10 Creative Faux Finish ideer til dine bare vægge

Transform dit interiør med kreative faux finish teknikker

Hvis du er som de fleste boligejere, forsøger du at tænke på en kreativ måde at omdanne dine bare vægge til noget spektakulært, ikke? Faux efterbehandling er kunsten at bruge maleri metoder til at give et kunstigt udseende at ligne et materiale som metal eller træ, eller at give en arkitektonisk stil æstetisk til dine vægge. Hvis du har forsøgt at tilføje nogle charme eller sondring til dine bare vægge, skal du kigge på disse 10 kreative faux finish ideer for at komme i gang!

1. Bliv inspireret af dine mest elskede stoffer og materialer

Uanset om du elsker den grove appel af rump og seagrass eller ultra glathed i læder og ruskind, er der mange maleri teknikker til at omdanne din væg. Find først stoffer og tekstiler, der fremkalder en følelse i dig, som du gerne vil bære på dine vægge. Afhængigt af din design stil, prøv et lille område først, før du maler hele væggen!

Hvad er dine yndlingsmaterialer, som du gerne vil bringe til dine vægge?

2. Denim og lærredsteknikker giver en afslappet appel til dit interiør

Afhængigt af hvor uformelt dit hjem er - kan du foretrække en fauxfinish med et lille mønster, men ikke for meget til at være overvældende. I lighed med dine foretrukne denim jeans se efter denim maleri teknikker. Denne lille mønsterfarve kan opnås med en lille børste og trække den lodret og vandret gennem malingen til et lille kryds mønster, som ligner afslappet denim.

3. Brug dit loft til at tilføje smukke faux finish

Dit loft eller 5th væg som det er omtalt af designere er et af de bedste steder at anvende faux finish teknikker. Dit loft er ofte en chance for at tilføje farve, tekstur og forvandle et kedeligt hvidt malet loft til en helt anden verden! Når du vælger den teknik, der passer bedst til din indretning, husk, at du selv maler for at bruge stilladser eller andet sikkerhedsudstyr, når du påfører maling.

Lofter er den perfekte 5. væg til at anvende faux efterbehandling til

4. Marmoriserende kolonner og arkitektoniske detaljer

Elsker du venernes udseende i marmor, men har ikke råd til det dyre materiale i dit interiør? Se efter en faux finish teknik kaldet marmorering, som hjælper med at skabe det varierede udseende af vener i marmor og skønhed af de varierede farver med kun en pensel og den rigtige maling. Arkitektoniske detaljer i dit hjem som kolonner, corbels og andre detaljer kan blive omdannet.

5. Gamle verdens stil til dit moderne hjem

Elsker du Middelhavets appel til dit interiør? Prøv faux finish teknikker fra distressing, graining og layering eller svampe på en række farver for at tilføje dybde og for at forøge dine vægge. Denne teknik er perfekt til interiører, der ønsker at bringe et toscansk eller alderen "patina" kig på deres interiør. Denne teknik er almindelig i lofter i spisestuer og master soveværelser.

Opret en gammel verden indretning til dit moderne hjem

6. Læder og ruskind faux efterbehandling kan tilføje ultra luxe til dine vægge

Hvis du er på udkig efter en finish, der ser smuk ud og er næsten let at betragte, er ruskind og læderfaux efterbehandling den rigtige vej. Besøg din lokale paint store for komplette DIY kits til det ultimative udseende. Ralph Lauren, Sherwin Williams og flere andre malingfabrikanter har ruskindsteknik, der går dig trin for trin gennem, hvordan man opnår den rige autentiske karakter af ruskind på dine vægge.

7. Brug gips til at bringe et rustikt udseende til dit værelse

I mange europæiske hjem og endda tidlige Americana hjem var gips det valgmulighed for indvendige vægge, da det var holdbart og kunne få mange forskellige overflader. I dag er gipsvæg det perfekte valg for de fleste interiører, men hvis du elsker rustikke appel af gips, prøv at bruge en speciel primermaling og gipsfauxfinish, der sælges i de fleste malingbutikker. Perfekt til lyskontakt og elektriske plader også!

Brug gipsfaux finish teknikker til dette smukke rustikke udseende

8. Tag det udendørs med indvendig finish

En anden smuk måde at bruge faux finish på er at efterligne træerne, barken, klipperne og endda mursten med kreative beton, plaster og finer, der derefter males. Giv dit badeværelse en flodstenvæg med faux klipper ved at bruge glasfiberarter, der er malet for at se naturligt ud eller oprette en murstenfinervæg i din stue uden murer! Faux finish maling teknikker er ikke kun for dine bare vægge.

9. Udendørs ideer til brug af faux finish

Vi glemmer ofte vores udendørs hjem, når vi maler, bortset fra det overordnede udseende af vores husets ydre farve. Underholdende rum som din terrasse, dæk og terrasse områder er perfekte til at tilføje faux finish teknikker. Rustik gips, ørkenfarvet adobe og havskaller anvendt i stuck er bare et par ideer. Du vil blive overrasket over, hvordan daglig beton, mursten og stucco ydervægge kan forbedres med tilføjelser som små småsten, og coquina skaller og endda små stykker glas kan tilføje iridescens til en udendørs springvand!

Glem ikke dit udvendige hjem, når du tilføjer fauxfinisher og materialer

10. Kig på din yndlings malingbutik til masser af faux finish teknikker

Skønheden i faux efterbehandling er, at der er masser af nye muligheder for at prøve, og du behøver ikke at gifte sig med kun en! Besøg din lokale maling- eller boligforbedringsbutik, hvor mange holder maleri teknik workshops, så du kan lære at gøre det selv. Uanset om du leder efter en overflade, der ligner stof, sten, gips, mursten eller mere - al kraft er inden for rækkevidde og en dåse af maling!

Freshome-læsere vil vi gerne vide, hvad dine yndlingsfaux-finish teknikker er til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar