10 kreative måder at dekorere din ikke-fungerende pejs

Der er noget varmt og indbydende om en pejs. Der er noget helt romantisk om pejse. Vi har tendens til at tænke på disse rum oftest som temperaturerne begynder at dyppe, da vi gør os klar til at fylde deres tomme hulrum med stakke af træ og derefter sætte dem i brand som vi basker i deres varme og glød. Mange ildsteder i mange boliger er imidlertid ikke fungerende eller simpelthen aldrig brugt. Din pejs skal aldrig se tom, skarp eller ensom ud. Vi tilbyder dig et par ideer til at hjælpe dig med at fylde dit ildsted.

1. Opret en lunefuld skærm!

Vi elsker sjov og sjov natur, hvor ejerne af ovenstående pejs valgte at bruge deres plads som en vinflaskevisning. Hvor rart at have en flaske rød lige ved! Nu undrer jeg mig, kan der være en vinflaskeåbner gemt i en af ​​vaserne på mantelen?

2. Pejs omdannes til lagerplads!

Vi elsker denne kloge ide, der blev skabt, når hyldeenheder blev føjet til indretningen, hvilket gjorde det til ekstra lagerplads. Det trykte tapet i baggrunden tilføjer et sjovt og behageligt designelement. Dette er en god ide for lejligheder og mindre rum, hvor opbevaring kan være tæt.

3. Opret en bog elskers krog!

Vi elsker den kreative måde rummet blev brugt til at huse bøger. Bøgerne er tilsyneladende ikke kastet i tilfældigt, men de er klogt indrettet både lodret og vandret for at udvikle et sjovt mønster. Dette tilføjer et flot designelement til værelset, mens du bruger hvad ejerne allerede har. Her er bøgerne alle let tilgængelige, hvis nogen vil nå ind og hente en.

4. Intet siger det som blomster!

Hos Freshome elsker og omfavner vi alt det naturlige og grønne. Den store blomstervase forhindrer ikke, men forbedrer snarere den elegante pejs. Blomsterne tilføjer farve og livsstil til rummet og er let udskiftet for at reflektere årstiderne. Udskift friske blomster med friske grene af fyr eller hule for en mere ferieagtig følelse.

5. Sæt en log i pejsen.

Der er noget varmt og indbydende, festligt og sjovt om denne logfyldte pejs. Uden at blive tændt, fremkalder træet en følelse af varme og en hjemmevind. Træet giver en miljøvenlig, naturlig og organisk stemning til rummet. Logene, af alle former og størrelser, tilføjer en tekstur og et mønster alle deres egne. Vi elsker dette udseende, om dit hjem er i byen eller i landet.

6. Opret en vignet eller vis dine samleobjekter.

En tom pejs er en fantastisk måde at dele dine samleobjekter på. Pas på, at de ikke er for små eller skrøbelige for ikke at blive let beskadiget. Pejse kan blive støvede, så nogle få store ting foretrækker mange mindre ting, når det kommer tid til at rense dem alle. Hvis du ikke er samlerobjektet, skal du oprette en lille vignet.

7. Forbrænd babyforbrænding!

Vi elsker Pottery Barns smukke og kloge placering af søjlestearinlys. Uanset om du foretrækker flammer eller flamme-mindre, er dette en perfekt løsning for dem, der ønsker at skabe effekten af ​​varme og ild uden besvær og rod. Arrangementet er varmt, indbydende og romantisk, og vil bode godt i ethvert hjem eller pejs, der arbejder og ikke arbejder. For dem, der lider af allergi, kan brændebrande være forfærdelige, og dette er et perfekt alternativ og bør ikke genere selv de mest følsomme for åndedrætssystemerne!

8. Opret et personligt galleri

Her er en smart måde at vise nogle af dine yndlingsstykker i stedet for på væggene eller over mantelen. De indrammede stykker, grupperet sammen og placeret på gulvet, tilføjer ikke kun en følelse af kreativitet og friskhed til dit rum, men vil helt sikkert være centrum for dit værelse og få en god samtale. Kunst bliver endnu mere fabelagtig, når den ikke er hængt, forudsigeligt på vægge.

9. Vis dine varer

En buste, en skal, en stor skulptur eller et objekt d'art vil skabe en stilfuld teft til dit mørke og tomme ild. Måske en værdsat besiddelse eller en skat fra din rejse til et fremmed land, kan noget overhovedet placeres inde i et ildsted. Du kan tænke på det som et andet åbent skabsrum, der bare tilfældigvis er på gulvet ... En stor planter, kobberpotter, et stort sølvtrofæ fyldt med blomster og overdimensioneret skål af ornamenter eller fyrkegler ... virkelig mulighederne er uendelige!

10. Kom nu, baby, lys min ild!

Ja det er rigtigt. Gas pejse er økonomiske og miljøvenlige. De behøver ingen skorsten og er de perfekte løsninger til dem, der ønsker en egentlig brand i deres pejs, men kunne ikke have en ... indtil nu! For mere information kontakt venligst din lokale gas pejs selskab.

Hvordan ville du ønske at dekorere en ikke-fungerende pejs?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar