10 kreative måder at finde den rigtige udvendige hjemmefarve

Forsøger at vælge den rigtige ydre hjemfarve - 10 tips til hjælp.

Uanset om du kender det eller ej, er dit yders ydre en udvidelse af dit hjem personlighed og hvad det siger til kvarteret. Afhængigt af hvilke ydre faciliteter, arkitektoniske detaljer og farver, du vælger, kan du hjælpe dit hjem med det bedste lys. Hvis du har kigget på dit hjems yderside og tænkt det kunne bruge en ansigtsløftning, er farve en af ​​de mest overkommelige og iøjnefaldende måder at gøre stor indflydelse på. Fra at tilføje en klatring appellerer til dit udvendige hjem, for at skabe en erklæring kan det være lettere at finde den rigtige ydre farve med disse 10 kreative tips.

1. Vurder dit hjem personlighed:

Ligesom din favorit garderobestil har dit hjem en personlighed. Det kan formes af kvarteret, din familie livsstil eller den geografiske placering, du bor i. At vælge en ydre farve bør afspejle sin personlighed at være statelig - med en raffineret og dæmpet farvepalet, eller den kan være ung og hip med trendy farver, der er ud af boksen. Bestem, hvordan du vil have dit hjem til at føle og se og lad det guide sin farve personlighed.

Brug dit hjem arkitektoniske stil til at hjælpe dig med at bestemme farver

2. Tag farvefelter fra dit hjem arkitektur:

Skønheden i arkitektoniske elementer er evnen til at bruge karakter, detaljer, tekstur og farver til at fremvise en æra af dit hjem, der er unikt for dit hjem og kvarter. Hvis dit hjem er en gammel verden toscanske eller middelhavsinspirerede villa - vejrfarvede hvide, terra cotta appelsiner og solskinnede brune detaljer er ideelle til tønde tag tag og trim detaljer.

Vælg udvendige farver baseret på muligheder for byggematerialer

3. Brug naturen som baggrund for farvevalg

Omgivelserne i dit hjem kan påvirke dit udvendige farvevalg på en smuk måde! Strandhuse, bjerghuse og tropiske inspirerede boliger har naturen til at trække inspiration fra. Brug farver fundet omkring dit hjem - strandhuse kan tage tegn fra sand, vand og himmel med smukke blegede nuancer af hvide, solbrune, blå og lysegrønne og gule.

Vælg ydre farver, der taler til dit hjems historie

4. Genskab et ydre fra tidligere ferieminder

For mange boligejere tegner farve inspiration fra rejser kan inspirere udvendige farver, der er kreative og unikke. Hvis din tur til en tropisk flugt var sjov, hvorfor ikke bruge disse farver i dit hjem? Mange ø hjem bruger lyse og lunefuldt farver som turkis, fersken, solgul, koral og lavendel til deres ydre hjem. Mens du måske elsker dem i små mængder, husk i sidste ende dit hjem skal stadig se godt ud i naboboligerne.

5. Brug historisk karakter til udvendige farveideer

Hvis du bor i et historisk viktoriansk hjem eller i et gammelt Tudor-stilhjem, ved du, at det er vigtigt at holde sig i overensstemmelse med den historiske karakter af dit hjems originale farver. Mens dit hjem kan være hundreder af år, kan du muligvis ikke vide, hvilke farver der er hjemme hos dit hjem og de omkringliggende hjem. Hvis din by har et handelskammer eller en historisk arkitektonisk organisation, kan du muligvis undersøge udvendige farver til dit kvarter. Se også på at male producenter, der har historiske farvepaletter, som er forudvalgt. Dette kan tage gættet ud af at vælge de rigtige udvendige husfarver fra generationer i fortiden.

Søg inspiration til eksteriør farver fra tidligere ferier minner

 6. Lad dit valg af ydre farve hjælpe med at guide dine farveindstillinger

Yderbeklædning eller det materiale, du bruger på ydersiden af ​​dig, kan tage meget af gættet ud af at vælge eksteriørfarver. Mursten, sidespor, stucco / gips og beton har alle unikke kvaliteter for hver type materiale. Vælg et materiale, der repræsenterer din stil og fungerer godt med dit hjems klima. Du vil blive overrasket over, at mursten kan komme i farver så lys som hvidlig gul hele vejen til den mørkeste af kulegrå! Find et materiale, du elsker, og se derefter på farvevalgene baseret på den finish, du leder efter.

Vælg ydre farver, der forbedrer dit hjems omgivelser

7. Landskabsfarve kan forbedre dine udvendige husfarver

På samme måde som arkitektonisk trim og detaljer kan landskabsplejen omkring dit hjem forbedre dit hjem farvevalg. Bremseklage er afgørende, og at lave et godt indtryk, der koordinerer lyse blomster med en mere dæmpet farvepalet på dit hjem, kan være ideel eller omvendt. Hvis du har smukke udsigter og masser af smukke blade beslutter, hvordan du kan spille op den røde mursten eller jæger grønne sidespor på dit udvendige hjem. Hvis du ikke er sikker på, hvilke farver der skal vælges til landskabspleje, tag billeder af dit udendørs hjem med dig til dit lokale planteskole og spørg en haveekspert om rådgivning!

Brug landskabspleje til at forbedre farverne i dit udvendige hjem

8. Udvendige husfarver skal bruge arkitektoniske detaljer for påvirkning

Mens du måske kun tænker på feltfarven eller størstedelen af ​​de ydre vægge som den ønskede farve, husk de mindre detaljer i hjemmet kan være den kæmpende herlighed, når det kommer til farvevalg. Vindues- og dørbeklædning, tag- og eavefarver, rist og nedspidser kan males eller smukke kobbergutters har også en smuk patina.Bestem om du vil have en høj kontrast til dit hjems trim og accentfarver, eller hvis du foretrækker en mere ensartet farvetilgang. Uanset hvordan du ikke overser enkelheden, men alligevel effektivitet ved valg af ydre detaljer i detaljer.

9. Vælg udvendige farver, der til enhver tid tiltrækker

Mens du måske ikke er klar over det, ses dit udvendige hjem om dagen, men også når solen er i gang og om aftenen. Derfor er valg af en farve, der er camoufleret blandt dine omkringliggende landskabspleje, måske ikke et klogt valg. Mange bjerghuse, der ligger blandt evigtgrønne træer, forsøger at holde sig væk fra alle grønne ydre farver for at gøre deres hjem skiller sig ud blandt baggrunden. Naturligt træbelægning, der er farvet, er almindeligt blandt bjerghuse til at give et rustikt men endnu defineret udvendigt udseende.

Vælg en farvepalet, der inviterer til dagen og aftenen

10. Bland med dine naboer

Dit kvarter har højst sandsynligt en indflydelse på farveskemaer allerede på plads. Uanset om du er et nyt kvarter, som en udvikler har skabt, eller du har et ældre hjem - gå rundt i dit kvarter og bedøm eksisterende boliger. Se om dine naboer har koordinerende stilarter, eller hvis de er alle brugerdefinerede farver, der ikke harmoniserer. Nøglen til at vælge eksteriørhus farver er at være unik i dine valg, men stadig smag ind smukt med nabohuse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar