet dem et andet blik. Dit hjem har brug for noget tilbehør. I stedet for at køre til butikken, tag et godt kig på, hvad du allerede har. Skuffer, træ, akryl, metal eller sølv kan placeres oven på bagageholdere, te vogne, trunker, natborde og sofabord til ekstra tekstur og dimension. Arranger stearinlys på dem, rammer eller bunker på toppen af ​​dem. Plader kan hænges for at skabe vidunderlig vægkonst. Kunst fra børnebøger kan indrammes og hænges i børnehaver, børneværelser eller deres badeværelser. Du vil blive overrasket over hvad du kan gøre med det, du allerede har!

7. Tilføj en hængekandeholder til dit køkken.

Køkkener er beregnet til at være varm og indbydende. Vi bruger meget af vores tid i dem, hvad enten det drejer sig om at forberede måltider, servere måltider eller underholde. En hængende gryde rack er nyttig elegance. Køkkener er beregnet til at føle sig som om de er i konstant brug, og en hængende gryde rack gør det helt sikkert, at man føler sig på denne måde. Ud over at se så vidunderligt ud, (der er mange størrelser og stilarter til rådighed), er yderligere skabsplads nedenunder frigivet til at gemme andre varer. Sjældent har nogen klaget over at have for meget opbevaring.

8. Gå grøn.

Tilføj planter til dit boligareal. Tilføj dem til hvert værelse, lille eller stort, få eller mange. Planter er et billigt middel til at få adgang til dit rum og tilføje farver og tekstur. Ikke alene er planter smukke, men mange kan rengøre husholdningens luft og balance fugtighed. De kan absorbere forurenende stoffer og fjerne skadelige gasser fra luften. Intet hjem skal være uden disse vidunderlige greens!

9. Mal eller tapet dine bogreoler.

Denne øjeblikkelige farvefarve vil lyse og genaktivere ethvert rum! Det er fantastisk, hvordan noget så simpelt som et frakke farverig maling øjeblikkeligt kan strømme og forvandle dit rum.Denne indbyggede reol vil være enkel og almindelig uden det lyse blå interiør. Måske er den enkleste og billigste måde at omdanne et kedeligt rum på at anvende et lag maling et eller andet uventet. Bogreoler er et ideelt sted at starte, fordi du ikke behøver at male et stort område. Andre sjove steder at tilføje en farveprøve omfatter maleri pejs mantels, indersiden af ​​skabe, gange og lofter.

10. Brug området tæpper til at blødgøre trægulve.

Kaste tæpper giver varme og kan tilføje god tekstur, farve og personlighed til dit boligareal. Trægulve er smukke og nemme at vedligeholde, men de mangler den komfort, som tæppebelagte gulve tilbyder, især i de køligere måneder. Område tæpper kan tilføje sjov og funktionalitet til dit boligareal. Brug flere forskellige mønstre og stoffer sammen for at fremhæve din karakter. Eller tilføj flere tæpper af samme mønster og stof eller forskellige teksturer, men i samme farve. Mulighederne er uendelige. Du kan ændre dine tæpper for at afspejle årstiderne ved hjælp af varmere toner og stoffer til køligere måneder og lettere dem til de varmere dage af året. Der er mange dejlige bomuld, vaskbare område tæpper, der er ideelle til disse hjem med børn. Der er virkelig ingen grund til, at et hjem med små børn også ikke kan være en stilfuld.

Hvad inspirerede dig? Personligt er jeg bare sur over disse dyrehudtæpper, der synes at være alle raseri i det seneste. Spørgsmålet er, går jeg for koen eller zebraen? Eller begge, og bare sig at jeg bor i en lade!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar