10 Creative DIY hund skål ideer til dit kæledyr

At have et kæledyr er ikke ligefrem en tur i parken, men det er også meget sjovt og givende. Behandle din hund med respekt og kærlighed, og du vil etablere et vidunderligt forhold. Start med at erstatte den gamle madskål med noget lidt mere praktisk og flot til både dig og dit kæledyr. Der er masser af ideer til at bruge som inspiration.

For eksempel kan du lave en fodringsplads til din hund. Du skal bruge en to cubby træ hylde, metal skål med en læbe, stearinlys kopper, et stik stik, en drill og nogle maling. Lav to huller på toppen for de to skåle og brug indersiden til opbevaring. {Fundet på dreamalittlebigger}.

Hold dit kæledyrs mad et eller andet sted sikkert, helst en beholder der også ser godt ud. At lave en er let. Du har brug for en stor dåse, nogle dekorative papir, klæbemiddel og spray maling. Sæt en dejlig etiket på den og nu fodrer din hund, vil være en fornøjelse. {Fundet på momtastic}.

Dette er et meget lignende projekt. Det er en hundemad beholder lavet af en popcorn tin boks. Det er malet gul og låget har et meget flot hundepoteudskrift. I stedet for en etiket har denne "hundemad" skrevet på den med hvid spraymaling. {Fundet på tidymom}.

Giv din hunds mad og vandskåle en makeover. Disse er træskåle, og de har "spise" henholdsvis "drikke" skrevet på dem. Brug brevklister til skrivning og en brænder til at spore bogstaverne. Det er et projekt mere for ejeren end for kæledyret. {Fundet på abeautifulmess}.

MoreINSPIRATION
  • Sådan stil og nyd en brandskål til en hyggelig oplevelse
  • 12 kreative og usædvanlige diy pencilholder ideer til dit hjemmekontor
  • Have det sjovt med Copper Spray Paint - 11 DIY ideer

En anden meget simpel og meget genial idé er at lave en tavle skål til din hund. Tag en simpel hvid keramisk skål og læg tape rundt om fælgen. Sprøjt derefter det ydre med tavle maling, fjern båndet, og så kan du skrive på skålen, hvad du vil. {Found on ammothedachshund}.

Dette interessante og geniale projekt er perfekt til dem, der har store hunde, der lettere kunne spise ud af en skål, der sad på en stol. Find en gammel stol og lav en helhed i sædet. Indsæt skålen der og der har du den. {Found on thediyvillage}.

Denne hundeskålholder er lavet af en trækasse. Det er et praktisk projekt, fordi du har en stabil struktur til at holde mad og vandskåle, og din hund vil ikke ved et uheld flytte dem rundt. Skålen sidder heller ikke direkte på gulvet. {Fundet på sewwoodsy}.

Denne store hundemater er meget smuk. Den er lavet af en træ log, der er udskåret til den rigtige størrelse for at rumme de to skåle. Det er også et dejligt dekorativt stykke til hjemmet og en god måde at camouflere hundeskålene på. {Fundet på grimmuffinbibliotek}.

Hvis du vil skjule kæledyrs mad- og vandskåle og også spare plads, kan du sætte dem i bunden af ​​et skab. Lav en god ramme for at holde dem helt stille, og du kan bruge resten af ​​skufferne til at opbevare dit kæledyrs legetøj.

For at lave disse flotte hundeskåle skal du bruge to glasskåle, giftfri glasmaling, en skummalingsbørste, et tykt elastikbånd, tape og avis. Sæt elastikken rundt om fadet og læg tape på den øverste halvdel. Derefter male det udsatte område og lad det tørre. {Fundet på prettyfluffy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar