10 kreative ideer til genbrug af toiletpapirrør

Det lyder måske underligt eller mærkeligt, men toiletpapirrør er fantastisk til mange forskellige projekter. De kan genbruges og genbruges på mange måder, og de fleste af projekterne er ganske inspirerende. Vi har valgt et par ideer til at tage et kig på. Måske vil du gerne prøve dig selv i disse dage.

Nem gavepakning fra rør.

Vi skal begynde med noget simpelt og sjovt: godbidder. Her er hvad du har brug for til dette projekt: toiletpapirruller, varm lim, papirbånd, mod podge, lille slik, en linjal, etiketter, scrapbog og saks.

Mål rørets bredde og pakk den derefter i papir. Påfør et lag mod mod podge og lad tørre. Bøj derefter den ene ende af røret ned og derefter den anden side også. Flip røret over og fyld det med slik. Bøj også enderne på den anden side og tilføj båndet. {Fundet på violetpaperwings}.

Racebiler.

En anden sjov idé ville være at gøre racebiler ud af toiletpapirruller. Saml først nogle rør og farvet papir. Sæt dem i papir, hver med en anden farve. Skær hjulene ud af pap og far dem sort. Tilføj en lille hvid cirkel i midten. Skær et rum i rørene fjederdrivere til at passe ind og glem ikke om ratet. På slutningen maler tallene på bilerne og har det sjovt. {Fundet på kiflieslevendula}.

Blyantholdere.

Du kan også bruge toiletpapirrør til at gøre alle mulige nyttige ting til dit hjem eller endda til dit kontor. For eksempel er her en god arrangør. Det er meget nemt at lave. Du behøver bare en tom kasse og en flok toiletpapirrør, som du skal passe indvendigt. Du kan lim dem, hvis du vil, eller du kan forlade dem som sådan.

Roll Seed Potter.

Siden foråret er næsten her, måske vil du gerne lave nogle frøpotter til dine planter. Toiletpapir ruller ville være perfekt til det. Først lav en række snit omkring en kant. Dernæst fold ned og fanerne for at opnå en flad bund. Derefter skal du fylde det med pottejord og tilsæt frøene. {Fundet på stedet}.

Kabel organisation.

MoreINSPIRATION
  • Toiletpapirholderen - En uventet kilde til skønhed i badeværelset
  • DIY Chic messing toiletpapirholder
  • Innovative rør stole

Som du ved, er det meget ubehageligt at have ledninger og ledninger ud over det hele. Så her er en enkel metode til at holde dem hyggelige og organiserede. Du skal bare bruge et toiletpapirrør. Tanken er at pakke det i fint papir for at give det et smukt udseende. Brug derefter den til at gemme alle dine ledninger, kabler og ledninger pænt.

DIY Toiletpapirrør Organizer.

Og da vi talte om kabler og ledninger, har du nok masser af disse ting i dit hjem, og de skal nok alle gemmes et sted. Her er en ide til en meget flot arrangør. For at gøre det har du brug for en kasse og masser af toiletpapirrør. Rørene vil fungere som individuelle opbevaringsrum til dine kabler og ledninger. De bliver nu pænt opbevaret, og de vil også være alt på ét sted.

DIY krans.

Du kan også bruge toiletpapirrør til at lave alle slags dekorationer til dit hjem. For eksempel kan du lave en krans. Det er faktisk ret simpelt. Saml først ca. 20 toiletpapirruller. Flad rullerne og skær dem i strimler på ca. 1,5 "brede. Brug en tallerken eller noget rundt og en guide og lav derefter en base for kransen. Brug varm lim til at holde stykkerne sammen. Fortsæt med at arrangere dem i en cirkel, indtil du er tilfreds med designet. {Fundet på webstedet}.

Vægkunst.

Her er en anden interessant dekoration: en blomst til væggen. For at gøre det skal du bruge toiletpapirruller, en varm limpistol og sprøjtemaling. Først flad rullerne og skær dem i 1''cirkler. Lim derefter dem sammen og begynd at skabe blomsten. Dernæst maler det enhver farve du vil have, lad den tørre og læg den op på væggen. Du kan også lave andre figurer, som du kan lide. {Fundet på dette overlegne}.

Toiletpapirrulle fuglfoder.

Når foråret kommer, er en af ​​de smukkeste ting at se alle fuglene komme tilbage. Hvis du vil give dem en god velkomst, så overrask dem med en dejlig feeder. Du kan lave en ved hjælp af toiletpapirruller. Du skal også bruge en kniv, jordnøddesmør, bånd eller garn og fuglefrø. Skær rullerne i halvt og spred jordnøddesmør på dem. Rul rørene i korn og derefter i fuglefrø, binde roolerne sammen og hæng dem på et træ. {Fundet på tpcraft}.

Mini Garden.

Vi har netop præsenteret dig et projekt, der viser dig, hvordan du omdanner et toiletpapirrør til en planter til frøene. Her er et lignende projekt. Den anden denne gang er, at rørene holdes intakte og organiseres i en kasse. Der er jord i bunden og indeni hvert rør. Det er rart at se alle planterne på ét sted og at sammenligne deres fremskridt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar