10 kreative DIY afføring

Taburetter kan være super nyttige i næsten ethvert værelse i dit hus. Ved siden af ​​morgenmadsbaren eller køkkenøen, under de små borde i børnenes legeværelse, ved siden af ​​dit skrivebord på dit hjemmekontor eller bare ser smukt ud i stuen. Taburetter kan være sjovt at dekorere med og sjovt at lave! Tjek alle disse legende, DIY afføring og prøv at skabe en selv !!

1. Magazine Mayhem.

For sød for ord og en nem måde at rydde op på hylderne. Denne magasin DIY stol er et så sjovt stykke at vise og bruge rundt om i huset. Hold dig til kontoret eller stuen for at sidde på ... eller chatte om!

2. Playful Plaid.

Grib en ældre, shabbier afføring og genopfylde den med nogle hyggelige, legende plaid! Mønsteret er perfekt til at poppe i et enklere rum, mens det stadig blander sig med omgivelserne.

3. Helt toadstool.

Nintendo fans derude? Hvis det er tilfældet, er dette DIY helt sikkert for dig. Prøv din hånd på denne sjove tutorial og lav noget funky til huset. Det er et stykke at snakke om og have det sjovt med!

4. frygtløs mappe

Perfekt til terrassen eller at tage en picnic, er denne DIY foldestolder utrolig sød for alle i huset! Brug forskellige farver og mønstre til at vise din egen personlighed.

5. Smukke maling.

MoreINSPIRATION
  • De søde Ildiko massivt træstole af Alejandro Ruiz
  • Træbodstole fra Cherner Chair Company
  • Foldingstole er trendy endnu mere - 7 interessante design

Der er altid mulighed for at købe en billig træstole og designe det selv. Grib nogle maling og dekorere det hele dit eget!

6. dejlige logfiler

Økologisk, enkel og upcycled! Denne DIY logstole er også god at bruge som et sidebord. Dette er fantastisk til dit soveværelse, foyer eller måske lige ved siden af ​​trappen!

7. Wonderful Wood.

Dine træskrabere kan faktisk skabe noget, der er slank og elegant. Ligesom logstolken ville dette stykke være fantastisk til soveværelset, foyer eller næste trappen!

8. Nifty Strik.

Måske min favorit i pakken, disse smukke strikkede DIY afføring er perfekte til at føje lidt feminin touch til hjemmet. Og du kan få dem til at se lidt anderledes hver gang ... med en anden farve.

9. Ægte æggekartoner.

For mere funk og eklekticisme, lav et æggekartonstol! Din upcycling og skabe noget med en masse personlighed!

10. Kold kaffe.

Tag en kaffebønnesæk og brug den som stof til en sjov touch! Bare lær at genopfylde en smule, og du har fået det lavet!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar