10 kreative måder at tilføje garderobe opbevaring til dit hjem

Forsøger du stadig mere plads i dit hjem til opbevaring af tøj og sko? Hvis det ser ud til, at dit skab bliver mindre og mindre, end du har brug for kreative måder at tilføje mere lagerplads på. Garderobeopbevaring kan variere fra midlertidige løsninger, til renovering af et område i dit værelse for at give mulighed for et klædeskabskab. Ofte er dit rum måske ikke det problem, bare den kreative måde rummet er lagt på. Her er 10 kreative måder at tilføje garderobe opbevaring i dit hjem.

1.) Giv mudroom møbler en ny anvendelse: Mudroom møbler, der bruger bænke, sæder og skabe til opbevaring er også fremragende til garderobe opbevaring. I soveværelser, især børneværelser bruge mudroom kabinet til at hænge kjoler, frakker og spille slid.

2.) Tilføj en tøjstol til en niche: Mange værelser har nicher i væggene, der er ubrugelige til møbler, men ville være perfekte til et garderobeområde. Garderobe poler kan installeres i dette område for at tilføje brugbar opbevaring og hængende område til tøj.

3.) Skjult opbevaring: Lodret plads over dit hængende tøj er et godt sted at tilføje garderobe opbevaring til dine sko og tilbehør. Byg hylder eller arrangører for at maksimere plads og se i boligforbedringsbutikker til selvmonteringskit for at gøre arbejdet nemmere.

4.) Brug eksisterende rum mere effektivt: Hvis dine skabe har plads nok, men du kan ikke holde nok tøj, overvej at installere arrangører. Fra hylder til skuffer og kroge kan skabsorganisationen forbedre dit nuværende rum og øge effektiviteten, når du forsøger at finde tøj hurtigt.

5.) Brug bagdøren: Kroge til hængende bælter, halskæder, punge og arbejdsmærker er i direkte øjeblik for nem adgang og det er et kreativt område at tilføje lagerplads. For et omklædningsrum med begrænset plads skal du også installere et spejl i fuld længde på indersiden af ​​din dør.

6.) Opdele kommode skuffer med arrangører: Afhængigt af din skuffeorganisation kan du muligvis passe mere med hjælpsomme arrangører. Lågeorganiserere til at opdele sokker, under tøj og rullet tøj kan holde mere med nyttigt opbevaring. Besøg din foretrukne organisations butik for forskellige stilarter og størrelser til dine specifikke garderobebehov.

7.) Organiser dit nuværende garderobeområde: Du ville blive overrasket over, hvor meget plads du allerede har i dit nuværende skab, hvis du organiserede det. Rens alle ubrugte og unødvendige tøj, sko og tilbehør. Du ved aldrig, du kan finde noget plads, der allerede eksisterer, og find den skjorte, du købte for to år siden!

8.) Vend en tom væg ind i garderobeopbevaring: Hvis du er i stand til at ombygge, hvad med at tilføje et par ikke-bærende vægge til en tom væg for at øge garderobepladsen. Leje en generel entreprenør, hvis du ikke har det godt med at tilføje pladsen alene. Denne ide fungerer godt for værelser, der har spildt plads, der bruges ineffektivt.

9.) Brug bærbare garderobeskabe: Mange online-lagrings- og organisationstjenester har produkter til at gemme tøj og flytte til andre områder i dit hjem. Dette er ideelt for en universitetsstuderende, der kommer hjem fra skole til ferie eller besøger slægtninge til ferien. Bærbare hængende racks eller garderobe "skabe" med lynlåsede sider til camouflagering tøj, mens det hænger i dit rum er ideelle til disse scenarier.

10.) Begræns din shopping: Der er kun så meget plads i dit hjem. Sørg for at du ikke køber mere tøj, end du fysisk har plads til. Hvis du ofte køber nye tøj, skal du have en plan for rensning og slippe af med tøj, som du gør. Velgørenhedsorganisationer, kirker og skoler kan elske dine tøjdonationer!

Dine garderobeopbevaringsområder i dit hjem kan forbedres med mange af de ovennævnte tip. Bestem dit budget, tid og ressourcer, før du går i gang med et stort job. Din løsning kan ligge i dig rensning, eller du har mange bare brug for midlertidig og bærbar opbevaring. Vurder dine families behov og overvej antallet af varer, du har. Sæsonbestemte genstande kan være i stand til at blive opbevaret under din seng eller i et garage eller brugsområde. Der er altid løsninger, der passer til dine lagerbehov.

Freshome læser deler med os dine kreative løsninger til dine garderobeområder. Har du nogle tips til at føje til vores liste?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar