10 kreative ideer til en vindende Super Bowl Party

Billede: Kircher Design og Build

Super Bowl søndag kommer op! Medmindre du er en af ​​de heldige få, der har scoret billetter til det store spil, er det sandsynligt, at du vil se hjemmefra. Så hvorfor ikke komme i ånden med nogle hurtige og nemme udsmykning ideer til at få dig, dine venner og dine kære i humør?

Fokus vil være på at se spillet med venner og familie, mens du deler mad og drikke. At sammensætte et mindeværdigt tema tablescape er en af ​​de nemmeste måder at dekorere dit hjem til en Super Bowl-fest uden at skulle lave permanente, fodbold-tema ændringer.

Når der oprettes en tablescape, går der noget. Byg en på kaffebordet, spisebordet, indgangstabellen, køkkenbordet eller et provisorisk bord i nærheden af ​​tv'et. Pointen er at tilføje sjov indretning til din mad og drikke. Få kreative: tænk banner tandstikkere, gule servietter til at repræsentere straffe flag, mad dekoreret som fodbold.

Her er 10 ideer til et vindende Super Bowl-parti.

Billeder: TomKat Studio

1. Vælg farver og lagobjekter

Gå med dit yndlingsholds farver og bygg et tema omkring dem. Eller gå til en vintage vibe med klassiske farver som grøn og brun; de ligner spilleregler og svineskind. Brug elementer som fodbold og vintage trofæer til at tilpasse skærmen.

Billede: TomKat Studio

2. Gå til en græsseffekt

Strategisk placere nogle hvedegræsser eller anden græs (tilgængelig på dit lokale hjem og havecenter) på din skærm for at give det udkig på et spillefelt.

Billede: Live Pretty

3. Snap Up Some Synthetic Turf

Pick up nogle kunstgræs på din lokale boligforbedringsbutik for at gøre den perfekte bordløber eller duge til dit fest. Hvis du er ekstra-slank, skal du bruge hvidt tape eller maling til at replikere gårdslinjerne på fodboldbanen.

Billede: Mason Jar Crafts Love

4. Få Crafty med Mason Jars

Mal nogle mason krukker (eller tomme pasta sauce krukker) ved hjælp af fodbold temaer; billig tempera eller akrylmaling vil fungere fint. Mason Jar Crafts Love tilbyder ideerne i billedet ovenfor som inspiration til hurtige og nemme måder at male krukker til dit Super Bowl-fest.

Billede: B. Dejlige begivenheder

5. Vælg din Snacks klogt

Hvor som helst du beslutter dig for at udstille dine snacks, skal du tænke på den nemmeste måde for venner og familie at chow down. Tilbyder mad i små bite-størrelse portioner gør det nemt for dine gæster at nippe - og for dig at rydde op. Gør skærmen interessant ved at bruge dekorationer som de små skumfingre og bannere vist ovenfor (findes ofte i festforretningsbutikker) og arrangere maden på en organiseret men kunstfærdig måde.

Billede: Festligheder

6. Tag en cue fra Refs

De fleste mennesker tænker på deres holds farver, den grønne på spillefeltet eller den brune inspireret af fodbolden selv, når de dekorerer deres hjem til Super Bowl Sunday. Prøv noget anderledes: et sort-hvid-stribet tema.

Billede: Lidenskab for parterne

7. Kalk det op

Et tavle - eller tavle maling på en væg - tilføjer et sjovt og brugerdefineret udseende til din festindretning. Brug det til at vise din menu smart, eller for at have venner forudsige det vindende hold og slutresultatet før spillet starter.

Billeder: Kara's Party Ideas og The Frosted Petticoat

8. Dekorer flasker

Den enkle brug af tape og bånd kan omdanne forfriskninger til en del af dit hjem Super Bowl indretning. Det er ikke svært at tilføje disse små detaljer til sodavand, vand eller ølflasker. Og fløjten er et godt strejf.

Billede: Evite

9. Hang Pennants eller Bannere

Pennants har en vintage-sjov atmosfære og er billige og nemme at lave. Hæng dem over tv'et, over dit madområde eller hvor som helst mere holdånd er nødvendig.

Billede: Hostess With the Mostess

10. Invester i fodbold-temaartikler

Hold en kasse fyldt med sjov, fodbold-tema indretning at bruge hvert år. Se efter ting som fadder og tallerkener dagen efter det store spil, når de er på clearance i de fleste butikker, og gem dem i en "Super Bowl Party" boks til at bruge næste år.

At dekorere dit hjem til en Super Bowl-fest behøver ikke at være svært eller dyrt. Få inspiration fra disse hurtige og nemme ideer og have det sjovt at planlægge din fest. Du og dine gæster vil nyde dit hjem atmosfære lige så meget som spillet!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar