10 Creative Pumpkin Carving Ideas

Det er den årstid igen! Den tid, hvor jeg er tilfreds med at tænde et græskar krydderestear og kalde mig festligt ... mens omvendt mine børn er ivrige efter at næsten dagligt udvælge endnu et perfekt græskar til at skære. (Oversættelse: For mig at hugge.) Jeg kan kun skære en trekanter for øjnene og næse så ofte, før tingene begynder at blive ret monotont her.

Så. Her er nogle fabulously kreative græskarudskæringsideer. Uanset om du udskærer en eller flere, er du sikker på, at du finder noget at inspirere til din næste udskårne skabelse:

Roadwork meddelelser er en sjov måde at tilføje spook til din veranda uden at være over-the-top skræmmende. Jeg elsker enkelheden af ​​disse, selvom bogstaverne vil tage lidt tålmodighed.

Bring Fall falder efterlader tema til din veranda med disse bladskårne græskar. Hvilken dejlig fusion af to sjove men sædvanligvis separate sider af sæsonen!

Monogrammer er overalt - på håndklæder, paraplyholdere, servietter, puder. Hvorfor ikke hæve din porchs græskar på samme måde? Jeg elsker de forskellige skrifttyper af disse initialer.

MoreINSPIRATION
  • 31 Cool Pumpkin Carving Ideer Du bør prøve dette efterår
  • 10 DIY halloween græskar dekorere ideer
  • DIY Pumpkin Succulent Dekorationer

Brug kiksskærere til hurtig, nem græskarudskæring ... og billed-perfekte resultater! Disse måne-og-stjernede græskar er passende hele efterårssæsonen, ikke kun for Halloween-aftenen.

Har du noget for indviklede tekstiler ... og har masser af tid på dine hænder? Så er disse blonder-udskårne græskar perfekt til dig. Jeg elsker de romantiske detaljerede skygger, de kaster.

Pumpekurvning skal ikke altid være en nær dødsoplevelse, hvad med at bruge en stor kniv uforudsigeligt gennem en tyk grøntsagsskal. Prøv at bore med bor i forskellige størrelser i sjove, festlige mønstre for en hurtig og nem version af traditionen.

Hvis du har masser af græskar, der sidder og venter på deres Halloween makeover, skal du overveje at skære et par uhyggelige ansigter og resten i enkle mønstre og mønstre, som striber, polka dots, hvirvler. Med en række forskellige græskarstørrelser, figurer og farver skaber denne eklektiske ide en sjov vignette.

Glem alt om at understrege selve græskarne ... hvorfor gør du det ikke til en muse motel i stedet? Bedst af alt: dette kræver ikke at tømme pumpen glop indefra. Bonus.

Par en simpel festlig silhuet udskæring, som denne af en sort kat, med en anden udskæring af din adresse. De forskellige farvede græskar giver visuel interesse for denne enkle, men dejlige duo.

For dem der kan være kort tid, men stadig ønsker at fejre sæsonen, prøv dette let tre-trins carve job. 1) Hul ud græskar. 2) Skær øjne. 3) Stick i gulerod til næse. Viola! Øjeblikkelig udendørs indretning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar