10 kreative væghylde design ideer

Væghylder er enkle og geniale lagringsløsninger til ting som bøger, dekorationer, personlige samlinger og andre små genstande. De er særlig praktiske, fordi de kan placeres hvor som helst der er lidt ledig plads, og dette omfatter områder uden fri gulvplads. En anden interessant ting om dem er, at de kommer i alle former og størrelser, og nogle af dem har virkelig kreative og sjove designs. Se på disse eksempler.

1. Cylindriske væghylder.

Når vi tænker på en vægmonteret hylde, forestiller vi næsten altid et fladt stykke træ, metal eller andet materiale. Men det er ikke den eneste form, en hylde kan tage. For eksempel er dette en serie af meget kreative lagringsløsninger. De er cylindrisk formede hylder, der kommer i flere størrelser, og de kan kombineres på enhver måde, du kan lide. Du kan bruge dem til at gemme små genstande. Leveres på stedet.

2. En bogbogreol.

Dette er bogstaveligt talt en boghylde. Det er en meget genial idé for en hylde, og den har et charmerende vintageudseende. Disse hylder er gode som udsagnsstykker. Faktisk kunne de betragtes som et kunstværk. De er vintagebøger omdannet til hylder, og de kan bruges til at gemme andre bøger. Hvad kunne være mere passende til dette formål?

3. Typeshelf.

Dette er en væghylde, der faktisk staver sit betegnende udtryk. Den kan foldes ned eller flippes ud, og den kommer i form af et stanset metalstykke. Det er lavet i sort / hvid og det bruger ordannonceobjekter. Den har 2d skåret bogstaver og er lavet af rustfrit stål. Bogstaverne er bøjet langs perforationerne nederst for at danne den faktiske hylde. Fundet på stedet.

4. Modulhylde af Giulio Parini.

Selvom hylder er praktisk og funktionelle, når du tænker på det, behøver du ikke engang en robust og kompakt overflade til at gemme dine bøger eller andre objekter. Som designet Giulio Parini viser os, er et par tråde nok til det. Han eksperimenterede med denne ide og skabte dette minimalistiske system bestående af kun få jernstænger og stik.

5. Et snoet vægsystem til hjørnerne.

Selvom hylde teoretisk kan placeres overalt, er de mest nyttige i hjørnet, hvor du ikke kan bruge noget andet alligevel. De giver dig mulighed for at bruge det lille, men nyttige rum til opbevaring af bøger og alle slags objekter, og det er et system, der kan tilpasses til hele rummet, herunder badeværelset. Denne hylde er designet af William Feeney og har snoet men velafbalanceret look.

6. Boa hylde af Tuyo Design Studio.

MoreINSPIRATION
  • Den kreative Elastico væghylde
  • Pretty looking glas væg hylder
  • Kartell bookworm hylde

Dette er et andet geniale reolsystem. Det er modulært og fleksibelt, og det har et meget suggestivt navn. Det er kun lavet af et par udskårne slots og nogle striber af filt. På grund af dette meget enkle og modulære design kan brugeren tilføje så mange niveauer som han ønsker. Det er en minimalistisk, men kreativ opbevaringsløsning, og det er også et interessant dekorativt element.

7. Cloud hylde.

Dette er en hylde beregnet til børn. Det er formet som en sky og har et venligt og simpelt udseende. Det blev designet af Estela Lugo og repræsenterer en stiliseret form, der er laserskåret fra metal af høj kvalitet. Dette gør hylderne robuste og holdbare. Cloud hylde er 6 '' dyb og 30 '' lang. Den har en krog i den ene ende, perfekt til rygsæk eller kappen.

8. WOW hylderne af Arthur Analts.

Dette er en meget kompakt væghylde, der er designet af Arthur Analts. Den har et design inspireret af det lettiske etnografiske symbol kaldet "mara", som er en repræsentation af kærlighed og sikkerhed. Hyljen er lavet af et enkelt ark af aluminium og har en pulverlakeret finish. Den kommer i flere fedte farver.

9. Piegato hylden af ​​Matthias Ries.

Når den er leveret, er denne hylde bare et fladt stykke stykke stålstativ. Den har et mønster udskåret på det, og brugeren kan have det sjovt at lægge hylderne sammen. Alt du skal gøre er at bøje et par stykker for at danne den faktiske hylde. Det er meget nyttigt til opbevaring af bøger, billeder eller andet, og det har et subtilt industrielt udseende. Det tjener også som et magnetkort, der gør det perfekt til kontoret.

10. Rolling Shelf af Catherine Greene.

Det virker meget enkelt og alligevel har det en detalje, der gør det unikt. Det er en justerbar hylde designet af Catherine Greene, og den har en ende lavet af enkelte stykker træ, der holdes sammen af ​​stof. Det er et fleksibelt stykke, og det kan udvides efter brugernes behov. I betragtning af dets enkle, naturlige udseende er det fantastisk til opbevaring af blomsterpotter eller redskaber i køkkenet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar