10 farverige børneværelse indretningsdekor ideer

Nursery og børneværelser er meget forskellige fra resten af ​​værelserne i huset. Først og fremmest er de bestemt til en bestemt aldersgruppe, så de skal have en indretning, der afspejler det. De skal også være ekstra sikre og venlige. Så når du dekorerer et barns værelse, skal du normalt orientere mod dristige og levende farver og sjove og venlige figurer. Lad os tage et kig på nogle stilfulde eksempler.

Selvfølgelig betyder et farverigt barnes værelse ikke nødvendigvis et amalgam af farver. Du kan fokusere på to eller tre farver og bruge dem i hele rummet. For eksempel har dette dejlige værelse en farvepalet bestående af gul, blå og orange, en smuk og forfriskende kombination. Tæppet tilføjer også et par ekstra toner af farver til kontrast.

Dette er et værelse med for det meste pastelfarver, men det er stadig fed og levende. Kombinationen af ​​turkise vægge og hvidt vindue og dørkarme er klassisk. Også det bleggrønne tæppe har en meget venlig og blød tekstur, og det gør værelset føles ekstra hyggeligt. Den bløde puff føjer blot til det indtryk. De små detaljer og dekorationer som dem på sengen eller natbordet er der for lidt ekstra kontrast.

Dette er langt det fedeste og farverige værelse vi hittil har fundet. Men selv her er farverne ikke så mange. Faktisk kan du se farvepaletten, der vises på væggen, over sengen. De eneste farver, der anvendes til denne indretning, er lilla, grønne og orange. Mønstrene sagsøgt er konsekvente i hele, og alle dekorationer og tilbehør matcher også disse farver.

MoreINSPIRATION
  • Nogle farverige og sjove design ideer til børnenes værelse
  • Kids Room Decor Idéer med voksen op Flair
  • Malede vægge - en farverig trend i indretning

Dette er et mere minimalistisk barnes værelse. Det er meget luftigt og lyst, hvilket er ret usædvanligt. Det er også godt for børnene, fordi de har masser af plads til at spille og flytte rundt. Væggene, loftet og gulvet er alle hvide, og de tjener som en fin, neutral baggrund for alle de dristige farverige møbler, der anvendes til indretningen. Men alligevel er de anvendte farver kun tre: gul, orange og grøn.

Dette er et næsten all-pink værelse. Det er et soveværelse med to piger, og selv om det ligner en kliché, er pink en god farve i dette tilfælde. Hvad der er smukt her er det, selv om der grundlæggende er en stor farve, der bruges til indretningen, er der stadig variationer af intensitet. Den gule vedhængslampe er en forfriskende tilføjelse til rummet.

Herinde, selv om pink er stadig en meget stærk farve, blandes den med andre dristige nuancer som gul og orange. Den meget stærke grønne vegetation, der kan ses uden for vinduerne, tilføjer en god kontrast. Grøn er en farve, der, selv om den ikke er til stede i rummet selv, stadig er en stor del af det indvendige indretning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar