10 Smarte Multifunktionsmøbler Idéer, der opfylder behovene for en moderne livsstil

Synes det ikke, at vores moderne livsstil konstant ser ud til at blive provokeret? En af forudsætningerne for at udmærke sig i verden af ​​moderne design er at tilpasse sig til forandring med en frisk, original vision. I dette indlæg vil vi gå over ti multifunktionelle møbler, der hver især er resultatet af at tage et meget kreativt koncept til det næste niveau.

Men hvordan bliver disse ekstraordinære ideer født? Fra interview med designere og arkitekter overalt ser det ud til, at dag til dag liv tilbyder ubegrænsede inspirationsressourcer. Begynd med et eksisterende objekt, tilføj en del af dine personlige hobbyer og trosretninger, pakk det op i en markedsvenlig pakke, og der har du det: et sjovt og funktionelt møbelstykke, der er perfekt til at skabe et moderne hjem. Lad os se på de geniale ting og historierne bag deres design:

Dette indlæg er en del af en indholdsserie præsenteret af smartwater ... smartwater, enkelhed er lækker.

1. Bike Desk:

Det var kærligheden for cykler og den blotte tanke at parkere en cykel indendørs, der fastslog det kreative team på Store Moo for at udvikle bordet PIT IN, et usædvanligt skrivebord, der giver brugerne mulighed for at tage en pause og kontrollere e-mails fra komforten af deres egen ... cykelsadel.

2. Post-it-tabel

Hvorfor ikke tage ideen om Post-its yderligere og lav et bord, der hylder enkelhed? Italiensk team Soup Studio udviklede Post-it Table, et projekt troede perfekt til folk, der arbejder i den kreative industri: "Papir. Pen. Ideer. Mange ideer. Et system, der kan modtage dem alle, i fortsættelse. Projektets enkelhed og instinkt vil yde en øjeblikkelig støtte til tanker, der går i en designerens hoved. Når først færdige ark, skal du blot erstatte med en ny blok for at få et nyt bord ". Lyder legit!

3. Bogreol og Levitating Sofa

Hvor mange gange ønskede du at gribe et objekt uden at skulle forlade din komfortzone? Ramsa sofaen blev skabt af designer Younes Duret og stammer fra ideen om at have dine yndlingsbøger lige ved hånden. Du behøver ikke komme op for at hilse dine beundrede forfattere, i stedet nå ud af din hånd og få fat i deres viden i et enkelt træk.

4. Garderobe og sauna

Badkast er designet af Anna van der Lei og består af en garderobe og sauna, specielt kombineret til at opfylde kravene i små moderne rum. I dette tilfælde var det et generelt behov, der provokerede ideen bag designet: "Den hollandske version af den finske sauna. Du behøver ikke at have en stor have eller en masse plads til at rumme det: påklædningsrummet og badepladsen er integreret i et enkelt stort skab af lærkræ. De specielt konstruerede samlinger udvides, når de bliver våde, hvilket sikrer, at badeskabet forbliver fuldt vandtæt ", forklarer designeren. Ingenious, right?

5. Cat Legeplads og Modular Bookcase

Født af en lidenskab for læsning og for ... katte, blev kattebiblioteket designet af Corentin Dombrecht og kan tilpasses forskellige interiører. En subtil trappe gør denne hylde kattevenlig og visuelt spændende. Enkel, funktionel og sjov!

6. Kombineret radiator og stole

Lænede ryggen mod en radiator for ekstra varme bestemt Jeroen Wesselink til at komme op med en stol, der også er en varmekilde. Eller omvendt ved vi ikke helt sikkert. Med en form inspireret af Gerrit Rietvelds Zig Zag stol, Projektet leverer varme og komfort på en meget original måde - kig!

7. Bord og vin skærm

Don Vino Table blev designet af talentfulde træarbejder Vincent Chicone til Chicone Cabinetmakers, og blev inspireret af egens tønder fra kældre i Finger Lakes, New York, en region berømt for sine vingårde. Bordet blander traditionen med samtidighed og giver sin ejer mulighed for elegant at vise 16 af de bedste vine i huset.

8. Taburet, Sidebord og Magazine Rack

Christian Lessings kollegerstol, bord- og magasinhylde blev specielt udviklet til små interiører. Dens design er baseret på ideen om multi-funktion og pladsbesparelse. Den usædvanlige afføring kan ændre sin højde i forhold til antallet af magasiner placeret indeni og kan også bruges som et lille bord.

9. Pool / spisebord

I designens verden kan det ikke gå galt at kombinere legedygtighed med funktion. I tilfælde af denne pool / spisebord fra koralturk tog udviklerne luksus spisning til næste niveau og supplerede det med en original touch - find combo interessant?

10. Siddemøbler og sidebord

Har du nogensinde kigget rundt i dit hjem og forestiller dig, at et skab eller et bord bryder ned i funktionelle stykker? Ideen til projektet "Innebygningsenheder og sidebord" kommer fra Mattias Stenberg fra Stockholmsbaserede Studio Vision, der beskriver den begrænsede udgave som følger: "Jeg har bestræbt mig på at skabe et meget "konstrueret" eller konstrueret udseende af askestrukturen ved at bruge få lige linjer og arrangere træets kornretning for at øge opfattelsen af ​​dybden."Elegant og alsidig, stykkerne gør mere end bare pryder et værelse - de tilføjer personlighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar