10 Fragrance & Colour Combinations

Stil er ikke bare om de visuelle aspekter af et værelse. Resten af ​​dine sanser bør også stimuleres. Gå ind i et lyst, lykkeligt værelse er en oplevelse, men at gå ind i et lyst, lyst værelse, der lugter som solskin og liljer, har et helt andet eventyr. Så når du re-dekorere eller genudforme tænke på, hvad du gør, når du afslører rummet. Vil du tilføje friske blomster, laver nogle hjemmelavede aromaterapiopskrifter på ovnen eller lette nogle duftende stearinlys for at fuldføre atmosfæren og temaet i rummet? Endnu vigtigere, hvilke dufte bode godt med hvilke farver? Tjek nogle af vores favoritkombinationer!

1. Påfugl og kløver.

Denne dybe, påfuglblå er det perfekte valg til et værelse, som du vil føle dig elegant og sofistikeret. Og denne farve med mesh godt med krydrede dufte. Clover er et af de bedste valg. Det er lidt krydret, lidt peppert med en antydning om morgenen skoven. Det rejser gennem rummet og skaber en rig og varm atmosfære.

2. Ivory & Vanilla.

Ren og forfriskende, elfenben og vanilje er en kamp lavet i himlen. For rum, der fungerer som en ren palæ, som et kremet badeværelse eller køkken, er en lysere, blødere duft den bedste løsning. Vanille, en af ​​de mest populære dufte, fungerer godt i værelser, der skal være klare og indbydende områder.

3. Mynde & Lavendel.

Lavendel er en organisk, naturlig duft. Det er lidt blomstret og girly med mange livlige undertoner. Hvis du blander det med et lyst, køligt farvet værelse, vil du skabe et sjovt og livligt sted at spise middag, slappe af med venner eller slappe af og læse dine yndlingsblade om eftermiddagen. Du vil skabe et let, lykkeligt sted i huset.

4. Trækul og ingefær.

Trækulet kan lave et mørkt, interessant rum. Men at tilføje en duft som ingefær ind i blandingen forstærker bare eklekticismen. Den har en krydret undertone, men den er også ret lys og ungdommelig.

5. Gold & Patchouli.

MoreINSPIRATION
  • 5 beroligende farvekombinationer
  • 5 Cabin-inspirerede farvekombinationer
  • Perfekt forårskombinationer

En dyb, woodsy duft vil denne duft matche et gyldent rums varme. Denne jordiske aroma er lidt mere på den maskuline side, men når du har skabt et så grandiøst guldrum det forbedrer du den rige, kongelige fornemmelse, som du forsøger at skabe. Det er også en af ​​de mest populære dufte.

6. Midnat og regn.

En smuk, dyb tone, midnattsblå er en anden favorit for fans. Den er indbydende og rolig, men alligevel fed og dominerende. Match et midnat værelse med noget der lugter af regn. Du kan oprette din egen opskrift ved hjælp af forskellige olier eller være heldig nok til at finde et stearinlys, der gør tricket. Duften af ​​regn vil skære igennem mørket.

7. Lilac & Rose.

Lilac er sådan en blød, smuk lilla. Det fungerer godt i absolut ingen plads i huset. Så det skal parres med en duft, der også fungerer godt i ethvert rum. Vores valg? Rose. En farve og en duft af blomster gør alt smukt og feminint.

8. Magenta & Cherry Blossom.

En slank, moderne farve, magenta har brug for noget blomstret for at glatte det ud og udbrede sin kvindelighed. Lys nogle romantiske, japanske kirsebærblomstestearmer rundt om i rummet for en smuk duft og indbydende atmosfære. Den lækker duft og den moderne styling vil komplimentere de kontrasterende ideer.

9. Sky & Almond.

Almond dufter som en batch friskbagte cookies. Og en rig, himmelblå fungerer som en rolig og afslappende skygge. Sæt de to sammen for at skabe et værelse, som alle ønsker at samle ind til frokost, en kop kaffe eller endda en lur på karetvinduet.

10. Camel & Amber.

Kamel, en glattere, lettere version af den neutrale brune, er en alsidig farve. Men når den bruges alene, har den brug for noget ekstra for at hjælpe det med at blive et fashion-forward designstykke. Så i stedet for at klæde hele rummet i kamelfarvede vægge og stoppe. Lag rummet i flere nuancer af brun fra taupe til chokolade og brug derefter en smule gulbrun til at afslutte rummet. Det er rige og jordiske og matcher den tone, som disse brune skaber.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar