10 Creative Lamp Base Designs Lyser op i lokalet

Når du tænker på det, er lamper meget enkle, hvis du stripper dem ned til det grundlæggende. Det er ganske interessant, hvordan vi formåede at slå den enkle mekanisme til et vidunderligt accent stykke, der er både funktionelt og smukt. Den grundlæggende mekanisme er stort set den samme for hver lampe, og alligevel er de alle så forskellige. Nogle er unikke og skiller sig ud med deres designs, og det gør dem specielle. Her er nogle gode eksempler.

I tilfælde af en lampe er det svært at afgøre, om lampeskærmen eller bunden er vigtigere. Hvis det ikke er en, er det det andet. I dag tager vi et kig på nogle meget interessante lampefodedesigner. Du kan nemt sprude op en lampe ved at komme med en kreativ idé til en base. Du kan bruge alle mulige ting. For eksempel kan du bruge en stak bøger til at lave en meget interessant lampe base.

MoreINSPIRATION
  • 10 Elegante og kreative hjemmekontoredesigner
  • Elegant Kate Bordlampe Med Guldbase
  • Alsidige Bubble Up Lamp Base

Når du har fantasi og kreativitet, kan du stort set bruge noget for at skabe noget unikt. Du kan se i et af billederne, at en lampe har en base lavet af kopper og plader. Det er bestemt noget, du ikke ser hver dag. En forstærker har en base lavet af rør og det er også meget interessant. Andet har et mere skulpturelt og kunstnerisk udseende. Men om det er håndlavet, et DIY stykke eller noget lavet af en berømt designer, er formålet det samme: at imponere.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar